Laurence Stassen (PVV): Frans Timmermans (PvdA) geen gouverneur van Limburg!

PvdA-Kamerlid en oud-staatssecretaris van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans is kandidaat om commissaris van de koningin in Limburg te worden.

“Timmermans heeft dingen over de PVV geroepen waardoor hij zichzelf al heeft gediskwalificeerd”, liet PVV-fractievoorzitter Laurence Stassen eerder tegenover de krant weten.”

Ach en alle dingen die Grote Lijder zegt over andere mensen zijn heel normaal? Zoals ‘islamitisch stemvee’ enzo?

Maar ik vind het ook geen goed idee dat Frans gouverneur van Limburg wordt. Zijn ze gek geworden! Frans moet in de Tweede Kamer blijven! Die blonde gek afbekken.

Heb een veel beter plan voor Limburg. Maak Wilders gouverneur en maak Limburg zelfstandig. Is het een buitenlandse mogendheid en hebben wij er geen last meer van.

Doei!

24 gedachten over “Laurence Stassen (PVV): Frans Timmermans (PvdA) geen gouverneur van Limburg!”

 1. “Heb een veel beter plan voor Limburg.”
  Nou, als woonachtig Limburger, kan ik dan slechts volmondig antwoorden: bedankt, maar néé bedankt… ;|

 2. Voordat iemand op het mallotige (en afkeurenswaardige) idee Gerd Leers komt: Cohen, prima!!! :mrgreen:

 3. jvdheuvel Schreef:

  Heb een veel beter plan voor Limburg. Maak Wilders gouverneur en maak Limburg zelfstandig. Is het een buitenlandse mogendheid en hebben wij er geen last meer van

  Kijk, dit is echt een fris idee en die neemt niet weg dat Keira een zeer slimme voorstel doet.

 4. Excuses, mijn fout in de citaat en ik vind hierbij jou voorstel dar Frank Timmermans lijsttrekker van PvDA wordt en Rob Cohen gouverneur gewoon uitstekend.

 5. Per slot van rekening is Cohen al rector magnificus van de universiteit van Maastricht geweest.
  En wat zou het mooi zijn: een Cohen als commissaris in een van oudsher door katholiek antisemitisme geteisterde provincie….

 6. De PvdA heeft veel goede mensen in huis. Frans Timmermans is er daar niet een van. Wat een knurft. Al is het natuurlijk mooi dat Laurence Stassen er van over de rooie (/seth) gaat, dat wil ik zelfs de Limburgers niet aan doen.

 7. nexus m. Schreef:

  Excuses, mijn fout in de citaat en ik vind hierbij jou voorstel dar Frank Timmermans lijsttrekker van PvDA wordt en Rob Cohen gouverneur gewoon uitstekend.

  Rob Cohen? 😮

 8. Ik heb een beter voorstel, Duitsland mag Limburg hebben, en we treggen de andere kant aan de Eems Dollard tot Denemarken bij Groningen erbij :). Mensen spreken daar toch bijna dezelfde taal (Sterker nog zelfs in Mid Jytland zeggen ze zelfs nog “MOI!” en die mensen zijn een stuk minder zeurderig :). )

  Jammer genoeg wild Duitsland at ook vast niet, want zelfs in de eerste Wereld Oorlog trokken ze al met een grote boog om Limburg heen om in België te komen ;). En ze moesten de Keizer erna verbannen als straf…. de arme man heeft de rest van zijn leven daar moeten wonen.

 9. Ooit hebben Duitsland, België en Nederland gevochten over het eigendom van Limburg. Volgens mij hebben wij toen verloren! 😀

 10. Is anti-Limburgs sentiment nu echt een gepast antwoord op de xenofobie van Wilders en zijn aanhang?

 11. @Dehnus: misschien was Limburg wel een goede straf geweest geweest voor de laatste Duitse keizer, maar hij heeft toch echt zijn laatste jaren in de provincie Utrecht gesleten.

 12. Nee dat is zeker geen anwtoord, maar helaas treedt zelfs hetzelfde mechanisme als bij de PVV in werking: je kunt de goeie kanten van Limburg op gaan noemen, maar dat heeft evenmin zin.
  Het mechanisme is namelijk gewoon dit: http://poli2020.wordpress.com/2011/05/25/psychopathologie-van-geert-wilders-en-aanhang-stadium-3-de-groep-kleineert-doelwit/ of je het “humoristisch” doet of met spuugblaasjes van de echte haat.

  Dus hopelijk krijgen ze een gedegen, fatsoenlijke, onbesproken iemand als gouverneur die de cultuur aan kan voelen en kan meedenken over het weghalen van (oud) zeer en daarmee de voedingsbodem van wilders en zijn trawanten onderuit schoffelt.
  Maar dat zal wel te idealistisch en lief zijn gedacht.

 13. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  Is anti-Limburgs sentiment nu echt een gepast antwoord op de xenofobie van Wilders en zijn aanhang?

  Nee, maar een grapje tussendoor moet kunnen. Toch?

 14. MadPride Schreef:

  Jan uit Helmond Schreef:

  Nee, maar een grapje tussendoor moet kunnen. Toch?

  Maar waar leg je dan de grens?

  Nou ergens op de lijk Weert-Venray zou is zeggen. 😉

Reacties zijn gesloten.