Landbouw- en productiedieren blijven gewoon de lul, óók met de Cavia Politie van de PVV

Mishandelde schapen, koeien of pony’s kunnen het schudden, schrijft De Pers. Animalcops gaan zich namelijk vooral bezighouden met huisdieren. (‘Animal cops alleen voor huisdieren’ – Telegraaf

De Pers heeft documenten in handen waaruit blijkt dat de Cavia Politie inderdaad alleen voor kleine huisdieren op moet gaan komen. De dieren die misbruikt worden voor onze consumptie kunnen het schudden (450 miljoen per jaar!). Die zijn nog steeds overgeleverd aan marktwerking, produceren tot je er dood bij neervalt (of op wrede wijze wordt geslacht).

9 gedachten over “Landbouw- en productiedieren blijven gewoon de lul, óók met de Cavia Politie van de PVV”

 1. Ze worden zeker opgeleid in een halve dag in Kunduz met behulp van Playmobil beestjes…

  Zet je 2011-2012 animalcop op je CV of neem je een gat in je arbeidsverleden voor lief?

 2. En de mensen die dit hebben voorspeld zijn destijds zoooooo uitgelachen. 😛

  Wat ik trouwens in de opleiding tot Pet Cop mis is (huis)dieren-EHBO… je zou toch denken dat agenten die worden ingezet bij mishandeling van huisdieren meteen plaatstelijke hulp zouden moeten kunnen geven. Maar ik heb tot nu toe alleen iets gezien over cursussen extra sociale vaardigheden etc. (Okee, ik heb niet echt hard gezocht en ze gaan wel samenwerken met D-EHBO’ers, maar zouden ze dat zelf niet óók moeten kunnen?)

  Kuyken en Van Dekken (beide PvdA) hebben inmiddels al Kamervragen gesteld en Dion Graus laat weten “Klopt niets van en wordt binnen twee weken finaal onderuit gehaald. Take it from one who knows!’”

  http://www.depers.nl/binnenland/601079/Animalcop-Huisdierenpolitie.html

 3. @4

  vanwege het beestachtige huiselijke geweld zal Dion Graus binnenkort een wetsvoorstel indienen (onder het filmend oog van zijn groupie) om te waarborgen dat er voldoende plekken voor huisdieren gereserveerd worden in de diverse blijf-van-mijn-lijf huizen danwel het realiseren van specifieke blijf-van-mijn-lijf hokken

  en als een burgemeester de schijn wekt dat hij de locatie van een blijf-van-mijn-lijf huis/hok binnen zijn gemeentegrenzen opzettelijk heeft gelekt aan de media dan zal de PVV woedend worden en ontslag op staande voet eisen

 4. schapen, koeien of pony’s: ik moet het misverstand even wegwerken dat deze dieren geen huisdieren zouden zijn.
  Pony’s zijn zelfs knuffel- of troetelhuisdieren, geen “landbouwhuisdieren”. Maar dit kabinet is nu eenmaal dol op discrimineren.

 5. Misschien kunnen ze naar Kunduz gestuurd worden om terroristische cavia’s of mishandelde Afghaanse windhonden op te sporen.

 6. Was ook wel te verwachten, als het CDA in de regering ziet word de MEGA visser en MEGA boer gespaard. De normale boer en visser worden genaaid om ze te stimuleren ook mega te worden.

Reacties zijn gesloten.