Laatste troef in proces Geert Wilders? Het is een complot!

Advocaat Bram Moszkowicz heeft maandag voor de rechtbank in Amsterdam uitgebreid verhaald van een juridisch complot dat volgens hem tegen zijn cliënt Geert Wilders is gesmeed.

Hoe onsterfelijk belachelijk gaat Bram zich nog verder maken? Hoe ver gaat hij om het Geert naar de zin te maken? Hoe ver gaat hij om zichzelf en Geert verder onsterfelijk belachelijk te maken?
Nou, laat me inschatten. Ver!!!!!!!!

Tot nog toe is het een groot drama van Geert’s kant, de man is geen vechter, de man is een janker!
Hij is de bully van het schoolplein die anderen treitert en zelf niet kan incasseren, begint dan gelijk huilend te roepen:,,Ja maar zij ………..” Kortom, een klein kind dat eens groot moet worden.

(Daarbij vind ik dat hij ook vervolgd mag worden voor zijn uitspraken dat hij de rechters niks vindt, dat hij de rechtbank niks vindt, dat hij het proces niks vindt. Ik vindt dat hij – zeker als parlementariër – zo een diepe minachting laat zien voor de rechterlijke macht. die de wetten moeten uitvoeren. Terwijl hij zelf, als lid van de Tweede Kamer, deel uitmaakt van de wetgevende macht. Ik vind het ongehoord dat daar nog niets aan is gedaan.)

20 gedachten over “Laatste troef in proces Geert Wilders? Het is een complot!”

 1. Advocaat Bram Moszkowicz verdedigt je zo lang je maar je rekeningen betaald, je geen regelrechte Nazi’s bent, je geen ruzie hebt met een machtige gangster of hem anderzijds te erg tot last bent.

  Geert Wilders dokt hiervoor dus Advocaat Bram Moszkowicz doet het.

  Als de man minder kortzichtige principes had, dan zou hij niet iemand verdedigen die rassenwetten wil invoeren.

 2. Moszkowicz tot raadsheer kiezen staat vrijwel gelijk met een schuldbekentenis.

 3. Oh ik had vandaag iemand die vond dat we allemaal uitgeroeid moeten worden. Wij socialisten. 😀

  En hij heeft ook al 30 keer getweet dat ik opgepakt ben.

 4. Alphonse Scaf Schreef:

  Je zult toch maar opgescheept zitten met een dergelijke dwaas als cliënt. Arme Bram. Voor geld hoeft hij het niet te doen.

  Ik vrees dat hij het pro deo doet, kun je je een betere gratis reclamecampagne voor je advocatenkantoor bedenken, oh en Geert vaart ook wel, bij al die publiciteit

 5. Het begint knap vervelend te worden dat de tegenpartij alles doet om niet tot een inhoudelijk oordeel te komen. Volgens mij poepen ze als het daarop aankomt grote peeën. Sinds het begin ligt de focus op die artikel 14 procedure, die de benadeelde partij de mogelijkheid gaf om het OM te dwingen tot een veroordeling om te gaan. Die procedure staat gewoon in het wetboek van Sv, dus er is niks onwettelijks aan. En gedurende het proces probeerde Moskowits op allerlei manieren het proces te frustreren wat hem 1 keer lukte met die onervaren rechters. Maar deze rechters laten zich niet van de wijs brengen. Nu is het doelwit Schalken, waarvan ze vorige keer nog in het ongelijk werden gesteld inzage meineed. En nu is deze hopeloze aktie echt de laatste strohalm op een niet inhoudelijke veroordeling. Als het OM ontvankelijk wordt verklaard kan de circus stoppen en kunnen we gewoon weer inhoudelijk verder. Het wordt een politiek proces genoemd en een complot, maar in dat geval moet je niet het OM niet ontvankelijk laten verklaren, want die MOET veroordelen. Volgens Mosko is de beschikking van het gerechtshof al een veroordeling, waarom hij dan het OM lastig valt die in deze zaak “zn plicht”voldoet is mij een vraag. Kortom, ik krijg er steeds meer vertrouwen in dat het wel tot een inhoudelijk oordeel komt.

 6. Overigens vind ik de minachting er ook van af spatten bij de verdachte en zijn raadsman zoals door meerderen hierboven hebben gezegd. Maar dit is een complexe en pubieke zaak. Als de rechtbank daar wat over zou zeggen denk ik dat ze weer een wraking aan hun broek krijgen. En dat is alleen maar weer int voordeel van de huilende calimero bende.

 7. Ik vind het lichtelijk alarmerend dat Moszkowicz door zoveel mensen zo wordt bewierookt en zijn acties zo worden toegejuicht. En dat niet alleen door PVV-aanhangers. vandaag ook weer door een stel collega’s die ik echt niet voor dom zou verslijten. Ze vinden het allemaal prachtig. (En breek me de bek helemaal niet open over sommige vrouwelijke collega’s die zich als ware moszko groupies ontpoppen…)

  Ik zal wel gek zijn, denk ik dan…

 8. Nick, nee hoor, ik kan je gerust stellen. Je bent niet gek en niet alleen. En Mosko groupies………… Nou ja! (maar ja er zijn ook Wilders Groupies, kan ik me ook niets bij voorstellen, maar ja macht erotiseert schijnbaar toch).

 9. Wanneer uit alle macht gezocht blijft worden om maar niet inhoudelijk op de zaak in te gaan maar te zoeken naar gerechtelijke toegestane vluchtwegen zegt mij dat al genoeg!

 10. Juridisch gezien zegt dat natuurlijk niks. Iedereen heeft recht op een eerlijk proces. De een wat meer recht dan de ander dat wel.

 11. @ Keira:
  Bedankt. Voelde me vandaag behoorlijk de outsider. Wilders groupies ben ik gelukkig nog niet tegengekomen onder de dames op m’n werk, zou ik er niet bij hebben kunnen hebben naast de moszko groupies…..

  Maar ’t kan NOg erger. Nietsvermoedend op een niet nader genoemd terras in Amsterdam rustig een kopje koffie willen drinken en getuige zijn van het plakkerige gedrag van mevrouw Jinek naar deze arrogante klootzak. (puke) Ik had die dame toch behoorlijk hoog zitten. Na gisteren is dat echter voorgoed voorbij.

 12. Nou Nick als je het eens niet ziet zitten, kom dan hier even langs. Monter je vast van op. Enne heb je depetitie als getekend? 🙂

 13. Geachte reageerders.
  Als je de gang van zaken van afgelopen 50 jaren bestudeert (lees het boek van bosman De schijn-elite van de valse munters )
  Dan lees je hoe het gekomen is en neem van mij aan dat het zo gegaan is (ben zelf 60 jaar dus heb het meegemaakt)
  Zoals jullie reageren is precies hetzelfde als in de 60e jaren de studenten-provo`s-kabouters en meer van dien.
  Uiteindelijk werden zij dat waar zij zich tegen afzetten.
  En het resultaat is wat we nu zien.
  Op geld en macht beluste oude hippies.
  Laat je ogen openen en lees het boek met de waarheid.

  P.s. ben benieuwd of dit geplaatst word !!!

 14. @Jan

  je hoeft geen boeken te lezen om te zien dat de PVV in no time zelf tot “elite” is geworden, plucheplakkende baantjesjagers die hun toezeggingen in verkiezingstijd niet kunnen en willen waarmaken

  de “leercurve” van de PVV is een stuk steiler wat veel zegt over de kwaadaardigheid van hun karakter, het zijn uitsluitend op macht beluste profiteurs

 15. @Jan
  De schijn-elite van de valse munters heb ik gelezen en een aanzienlijk deel ervan is besteed aan de opkomst van Nazi’s en hoe Geert Wilders zeker niet op Adolf Hitler lijkt maar het vooral de linkse socialisten zijn die de verborgen nazi’s zijn en daarnaast de hele tweede wereldoorlog hebben verdraaid in hun voordeel… Grappig dat Wilders en zijn tweede man een diepgaande studie hebben gedaan van de Nazi’s, hier een (groot) deel van het partijbeleid op hebben gebaseerd, zichzelf hebben vergeleken met Nazi’s en de verschillen hebben benadrukt… Maar op het moment dat mensen de overeenkomsten gaan belichten zij opeens te ver gaan om de vergelijking te maken!!!

  Naast deze duidelijke godwin en aanval op de vrijheid van meningsuiting van PVV kant is de rest van het boek vooral besteed aan alles wat links fout deed (is nogal wat)… erg interessant om te lezen moet ik eerlijk zeggen maar het gaat te vaak te kort door de bocht en geeft zoals zo vaak een halve waarheid omdat de rol van rechts altijd onderbelicht blijft (als je zijn boek moet geloven heeft alléén links het in Nederland de afgelopen 75 jaar voor het zeggen gehad en alle problemen veroorzaakt en zat rechts uit de neus te eten…).

  Dit is vrijheid van meningsuiting mensen! Wilders mag alles en de rest mag niets! Ik durf te wedden dat wanneer een boek ‘de neo-elite van de schijntokkies’ geschreven zal worden over Wilders hij het zo snel mogelijk zal proberen te verbieden. Jankebalk!!!

 16. @THD.

  Dan is je waarschijnelijk ontgaan dat rechts in die hele periode niet echt gereegd heeft.

 17. @18 indrukwekkend ook om voor de laatste 50 jaar één boek als maatstaf te nemen?!?!?!?

  Ik ben trouwens een andere Jan en neem ten stelligste afstand van die Bosma, zijn hele kliek en zijn hele verwerpelijk attitude en pogingen tot geschiedvervalsing.

  Lees de brief van Aafke maar elders op deze site.

Reacties zijn gesloten.