Laat Wilders naar zijn dorp keren

Er zijn niet zoveel momenten waarop ik nog een warm gevoel over mede-Amsterdammers kan krijgen. Dit filmpje wekt die gelegenheid op:


Zeker, de afkeer van Wilders wordt voor een flink deel opgewekt door zijn accent dat zo de houding extra onderstreept dat hij nooit iets met deze grote stad te maken heeft en ook niets te maken wil hebben. Paradoxaal. Maar zo is het nou eenmaal: “de” Marokkanen horen bij Amsterdam. Wilders niet.
Hier wordt niets geregeld. Keer naar uw dorp, zoals ze in Brussel zeggen.

7 gedachten over “Laat Wilders naar zijn dorp keren”

  1. Hoeveel mensen beseffen dat Wilders/PVV met zijn voltallige aanhang (onderweg met Pechtold knuffelend) hebben Nederland in regelrechte etnisch oorlog gestort?

  2. Sinds Utrecht al misschien een twintig jaar geleden wegens Marokkaanse criminaliteit op Kanaleneiland samenscholingen van meer dan twee of drie personen verbood bestaat deze etnische oorlog.
    Wilders benoemt die alleen.

  3. Leuk die spontane ontmoetingen met mensen op straat. Waar waarom dragen ze allemaal een microfoontje? Met publiek geld propaganda maken. Het ontbrak er nog maar aan, dat ze hem geen geld gaven. Dit even voor diegen die denken dat het echt is. Trouwens, onze MinPres heeft zojuist bekendgemaakt dat kindertjes niet bang hoeven te zijn om het land uit te worden gezet. Hij zal ze beschermen. Wie heeft die kindertjes dat aangepraat? Dit wordt met de dag, wat zegt ik, met het uur, een steeds grotere freekshow. Kinderen misbruiken voor je eigen propaganda. Misselijkmakend. Zum Kotzen!

  4. DanEngels heeft geen verstand van geluidsopnamen bij film. Als je zou luisteren, ik weet dat dat om het onmogelijke vragen is voor een PVV-adept, hoor je goed het verschil in kwaliteit en volume tussen wat de protagonist zegt en het publiek zegt.

  5. En wat Rutte betreft, die toont eindelijk eens een zekere verantwoordelijkheid ten opzichte van de hardst getroffenen in deze laatste en grootste Wilders pesterij. Niks politiek, het werd godverdomme tijd.

Reacties zijn gesloten.