Laat die kutsite nog maar even doorgaan

Iedereen zit er weleens doorheen. Zo ook Chief Krapuul Jeroen S. van den Heuvel, blijkens deze tirade. Geheel en al terechte tirade, ik zou het zelf ook – quote – fucking beu worden als rechts-zwetsend Neerland in al zijn onnavolgbare goudvissen-logica me voortdurend zou betichten van anti-semitisme en psychopatisch links-extremisme, om niet te vergeten werkeloosheid en alcoholisme.

Mensen die Jeroen goed kennen schijnen zonder uitzondering te zeggen dat hij beter kan stoppen met krapuul. Nou ken ik Jeroen helaas niet persoonlijk en ik wil niet de wijsheid van zij die hem wel kennen in twijfel trekken, maar ik zeg zelf: ga alsjeblieft door. Krapuul.nl is deel van m’n dagelijkse rondje nieuwsgaring en de artikelen – ja, ook de jouwe, Jeroen – zijn een bron van inspiratie, onderzoeksdrang en strijdlust. En vaak de aftrap voor een vinnig stukje op m’n eigen website.

Mocht bovenstaande niet voldoende zijn en je er echt doorheen zitten, overweeg dan eens een training Sustaining Resistance of een kleinzoon. Beiden zijn (voor mij in ieder geval) broodnodige rustmomenten in tijden dat ik het liefste deze wereld met passend geweld zou bevrijden van haar met aan krankzinnigheid grenzende onwetendheid vervulde rechtsrabiaten, maar ook de power die ik nodig heb om (meestal) onvermoeibaar door te gaan.

Ga even een uur in een warm bad liggen, haal diep en bewust adem, oefen je compassie, ga je tuin spitten, flessen stukgooien tegen een muur, een potje uitjanken, zuip je voor een avondje klem* of wat het ook is dat voor jou werkt. Maar ga morgen, onverstoorbaar en onaantastbaar voor dom gelul, gewoon weer door. Alsjeblieft.

Ik ben geen juichende menigte (die je toch al niet verwachtte in 2009), maar bij deze: applaus.

*) doorhalen wat niet voor jou van toepassing is

1 gedachte over “Laat die kutsite nog maar even doorgaan”

  1. Pingback: Traditie | Krapuul

Reacties zijn gesloten.