Die kut van je blijft stinken en lekken

Vandaag zag ik een Tena® commercial. En daarin zag ik blij huppelende dames. En ze lachten als ze sprongen en dansten. Sommigen durfden zelfs hun benen te spreiden. En inderdaad, de gele urine-spetters vlogen me niet om de oren.
Want vooral vrouwen weten heel goed hoe het daaronder zit. Het stinkt, het lekt, AFSCHEIDING!
Voor de vrouw is de vagina een soort loopneus geworden. De vagina is in essentie vies. En niet alleen tijdens de maandelijkse stonde. Tussen de stonden hebben de dames een periode dat er een schildje voor hun vleesflapje moet. En we noemen het een pad. Een Always® pad voor je loopkut. Zodat je kan dansen en huppelen zonder te stinken en lekken. Want dat doen dames met hun vagina, stinken en lekken. En een schildje ervoor plakken.

Ik moet zo nog een een lapje vlees braden. En wat ligt er onder het stukje vlees. Ongevraagd? Een schildje. Een pad. Een Tena®. Om het vocht aan mijn vleeslapje te onttrekken. Zodat ik straks kan genieten van een uitgedroogd stukje vlees. Dat ze godverdomme nog geen vleesspray ontwikkeld hebben voor te droge vleeslapjes. Wedden dat ze dat wel hebben voor uitgedroogde pruimen?

Want als uw vagina te droog is smeert u er glijmiddel op. Sensilube® En moet ik mijn penis insmeren. Want glijden zullen we. Seks moet. Maar die kut van je, die blijft stinken en lekken, al was het maar om je allemaal producten aan te smeren die iedereen het gevoel geeft dat je stinkt en lekt. En dat je kut daardoor te droog is.

En de dames doen dapper mee met die onzin. En zolang het tussen de benen nog niet goed zit bij de dames, zal het tussen de oren niet veel beter zijn.

13 gedachten over “Die kut van je blijft stinken en lekken”

 1. [ En zolang het tussen de benen nog niet goed zit bij de dames, zal het tussen de oren niet veel beter zijn. ]

  Bedoel je tussen de oren van vrouwen, of van mannen die geobsedeerd zijn door vagina’s en grove taal?

 2. @1: bedoel je grove taal in het algemeen of het taalgebruik van defrysk? Want dat laatste maakt natuurlijk wel erg duidelijk wat de tena mensen werkelijk zeggen om je een behoefte aan te praten. En aangezien tena er minder frisse manieren op nahoud om hun spullen te verkopen kan ik dat alleen maar toejuichen.

 3. Behoorlyk lang geleden waarschuwde een vrouwenarts op de tv voor de inlegkruisjes hysterie.
  Zyns inziens waren die voor gezonde vrouwen en een normale hygiene volstrekt overbodig.
  Integendeel ze konden infecties veroorzaken.

  Alles is OK voor kapitalisten om ergens geld uit te slaan.

 4. Even misdadig als het op valse argumenten propageren van babymelk uit blik. Dit aanmaken van onzekerheden bij consumenten en die vervolgens genadeloos uitbuiten heeft al zoveel mensen- en vooral kinderlevens gekost. Wat doet het Journaille? Niets, natuurlijk. Wat doet de politiek? De tong nog wat verder in de aars van de lobbyisten.

 5. Mekkeren over hoofddoekjes maar zelf niet zonder inlegkruisje over straat durven. #ReklameReligie Ik erger me daar blauw aan.

 6. @5:

  Dus je ergert je aan de vrouwen, begrijp ik dat goed, en als aanvulling op @1 ?

 7. @6
  Ik hoop dat ik het goed begrijp dat Defrysk zich aan die reclame ergert (die langs mij heengaat godlof)
  Zie ook hier.

 8. Ik erger vooral aan alle dames die, zonder reden, behalve dat ze denken dat er een reden moet zijn, want bah wat vies, inlegkruisjes dragen.

 9. @8: Defrysk:

  Dan gaat je agressie de verkeerde kant op, ik was er al bang voor. En nu ik je toch aan de lijn heb, waar komen die hoofddoekjes onder @5 ineens vandaan?

  Verder is iedereen gelukkig toegestaan te schrijven op Krapuul als het niet te gek wordt enzo, maar ik vind dit stuk behoorlijk detoneren, maar dat is een kwestie van smaak denk ik. ik hou niet van dit soort taalgebruik en geschreeuw.

 10. Hoofddoekjes onder druk van-, of geloof in, een hogere macht.
  Inlegkruisjes onder druk van-, of geloof in, reclameterreur.
  Het erge van inlegkruisjes is dat ze nergens toe dienen, geen enkel nut hebben, bijzonder vervuilend zijn en in tegenstelling tot hoofddoekjes, niet te hergebruiken zijn.

 11. @10:

  Gaan we ook nog een scheldkanonnade krijgen tegen Moslimvrouwen die een hoofddoekje dragen?

Reacties zijn gesloten.