Kringen Drayer c.s: Nazi’s tenminste fatsoenlijk

De nazi’s waren tenminste fatsoenlijk toen ze bezig waren miljoenen mannen, vrouwen, kinderen, zieken, gehandicapten, broertjes, zusjes, ooms, tantes, vaders, moeders, opa’s en oma’s te vermoorden in Auschwitz, Sobibor, Treblinka, Babi Yar, Belzec, Maly Trostenets, Belsen, Chelmno….
Dat is tenminste wat men lijkt te denken als je dit leest:

2014-06-26 Nazis fatsoenlijker...

Je onderkaak valt er van sprakeloosheid over zo’n opmerking bijna door op de grond.
Ik heb overigens even bij de bewuste auteur van dit historisch inzichtelijke werkje gekeken en het lijkt erop dat die tweet is weggehaald.
Zou me niets verbazen: nazi- en massamoordverheerlijkers geven er wel vaker blijk van moeite te hebben met verantwoordelijkheid te nemen voor wat ze zeggen.
En dat terwijl de massamoorden door ISIS toch een heel hoogstaand doel dienen in de verwrongen logica van dezelfde praatjesmaker als van wie bovenstaand gedrocht is:

2014-06-22 ISIS Harmonisatie

En u vindt het nog steeds niet beangstigend dat er in Nederland steeds gemakkelijker wordt gesproken over genocide?

2012-10-27 juichen over uitroeien Moslims in Myanmar - PVV

uitroeien

U moet dus maar zo denken: als de wannabe massamoordenaars en etnisch zuiveraars die nu nog staan te brullen in bierkelders dan wel hartelijk om de suggestie ertoe moeten lachen eenmaal met steun van geteisem als boven aangehaald de daad bij het woord voegen, dan dient dat om iets harmonieus te creëren.
Want- zo leren we van dergelijk hoogstaande lieden als die Van Oostrum en ook Schut – de ene beestachtigheid is blijkbaar de andere niet. Toch?
O, en ik heb nog niet vernomen dat haatoma Elma Drayer, stil als ze ter zake is, afstand heeft genomen van de inzichten van haar Twitter-kompaan Van Oostrum.
Derhalve neem ik aan dat ze genoemde inzichten van dat heerschap onderschrijft. Vandaar de titel van dit stuk.

7 gedachten over “Kringen Drayer c.s: Nazi’s tenminste fatsoenlijk”

 1. Dit is “a new kind of stupid”. Ik wist dat rechtsen volkomen gestoord zijn. MAAR DIT!!! ISIS is overigens ook rechts.

 2. Dit sluit aan bij het nieuwe – een wel te verwachten verhaal – dat de massamoord op Joden een idee was van de groot-moefti van Jeruzalem. Der Mythos des 21. Jahrhunderts.

 3. En wat wil je met die link zeggen, Fulps?

  Sterker nog, waarom plaats je een link naar dat bange vrouwtje Drayer? Ze heeft geen toegevoegde waarde, met haar zeer beperkte kijk op het e.e.a.

  _

  @Arnold, is inderdaad bijzonder hoeveel onnozelen in die aantoonbare leugen trappen.

 4. op grote schaal uitmoorden van politieke tegenstanders is menselyk gezien altyd fout.
  Dit geldt uiteraard ook voor zg. milieufreaks en dierenvrinden.

  het treurige is dat vele jaren blykt dat het uitmoorden altyd ten bate was van een klein groepje psychopaten

 5. En geef dan eens aan Richard Walter waar die “zg. milieufreaks en dierenvrinden ” dan wel “op grote schaal uitmoordde ” Één volledig irrelevante volksmenner die nog geen 20 “mensen ” op zijn “herdenking ” krijgt ( meer kippen op één vierkante meter legbatterij ) is toch zelfs met bruine rekenmethodes niet “op grote schaal “te noemen …

 6. Milieu freaks… Een freak zoals Volkert ? Een gestoode eenling. Voor Milieu hoort IEDEREEN te vechten. We leven namelijk bij de gratie van ik noem het maar even moeder natuur. Indianen die vechten voor het regenwoud. ONS aller regenwoud. Het zou mooi zijn als elk zuurstof producerend organisme een paar tellen staakden. Om dom dode tak rechts eens te laten voelen wat milieu freaks de helden bedoelen.

Reacties zijn gesloten.