Krijgen Somaliërs ook nog excuus van Wilders?

De twaalf Somaliërs die op kerstavond werden opgepakt, krijgen schadevergoeding. Dat zei minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) donderdag in de Tweede Kamer. (De Telegraaf)

Schadevergoeding op zijn Nederlands, zal vette hap zijn. En mag aannemen dat de gemaakte puinhoop ook opgeknapt en vergoed wordt van rijksoverheidswege.

Maar nu even wat anders. Gaat die Gekke Geert ook nog even zijn excuses aanbieden voor de veel te voorbarige tweet die hij naar aanleiding van de onterechte arrestatie heeft uitgestuurd? Daarbij voorbij gaand aan het principe dat iemand onschuldig is tot hij/zij veroordeeld is???

Waarom horen we daar niemand over? Waarom roept daar niemand om in de pers? Waarom wel als hij weer eens wat ongelooflijk smerigs braakt, maar niet het opvolgen van zijn acties? Hallllllooooooooo Nederlandse hoernalisten, iemand thuis??????????????????

65 gedachten over “Krijgen Somaliërs ook nog excuus van Wilders?”

 1. Nee, want Geert heeft de stem van het volk achter zich en alles wat hij zegt over moslims daar heeft hij gelijk in volgens het volk. Dus ik zou er niet op staan te wachten……

 2. En Wilders stond indertijd vooraan om “onschuldig tot anders bewezen” te gebruiken ter verdediging van zijn eigen fractieleden.
  Gelukkig heeft deze man niet, in tegen stelling tot wat sommige denken, het hele volk achter zich staan, maar slechts een minderheid.

 3. Laat ik even vooropstellen dat GEERT niet gek is. Wie WEL knettergek zijn, zijn JOB COHEN en al die andere linkse zooi, die steeds meer van die buitenlanders naar Nederland wil halen, om ze vervolgens hier achter de geraniums te zetten! Wat een ongelooflijke naieviteit! We zitten nu al met voldoende mee-eters en wel ruim 1 miljoen, die nog niet eens Nederlands (kunnen) spreken, en die dus NERGENS inzetbaar zijn. Zelfs niet om WC*s schoon te maken,gewoonweg omdat ze geen Nederlands verstaan! Dus allemaal achter de geraniums met een uitkering,met die lui en er NOG meer binnenhalen? De linkse zooi is gewoon knettergek! De maat dreigt MEER dan vol te geraken! Wie zal dat allemaal betalen? De voorstanders misschien? In de Noordafrikaanse landen komt trouwens toch nu democratie, waarom moeten wij dan die lui opvangen? Waarom altijd maar naar Europa? De steenrijke oliesjeiks kunnen toch gemakkelijk hun geloofsgenoten opvangen en in Saoedi Arabie plaatsen? De Islam is toch een tolerante en vredelievende godsdienst? Met al hun vredelievendheid tegenover hun Moslim-broeders geven ze mooi niet thuis. Waarom moet Europa dit allemaal opvangen? Wordt onderhand eens wakker, linkse stemmers en denk eens een keer door! Of mogen we de rekening van de opvang dan bij jullie neerleggen? Ik denk dat dan alles gauw van de baan zal zijn! HENRI

 4. Dag Henri. Heb je wel eens gewerkt met moslimvrouwen in Nederland? Ik wel. En ik kan je verzekeren dat ze goed zijn. Conductrices op de trein en in de bus, ambtenaren bij gemeentes, wetenschappelijke medewerksters aan de universiteit. Doe je Wilders-bril af en kijk naar wat er echt gebeurt. Succes!

 5. Natuurlijk komen er geen excuses van de heer Wilders. Met de kennis van toen had hij gelijk kunnen hebben, en dat is genoeg voor een PVV’er. Kijk maar naar de Mos, hij is geen school directeur geweest, maar hij had het kunnen zijn.

  Welkom in de wondere wereld van de waarheid volgens de PVV.

 6. Beste Huib, je redenering is de moeite waard, maar heb je er wel eens over gedacht dat moslimvrouwen liever geen verpleegster in onze ziekenhuizen worden? Om de reden, dat ze dan soms ook mannelijke patienten in onze ziekenhuizen moeten wassen. En daar horen (soms) de edele delen van de man ook bij, bij dat wassen. En dat mag dan weer niet volgens het islam-geloof! Kan het NOG idioter? Zo worden er dus onnodige barricades opgeworpen,omdat de moslims zeker op deze punten geen water bij de wijn willen doen, snap je? Het kan dus niet allemaal maar van een kant komen. Hun zullen zich aan onze Westerse cultuur aan moeten passen en NIET andersom! Of je moet willen dat de Westerse cultuur geheel wordt overvleugeld. Ander voorbeeld is dat moslimvrouwen de mannen geen hand wensen te geven. Dit is geheel tegen onze Westerse waarden,( waarvan sommige waarden bevochten zij door onze voorvaderen hard voor geknokt hebben om die te bereiken!) Er zijn natuurlijk allochtonen met een beroep,doch een groot deel zit nog altijd in de bijstand. Dit zal tot in lengte van jaren dan ook zo blijven! Omdat ze helaas nergens inzetbaar zijn. Bij het UWV worden ze gemakshalve dan maar ingeschreven als “‘producer van lichte muziek”‘ of iets dergelijks! Wilders verwoord de gevoelens die bij een groot deel van de Nederlanders leven maar wat nooit gezegd kon worden. Ik ben dan ook reuze blij dat het onderhand WEL gezegd wordt! Want er is lang genoeg de kop in het zand gestoken voor de problemen. En er is lang genoeg gedaan alsof ze niet bestonden,die problemen!

 7. Henri Schreef:

  heb je er wel eens over gedacht dat moslimvrouwen liever geen verpleegster in onze ziekenhuizen worden? Om de reden, dat ze dan soms ook mannelijke patienten in onze ziekenhuizen moeten wassen. En daar horen (soms) de edele delen van de man ook bij, bij dat wassen. En dat mag dan weer niet volgens het islam-geloof!

  “Broodje Wilders”-verhaal. Wassen van patiënten is werkgerelateerd, dus dan mag het.

  Natuurlijk komt het voor dat er moslima’s zijn die er persoonlijke problemen mee hebben (het zal niet voor iedereen even gemakkelijk zijn om opzij te zetten dat iets wat normaal gesproken niet mag opeens wél mag als je in de zorg werkt) en binnen ieder geloof vind je hardliners die gewoon *niks* goedvinden 😛 maar dat is weer een heel ander verhaal.

 8. Henri Schreef:

  “producer van lichte muziek”

  Een producer is iemand die in opdracht van een financier (meestal een platenmaatschappij) een muziekproject met een bepaalde (meestal door de financier aangewezen) act van begin tot eind begeleidt, vanaf het huren van een studio, eventuele arrangeur en eventuele muzikanten tot en met (vaak) budgetbewaking en (altijd) verantwoordelijkheid voor de eindmix. Een producer kan zelf eventueel financier en/of act en/of componist/tekstschrijver zijn, maar het is een aparte functie binnen een project en hij/zij krijgt daarvoor dan ook apart betaald.

  Je kunt dus niet iemand zomaar “gemakshalve als producer inschrijven”; daarvoor moet die persoon toch minstens één productie op zijn/haar naam hebben staan en dan nog vind ik het heel wat om zo iemand na 1 productie al meteen “producer” te noemen.

 9. Henri Schreef:

  Want er is lang genoeg de kop in het zand gestoken voor de problemen. En er is lang genoeg gedaan alsof ze niet bestonden,die problemen!

  Die problemen bestaan ook niet. Alleen in hoofden van tokkische types die Wilders nazwetsen en die zelf altijd problemen veroorzaakten met hun asogedrag. Ik heb het al eens eerder gezegd, waar ik woon zijn honderden moslims waar je nooit last van hebt en kleine meuten voetbalvandalen die per `wolfpack’ straatschennis plegen zonder dat de politie er veel tegen doet. Ruft toch een eind op met je gewauwel Henrik, ga je beklagen bij de Telegraaf, daar vind je een luisterend voor voor je slachtofferige gemuts..

 10. Abdul Alhazred zegt hier ijskoud dat er geen problemen bestaan. Dus in Gouda, Roermond en zo is alles oke? Ook in Amsterdam worden geen homo*s in elkaar geslagen? Of weggepest? Flikker jij onderhand eens op met je slap gezwets Alhazred! Als er een bom valt durf jij nog glashard te beweren dat ie NIET gevallen is! In Wereldoorlog II waren er ook een hoop Duitsers waar je GEEN last van had! Het gaat om het zooitje moslims waar je WEL last van hebt! Die een heel land naar beneden kunnen trekken! En die het verrrekken om zich aan ons aan te passen. Velen van hen hebben een minachting van onze cultuur, maar ze willen WEL bij ons dolgraag een uitkering halen! Problemen zijn huizenhoog, maar Alhazred is te STOM om het te zien. Over 15 jaar hebben we hier een burgeroorlog en dan is het linkse zooitje nog zo LAF om Geertje de schuld er van te geven! Voor het gemak zeggen ze er dan niet bij, dat ze zelf voorstander waren en bevorderd hebben om zoveel mogelijk van dat zooitje hier neer te zetten! De politie zijn de grootste lafbekken die er zijn. Die durven al helemaal niks tegen allochtonen te doen. Die hebben het te druk met koffiedrinken. Iedereen die een beetje geschiedenis kent, weet dat de islam een agressieve godsdienst is en 1000 jaar geleden al moesten in Europa in allerijl de Kruistochten worden georganiseerd omdat die islam de heilige plaatsen belegerde en onder de voet dreigde te lopen. De islam is na Mohammed over Arabie en vervolgens over heel Noord Afrika en midden oosten met het zwaard verbreid! De Arabier of Noord Afrikaan die toen geen moslim wilde worden, werd gewoon beestachtig afgeslacht door de fanatieke achterlijke islamlegers die oprukten naar geheel Noord-Afrika en het midden-oosten en zelfs Spanje belegerden,totdat zij in Zuid-Frankrijk vernietigend werden verslagen door Karel Martel in het jaar 752. Vervolgens hebben ze eeuwen later (ditmaal de Turkse moslimlegers) geheel Zuidoost Europa onder de voet gelopen (het huidige Kroatie, Servie, Bosnie-Herzegovina) totdat ze in 1689 voor de poorten van Wenen stonden en daar alsnog werden verslagen. Dit zijn de feiten die zeker OOK afgedaan worden als Wilders-gezwets? Helaas deze feiten staan in elk geschiedenisboek en kan niet worden afgedaan als gezwets! DAARUIT BLIJKT WEL DE ENORME AGRESSIE DIE IN DE ISLAM VERBORGEN ZIT.. DIT IS IN HET VERLEDEN GEBLEKEN EN NU NOG ZO. Natuurlijk zijn er vredelievende moslims waarvan niemand last heeft, MAAR DAT NEEMT NIET WEG DAT DE (AGRESSIEVE) GRONDBEGINSELEN VAN DE ISLAM NIET DEUGEN!! De grond-principes van de leer zijn verkeerd! GEERT kent de geschiedenis als geen ander en waarschuwt slechts. De Westeuropese cultuur is ten dode opgeschreven en dreigt overvleugeld te worden! Maar ja wat moet je tegen mensen die de geschiedenis van de islam niet kennen en alles maar afdoen als gezwets?

 11. Henri Schreef:

  Over 15 jaar hebben we hier een burgeroorlog

  Ben je bereid daar geld op in te zetten of doe jij dan opeens niet aan weddenschappen?

  (Niet dat ik ooit verwacht mijn geld te zien… ik heb in 2003/2004 een aantal weddenschappen aangenomen van mensen die 100% zeker wisten dat Nederland binnen 5 of 10 jaar een islamitsch land zou zijn geworden en die lui van “binnen 5 jaar” hadden zolangzamerhand wel eens over de brug mogen komen. 😛 )
  NB. afspraken gemaakt onder een (internet)pseudonym zijn gewoon rechtsgeldig 😈

 12. Henri Schreef o.a:

  Abdul Alhazred zegt hier ijskoud dat er geen problemen bestaan. Flikker jij onderhand eens op met je slap gezwets Alhazred! Problemen zijn huizenhoog, maar Alhazred is te STOM om het te zien. Over 15 jaar hebben we hier een burgeroorlog en dan is het linkse zooitje nog zo LAF om Geertje de schuld er van te geven!

  Je moet je niet zo druk maken! Het is hier een pluriform blog. Zelfs jij mag raaskallen.

  Moeilijk hè voor jou en de meeste Wilderstypes om een andere mening te verdragen? Go, wát een vrijheid!!! 🙄

 13. Henri Schreef:

  beestachtig afgeslacht door de fanatieke achterlijke islamlegers

  O ja, Henrik, voor je verder bralt nog even dit: tot dusver heb ik geconstateerd dat ene Bladic 8000 moslims heeft afgeslacht in Sebrenica waar `onze’ jongens bij zaten te shaggieroken met de handen in de zak, terwijl Karremans keurig onze terreinwagens aan Bladic gaf onder het genot van een borrel; en fotorolletjes van het gebeurde plotsklaps `verdwenen’ bleken. 🙁 Tot dusver heeft de familie van die vermoorde massa’s nog niet eens wraak genomen. Tja, Henrik, hoe is dat mogelijk toch?

 14. @ 15 Jacqueline. Ja, duidelijk. Want Henri heeft nog steeds niet beaamd dat Somaliërs ook nog excuus van Wilders moeten krijgen. 🙂

 15. Flikker jij onderhand eens op met je slap gezwets
  schrijft iemand die het verder zegt op te nemen voor “onze” beschaivng. Wie die “ons” dan ook mogen zijn, beschaafd lijken ze mij niet.

 16. Anderhalf miljoen vaderlanders die geen excuus wensen aan te bieden met Henri hier als schrijnend voorbeeld.

 17. Als men kijkt naar de reactie’s van een Henri of John smit 7 dan kan men zien dat Nederland aan het verhufteren is. De leugens van de PVV en haar gebondeerde wannabee Germaan kan iedereen inzien die de optelsom 1 en 1 kan maken. Tientallen rapporten van wetenschappers en wetenschappelijke instellingen hebben de mythes van de PVV ontzenuwd. En toch blijft de harde kern van de aanhangers die mythes nababbelen. En dan een van de stokpaardjes van de PVV: opkomen en het ter discussie stellen van homo-geweld. De gemiddelde PVV-er toonde op zijn minst een flinke afkeer voor homo’s en lieten zij deze duidelijk merken om vervolgens de standaard zinnen van de PVV over te nemen waar zij zogenaamde homo-haat van moslims afkeuren.
  De meeste aanhangers van de PVV zijn niet geintresseerd in wetenschappelijke feiten. Berichten die Geert Wilders en zijn PVV tegenspreken met harde wetenschappelijke bewijzen kunnen wel inhoudelijk juist zijn, maar interesseren de PVV-aanhang niet. Van dit soort lieden krijg je slechts ontwijkende, stereothype en beledigende opmerkingen wanneer je ze de feiten voorlegt. Slechts het in standhouden van ethnocentrische mythes telt voor hun.
  Het gaat deze lieden niet om het presenteren van feiten. Feiten zijn slechts “linkse propaganda” of “linkse complotten”. Het gaat hen om de herbevestiging van Mythes. Mythes zijn veilig, wetenschappelijke feiten zijn eng voor deze lieden. Zij kunnen alle onzin presenteren en willen daar niet in tegengesproken worden en eisen zich ook dat recht op fora en weblogs die juist er in het leven zijn om een genuanceerd tegengeluid te geven.
  In een eerder reactie schreef ik dat een van de kenmerken van extreem-rechts is dat zij geen prijs stellen op een tegengeluid en dat tegengeluid desnoods met geweld te bedreigen. Gelijk kreeg ik iemand die zich als een biervat over me heen viel over deze opmerking en vond dat het niet gepast is om deze opmerking te
  maken. Toen ik hem of haar vroeg om zijn standpunt toe te lichten gaf hij of zij niet thuis. Een ander kenmerk van extreem-rechts is het vasthouden aan mythes en wetenschappelijke feiten die deze mythes afdoen als “complotten” van “pseudowetenschappers die in dienst van een elite werken”.

 18. Aziz 21 Goed verwoord! Je stuk zou eigenlijk op open podium moeten staan als artikel op zich 😎

 19. Maar eerlijk gezegd heeft “links” zelf er ook aan bijgedragen dat de mythes die bestaan over links. Links heeft jarenlang weinig tot geen weerwoord gevoerd tegen de rechtse mythes. Waar was de zogenaamde “linkse” PVDA om zich te uit te spreken tegen Bolkestein en Pim Fortuin? De Amerikaanse hoogleraar Noam Chomsky heeft met gemak de uitlatingen van Bolkestein weerlegd in een debat met hem. Noam Chomsky achtte de uitlatingen van Bolkestein onwaardig voor iemand die zich hoogleraar noemt. Ik vraag me af waarom de PVDA dat ook niet heeft gedaan. Volgens mij was en is het niet moeilijk om uitlatingen door te prikken van het niveau borreltafel.

 20. Ik vind dat ze die Somaliers moeten helpen met veel geld en alles wat ze maar nodig hebben, en ook die piraten moeten een helden status krijgen de VOC`ers waren toch ook helden.

  Vuile rascisten die zeggen dat ze gestraft moeten worden zijn net de vuile nazi`s, aan Hitlers hebben we gewoon niets aan. 😮 😮

 21. Tja waren het maar mythes! De waarheid is helaas anders..Jullie hebben allen meegeholpen je eigen cultuur te verloochenen en een totaal vreemde cultuur te omarmen. Moet je straks ook niet janken als je een totale botsing van culturen krijgt, Met alle gevolgen van dien. De Machtselite wil zoveel mogelijk vreemden naar Europa halen, Dit om bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten. De Machtselite bestaat uit de machtigste personen op aarde,die het in de wereld voor het zeggen hebben. Rutte,Merkel,Sarkozy alsook Obama zijn slechts de loopjongens van de Machtselite(bestaande uit de Rockefellers, de Rotrhschilds en de Duponts etc.) die beslissen waar er oorlog komt en wanneer. De Machtselite wordt ook wel de Illuminatie genoemd. Een zijtak daarvan is de zogenaamde BILDERBERG-groep die elk jaar een geheime vergadering beleggen,waarin ook Nederlandse vertegenwoordigers zitten en Hare Grajesteit steevast elk jaar ook bij zit. Wat er besproken wordt is geheim. We leven dus niet in een democratie,in Nederland, doch in een SCHIJN-democratie. In dit kader is het interessant de boeken van Robin de Ruiter te lezen, waarvan geen uitgever in Nederland deze durfde uit te geven,maar in het buitenland werden die boeken bekroond. In deze boeken word het grote strategische schaakspel van de Illuminatie blootgelegd die de hele wereld als hun speeltuin beschouwen. Een van de redenen dat de Machtselite (Illuminatie)grote groepen moslims naar Europa laten komen, is het feit dat straks des te gemakkelijker de soevereiniteit van de individuele staten in Europa kan worden opgeheven, en een grote Europese superstaat een feit zal blijken te zijn. Ze willen het nationalisme in feite de kop indrukken. Dus vreemd volk voelt zich niet per se verbonden met Nederland, of Duitsland. De oorzaken liggen dus veel dieper. De import maakt dus deel uit van de strategisch grotere belangen die de Machtselite met Europa heeft. Zij maken bovendien dankbaar gebruik van de meningen en stromingen die in de linkse politieke partijen heersen. (Trouwens het gehele bankwezen is ook in hun handen, recessies worden door hen gewoon kunstmatig gecre-eerd met bepaalde bedoelingen. In dit kader is de term “‘Petro-dollar terrorisme”‘ uitgevonden. Bijvoorbeeld een van de redenen dat Saddam Hoessein moest verdwijnen, was het feit dat hij de olie uit zijn land afrekende voortaan in Euros in plaats van Dollars, waardoor het dollar-imperium ernstig dreigde te verzwakken. Dat is de reden waarom Irak werd aangevallen door Amerika. (Dit was reeds in 1999 beslist in de geheime BILDERBERGVERGADERINGEN waar Hare Grajesteit ook bij zat! En zoals je weet,stonden in 1999 de Twin Towers nog fier overeind. Vervolgens hebben ze op 9.11.2001 ZELF die Twin-Towers op laten blazen, om zodoende de moslims de schuld ervan te geven, dit om een (valse) reden te hebben om Irak aan te vallen! Dat Irak moest worden aangevallen was dus reeds in 1999 beslist! De mensen worden dus door de media constant voorgelogen. (De media staan onder controle van de Illuminatie, alle nieuws wordt dus gecensureerd). De Illuminatie hebben dus ZELF de slachtoffers van 9.11.2001 van de Twin-Towers op hun geweten, om hun plannen in het midden-oosten (oliepijpleidingen) en Europa (zogenaamde “’terroristenbestrijding”‘ waarbij steeds meer privaatrechtelijke rechten van burgers verdwijnen)te verwezenlijken. Zelf oorlogsmisdaden plegen tegen de EIGEN bevolking en vervolgens een ander land of bevolkingsgroep of geloofsgroep(in dit geval dus de moslims) de schuld geven, wordt een VALSE VLAG OPERATIE genoemd. Ook in voormalig Joegoslavie hebben zich heel andere taferelen afgespeeld dan de media ons willen laten geloven! Milosevic was tegen de Illuminatie en deze moest en zou van het toneel verdwijnen(wat dan ook is gebeurd, hij heeft een schijnproces gekregen) In dit verband is het belangrijk op het boek te wijzen van MICHEL COLLON: getiteld BLUFPOKER, Joegoslavie was een laboratorium voor de NAVO om de volgende oor logen voor te bereiden. De NAVO trouwens zijn de hulptroepen van de Illuminatie Regeringen die NIET mee willen werken met de Illuminatie, worden eenvoudig door hun weggepoetst. Het zit allemaal dus veel dieper dan men denkt. Het geheel maakt deel uit van plannen die al lang klaar liggen. De Illuminatie maakt de muziek en de regeringsleiders mogen slechts op de maat van de muziek meedansen! HENRI

 22. Henri Schreef:

  Abdul Alhazred zegt hier ijskoud dat er geen problemen bestaan. Dus in Gouda, Roermond en zo is alles oke? Ook in Amsterdam worden geen homo*s in elkaar geslagen? Of weggepest? Flikker jij onderhand eens op met je slap gezwets Alhazred! Als er een bom valt durf jij nog glashard te beweren dat ie NIET gevallen is! In Wereldoorlog II waren er ook een hoop Duitsers waar je GEEN last van had! Het gaat om het zooitje moslims waar je WEL last van hebt! Die een heel land naar beneden kunnen trekken! En die het verrrekken om zich aan ons aan te passen. Velen van hen hebben een minachting van onze cultuur, maar ze willen WEL bij ons dolgraag een uitkering halen! Problemen zijn huizenhoog, maar Alhazred is te STOM om het te zien. Over 15 jaar hebben we hier een burgeroorlog en dan is het linkse zooitje nog zo LAF om Geertje de schuld er van te geven! Voor het gemak zeggen ze er dan niet bij, dat ze zelf voorstander waren en bevorderd hebben om zoveel mogelijk van dat zooitje hier neer te zetten! De politie zijn de grootste lafbekken die er zijn. Die durven al helemaal niks tegen allochtonen te doen. Die hebben het te druk met koffiedrinken. Iedereen die een beetje geschiedenis kent, weet dat de islam een agressieve godsdienst is en 1000 jaar geleden al moesten in Europa in allerijl de Kruistochten worden georganiseerd omdat die islam de heilige plaatsen belegerde en onder de voet dreigde te lopen. De islam is na Mohammed over Arabie en vervolgens over heel Noord Afrika en midden oosten met het zwaard verbreid! De Arabier of Noord Afrikaan die toen geen moslim wilde worden, werd gewoon beestachtig afgeslacht door de fanatieke achterlijke islamlegers die oprukten naar geheel Noord-Afrika en het midden-oosten en zelfs Spanje belegerden,totdat zij in Zuid-Frankrijk vernietigend werden verslagen door Karel Martel in het jaar 752. Vervolgens hebben ze eeuwen later (ditmaal de Turkse moslimlegers) geheel Zuidoost Europa onder de voet gelopen (het huidige Kroatie, Servie, Bosnie-Herzegovina) totdat ze in 1689 voor de poorten van Wenen stonden en daar alsnog werden verslagen. Dit zijn de feiten die zeker OOK afgedaan worden als Wilders-gezwets? Helaas deze feiten staan in elk geschiedenisboek en kan niet worden afgedaan als gezwets! DAARUIT BLIJKT WEL DE ENORME AGRESSIE DIE IN DE ISLAM VERBORGEN ZIT.. DIT IS IN HET VERLEDEN GEBLEKEN EN NU NOG ZO. Natuurlijk zijn er vredelievende moslims waarvan niemand last heeft, MAAR DAT NEEMT NIET WEG DAT DE (AGRESSIEVE) GRONDBEGINSELEN VAN DE ISLAM NIET DEUGEN!! De grond-principes van de leer zijn verkeerd! GEERT kent de geschiedenis als geen ander en waarschuwt slechts. De Westeuropese cultuur is ten dode opgeschreven en dreigt overvleugeld te worden! Maar ja wat moet je tegen mensen die de geschiedenis van de islam niet kennen en alles maar afdoen als gezwets?

  Ja, en als er in 1689 CAPSLOCK had bestaan hadden die moslims er vast OOK ZOVEEL GEBRUIK VAN GEMAAKT!

 23. Henri Schreef:

  Moet je straks ook niet janken als je een totale botsing van culturen krijgt, Met alle gevolgen van dien. De Machtselite wil zoveel mogelijk vreemden naar Europa halen

  Je ziet het verkeerd. Er is geen moslimprobleem. Er is slechts besmettingsgevaar van extreem rechtse elementen op labiele mensen.

 24. @Henri
  Het klopt inderdaad wel dat de elite graag migranten hier naartoe haalt om de lonen te drukken. Alleen zijn dat tegenwoordig Oost-Europeanen ipv personen uit Moslimlanden.

  De elite die ze hier naartoe haalt is ook niet links maar rechts. Dat was ook zo in de tijd dat de Turkse en Marokkaanse gastarbeiders hier naartoe kwamen het geval.

  Bolkestein heeft geprobeerd regels in te voeren in de EU die ervoor zouden zorgen dat je voor mensen uit andere EU landen alleen de premies zou moeten betalen die daar gelden. VNO /NCW heeft als eens bij de VVD geklaagd dat deze partij zich niet zo negatief moest uitlaten over migratie.

  De massamigratie komt van Rechts. Toen en nu.

 25. Henri bewijst hoe meer hij hier reageert hoe extreem-rechts denkt. Henri beschrijft exact de complottheorieen zoals die bestaan bij extreem-rechtse groepen. Er is een complot gaande volgens nazi-bewegingen van geheime Joodse machtige groepen om met behulp van massamigratie “gastlanden” te vernietigen door wezensvreemde culturen binnen te halen. De geheime Joodse elite probeert met pornografie, homoseksualiteit, vreemde culturen en (verraderlijke) linkse mensen (links is altijd de gebeten hond van welke complotdenkend groepje dan ook) onze cultuur te vernietigen. Bij de filosemietische extreem-rechtse groepjes zoals de PVV ook van deel uitmaakt bestaat zogenaamd een geheime samenzwering tussen olieproducerende Arabische landen en het Westen om moslimimmigranten naar Europa te laten immigreren.De filosemietische extremisten zullen de “kwalijke rol” van Joden buiten beschouwing houden.
  Eigenlijk zou je met deze Henri medelijden moeten hebben. Hij is de vrucht van de hersenspoeling van extreem-rechtse mythedenkers. De hersenspoeling is zo erg dat de wetenschappelijke beweringen door hem en zijn geestverwanten zullen worden weggeschoven als “theorieen door wetenschappers in dienst van de geheime elite”. Als Henri niet uitkijkt zal hij vroeg of laat ergens in een psychiatrische instelling belanden wegens paranoide gedachten en zal zelfs de behandelende artsen zien als onderdeel van een samenzwering om met behulp van “medicijnen” controle te krijgen over zijn geest of zijn geest te vernietigen.
  Dat de immigratie niets te maken heeft met de extreem-rechtse complottheorieenheeft kan je natuurlijk niet Henri en zijn geestverwanten wijs maken. Immigranten Ijn uit landen rond de Middelandse zee gehaald om arbeid goedkoop te verrichten in tijden van hoogconjuctuur. Naast dat er Marokkanen en Turken werden binnen gehaald, waren er ook Grieken, Italianen, Spanjaarden en Portugezen. Voor al de laatst genoemde groepen haalden de theorieen omver van de wereldvreemde moslim die hier bewust naar toe gehaald is om onze cultuur te vernietigen. Naarmate de het slechter ging met de economie gingen in het begin van de jaren zeventig de deuren dicht voor arbeidsmigranten. Dus geen economisch belang geen arbeidsimmigratie. Zouden we de redenatie van de complottheoriebedenkers volgen dan zou toch arbeidsmigratie ongehinderd door zouden zijn gegaan, maar dat was niet het geval. Voorts bleef maar een optie over om naar het Westen te kunnen emigreren als bewoner uit derde wereldland: gezinshereniging en asielaanvraag. Twee democratische rechten die je niet overboord kan gooien zonder dat je de mensenrechten overboord gooit. En zelfs die zijn zo dicht getimmerd dat het haast onmogelijk is om hier via een asielaanvraag of gezinshereniging binnen te komen.
  Een ander complotidee wat hardnekkig leeft in zowel de filosemitsche als de anti-semitische extreem-rechtse bewegingen ishet idee dat links schuldig is aan immigratie uit de derde wereld. In feite was links nooit voor immigratie uit de derde wereld. Het waren de rechtse pro-werkgevers partijen zoals de VVD die ervoor waren om het belang van werkgevers te dienen. Links heeft enkel zijn menselijke kant laten zien door op te komen voor zwakkeere mensen in de samenleving en daar horen ook allochtonen bij. Zoals zich uitspreken tegen racisme, pleiten voor goede sociale woningbouw, ziekenzorg voor iedereen, een redelijk inkomen uit arbeid om redelijk van te kunnen leven, etc.

 26. Ik weet niet hoeveel kans deze Somaliërs maken op een schadevergoeding van Wilders. Klagen ze hem aan voor Smaad?

 27. Lees a.u.b. mijn ingezonden stuk ONDER NO.27 over de Machtselite (Illuminatie) en besef dat er diepere motieven spelen. Het gaat om bepaalde belangen.die de Illuminatie hebben met Europa.evenals overigens met de rest van de wereld.

 28. En die Aziz heeft natuurlijk GEEN FLIKKER begrepen van mijn stuk ONDER NO.27. Eigenlijk zou je met deze AZIZ diep medelijden moeten hebben.Hij is de vrucht van d e hersenspoeling van extreem-links.Als Aziz niet uitkijkt zal hij vroeg of laat in een psychiatrische instelling belanden wegens paranoide gedachten Hij kan en wil de feiten NIET onder ogen zien, en doet alles af met holle frasen Zal ik jouw eens wat vertelen NAIEVE STOMPZINNIGE AZIZ: De ILLUMINATIE (MACHTSELITE) HEEFT WEL DEGELIJK HET ZOGENAAMDE EURARABISCHE VERDRAG (uit 1967) IN HET LEVEN GEROEPEN EN IN WERKING GEZET!!! Er is dus GEEN GEHEIME SAMENZWERING OM DIE LUI HIERNAAR TOE TE HALEN,,HET VERDRAG BESTAAT ECHT!!! Dateerd uit 1967 het houd in dat Westeuropese landen sedert 1967 zich verplicht hebben gesteld, om 100.000-en immigranten uit Noordafrikaanse landen op te nemen!! LEES DAN EERST EENS no.27 wat ik daar geschreven heb, verrekte STOMKOP en probeer dan tenslotte eens je BOTTE HERSENS te laten werken. Je lult NU maar wat RAAK, zonder de FEITEN (Lees: ILLUMINATIE of Machtselite en hun strategische plannen) TE KENNEN. Dit is zeker voor jouw hersens een BRUG TE VER!!
  De Machtselite heeft ZELF het EURARABISCHE VERDRAG uit 1967 in werking gesteld, met alle rampzalige gevolgen van dien! Bovendien ken je de geschiedenis van de islam niet vanaf 600 tot heden. Die heb ik ook reeds beschreven. DE ILLUMINATIE is helaas geen gezwam maar de waarheid. Deze bestaan dus echt en bepalen wat er in de wereld en Europa gebeurt. Maar ja, als je daar nog nooit van gehoord hebt dan mis je de diepere achtergronden van het hele gebeuren. De Europese Unie is opgericht door de Illuminatie. Je durft en wil daar niet op in te gaan, omdat je van deze machtige lieden nog nooit gehoord hebt! (Nog iets: In Wereldoorlog II heeft Hitler kapitaal gekregen voor de oorlogsvoering, VAN DE MACHTSELITE (LEES het boek getiteld HITLERS GEHEIME FINANCIERS)anders had hij NOOIT geen oorlog kunnen beginnen! Tevens financierde de Machtselite de Geallieerden! Liet dus handig BEIDE legers TEGEN elkaar uitspelen! Maar ja, waarom zou ik al deze geheimen nog met jouw delen, AZIZ, je bent toch te fanatiek en eigenwijs om de werkelijke feiten in de wereld onder ogen te zien (anders kon ik nog wel meer vertellen, wat nooit in de media zal komen!) De Machtselite zit achter Wereldoorlog I en II. Bovendien wil de uiterst gevaarlijke Kissinger (die er dus ook bij zit) driekwart van de wereldbevolking opruimen die hij aanduid als “‘lege magen”‘ Die gebruiken volgens hem te veel grondstoffen. Kijk maar eens op http://jan.istiecool.nl en open je ogen!

 29. Henri ik ben nu even met iets anders bezig dus heb even geen tijd om je weg te slepen maar ik zie van jou hier alleen maar bijdragen die thuishoren in de vuilnisbak.

  Zou je on topic willen reageren aub?

  Bedankt hoor

 30. Henri,
  Niet echt indrukwekkend en orgineel je eerste alinea om met hetzelfde aan te komen waar ik zelf mee aankwam. Over stompzinnig gesproken. Je waanvoorstellingen nemen psychotische vormen aan. Nog even en je gaat nog beweren dat geheimagenten je dagelijks schaduwen, afluisteren en tegen werken. Wordt tijd om je pillen in te slikken. Ik zou maar je kop uit de **** van Pamela Hemelrijk halen voordat je helemaal doorslaat en misschien dingen gaat doen waar je het gewicht van de woede van de volksmassa op je krijgt.
  Natuurlijk wil ik de onzin die je schrijft niet serieus nemen. Wat een trash. Al stuurde je mij hele boekenwerken dan nog zou ik geen letter van lezen en verdween het direkt naar de vuilnisbak. Ik denk dat niemand hier verder geintresserd is in je bagger.
  Die complottheorieen zijn niet nieuw noch orgineel. Ze zijn van het kaliber “protocollen van zion”. Zoals gewoonlijk zijn extreem-rechtse bewegingen gek op samenzweringstheorieen. Waar anti-semietisch extreem-rechts een Joods complot ziet naar Joodse wereldoverheersing, ziet filosemietisch extreem-rechts een Islamitsch-Arabisch samenzwering om europa over te nemen.

 31. Aziz je schrijft ZELF onzin. Je weet nergens GEEN FLIKKER VAN! Neem ZELF maar gauw wat pillen in. Je bent TE STOM om deze wereld DOOR te hebben. Ik beschouw de discussie als gesloten. Ik heb ZELDEN ZO*N STOMME FLIKKER ALS JOUW MEEGEMAAKT. KENMERK van de linkse flikkers is dat ze niks aan willen nemen, gewoonweg omdat ze NIKS weten. Zeker niet als het om redelijke argumenten gaat. LANG LEVE GEERTJE WILDERS!!! HOELIJK WORDT AZIZ NOG EENS WIJS. TORT OP HEDEN HEEFT HIJ HET NIVO VAN EEN BLO-er met bijles. ERG STOMPZINNIG!!!

 32. HAHAHA wat een mop. Die AZIZ DURFT DE DOOR MIJ GENOEMDE BOEKEN NIET TE LEZEN, BANG DAT IE ER GEK VAN WORDT!!! HAHAHA. VAN DEN HEUVEL IK BEPAAL WEL OF IK DE DISCUSSIE SLUIT EN NIET JIJ, SIMPELE VAN GUMMIGALGEN! TROUWENS DIE GRAFIEK VAN JE KAN METEEN DE VUILNISBAK IN, DAAR KLOPT GEEN REET VAN! ER OOIT BIJ STILGESTAAN HOE DE SITUATIE IN EUROPA OVER 20 JAAR IS? NEE ZEKER, WANT JE KAN NIET DOORDENKEN!!!

 33. #44 Uiting van `Henri’ en eerdere post: Een schrijnend voorbeeld van kleinmenselijke onmacht vanuit een
  beschadigd ego dat zich heeft uitgeleverd aan een geperverteerde leidsman.

 34. Lees het artikel “‘Japan bedreigt met aardbeving, resultaat bekend”‘ op http://www.bovendien.com ! waarin de aardbeving van Japan wordt veroorzaakt door het H.A.A.R.P.-systeem. Landen die zich niet willen schikken naar de illuminatie worden gestraft door hen, met een verschrikkelijk wapen wat kunstmatig aardbevingen kan opwekken H.A.A.R.P. genaamd.

 35. @45 Abdul alhazred,
  Inderdaad. Zo zou je iemand kunnen noemen wiens blinde volgzaamheid voor een leider sektarische vormen aanneemt. Ook sektarische leiders isoleren hun volgelingen van de massa door een complot te verzinnen of waarschijnlijk geloven die leiders werkelijk in dat complot. Neem niets zomaar aan, de zogenaamde “feiten” en “wetenschappelijke bevindengen” zijn slechts onderdeel van het complot. Als eenmaal dat wantrouwen is gekweekt is het slachtoffer zo geobsedeerd door de leider dat niets meer tot het slachtoffer kan doordringen wat niet de goedkeuring heeft van de leider. Alleen onvoorwaardelijke volgzaamheid zou nog hun kunnen redden. De blindelingse volgzaamheid leidt tot zoals jezelf ook aangaf tot psychische beschadigingen dat mensen zelfs tot hun vertrouwde omgeving zoals hun ouderlijke huis doet vervreemden. Tegenspreken leidt enkel tot meer wantrouwen en afkeer- zeker als zij in vergevorderde stadia bevinden, waarin zij menen de buitenwereld juist te moeten “redden”. Sommigen trekken zich nog meer terug en gaan zich helemaal isoleren-anderen worden hysterisch en boos. Dit verklaart ook de hysterische reactie’s van Henri waarin hij zijn hysterie extra volume geeft door overvloedig met hoofdletters te typen.

 36. Wim,
  Nog meer complottheorieen van extreem-rechts alsof mensen op dit log hier nog op zitten te wachten na het extreem-rechtse gewauwel van Henri? We hebben onze buik vol van die complottheorieen van extreem-rechts.
  Dus volgens jou is de aardbeving veroorzaakt door een “apparaat” en waarschijnlijk aangezien Amerika de enige grootmacht zal dit “apparaat waarschijnlijk volgens jou in haar bezit zijn en wordt dit “apparaat” gebruikt tegen landen die zich niet aan haar onderwerpen? En beste Wim. Een land zoals Japan dat zeer goede banden onderhoudt met amerika en waar geen enkel vijandigheid tussen valt te bespeuren zou door dit “apparaat” zijn aangevallen? Los van het feit gezien of zo’n apparaat uberhaupt bestaat.
  De paranoide denkbeelden nemen psychotische vormen aan binnen extreem-rechts. Niets is te gek in het wezensvreemde wereldje van extreem-rechts: samenzwerende aliens, toevoegingen aan eten, samenzwerende Arabieren, samenwerende Joden en nu ook aardbevingen op commando. Nog even en je gaat beweren dat er een zwart brilletje bestaat waarmee je de aliens kan zien die in feite eigenlijk deze wereld domineren zoals in de gelijknamige film: “They are alive”.

 37. Henri Schreef:

  HAHAHA wat een mop. Die AZIZ DURFT DE DOOR MIJ GENOEMDE BOEKEN NIET TE LEZEN, BANG DAT IE ER GEK VAN WORDT!!! HAHAHA. VAN DEN HEUVEL IK BEPAAL WEL OF IK DE DISCUSSIE SLUIT EN NIET JIJ, SIMPELE VAN GUMMIGALGEN! TROUWENS DIE GRAFIEK VAN JE KAN METEEN DE VUILNISBAK IN, DAAR KLOPT GEEN REET VAN! ER OOIT BIJ STILGESTAAN HOE DE SITUATIE IN EUROPA OVER 20 JAAR IS? NEE ZEKER, WANT JE KAN NIET DOORDENKEN!!!

  Ja, jij gaat het toch niet lezen Henri, maar voor anderen die deze thread nog eens nalezen, wij denken hier toch wel door hoor: de islamisering van Europa wordt feit…voor 8% in 2030

  Wel frustrerend dat je niet nog een soort supercapslocktoets op je computer hebt hè?

 38. Wilders dient zijn excuses aan te bieden voor zijn gedachtepolitieuitspraken.

  Die Somaliërs waren onschuldig en wat die mensen denken doet er geen moer toe. Wilders is niet helemaal lekker als hij denkt dat hij de gedachten kan lezen van willekeurige mensen.

 39. Hallo Aziz. Het afschuwelijke wapen bestaat echt. Landen worden ermede gechanteerd en willen ze niet mee werken met de illuminatie dan wordt H.A.A.R.P. ingezet. Zie http://www.bovendien.com. Dergelijke onthullende sites (er zijn er inmiddels velen) wil de overheid graag op “zwart” krijgen,om de eenvoudige reden,dat de mensen anders te veel aan de weet komen. Ik krijg de indruk dat jij de mensen dom wil houden maar dat zal niet (meer) lukken in het internettijdperk. Hele economie-en kunnen door dit wapen naar de kloten geholpen worden. Wat jij niet gelooft, kan wel degelijk zo zijn. Vorig jaar hebben ze het op Haiti getest, dit was een proeftuin. Door enorme energie-impulsen te richten (ionen) wat terugkaatst(voor exacte werking zie http://www.bovendien.com) gaat de aarde trillen en verkrijgt men een aardbeving.

 40. Hallo mensen, bij toeval stuitte ik op deze site. Ik wil graag commentaar geven waarom Geert Wilders nog geen excuses heeft gemaakt aan de Somaliers. Dit zal hij nooit of te nimmer doen. Als het al gebeurt zou Rutte dat moeten doen, die zit in de regering. Hebben jullie overigens goed gekeken naar die beelden van de inval bij die Somaliers? Een van hen presteerde het, om een zogenaamde “‘belwinkel”‘ te hebben.Hij zou daarvan de eigenaar zijn. Op de reclameborden in zijn winkel stonden telefoonmaatschappijen afgebeeld die al minstens 25 jaar geleden zijn opgeheven! Wel raar,niet een “‘belwinkel”‘ voeren met afbeeldingen van telefoonmaatschappijen die reeds lange tijd zijn opgeheven of een andere naam voeren,vandaag de dag. Dus is er maar een conclusie mogelijk: die winkel was gewoon een dekmantel, voor andere soort bezigheden. Als een Nederlandse ondernemer het in zijn hoofd durft te halen om op die manier een zaak te voeren, heeft hij binnen de kortste keren de Economische Controledienst op zijn stoep staan, vergezeld van de Belastingdienst, ook nog! Deze lieden durft men kennelijk niet aan te pakken. Wie weet waar ze nog meer mee bezig zijn. Vinden jullie het gek dat er van politiek Den Haag geen excuses komen! Zal ook nooit gebeuren ook niet. Kan ik je nu al voorspellen.

 41. Wim Schreef:

  Landen die zich niet willen schikken naar de illuminatie worden gestraft door hen, met een verschrikkelijk wapen wat kunstmatig aardbevingen kan opwekken H.A.A.R.P. genaamd.

  Maar jij kunt dit gewoon op internet posten zonder dat je wordt opgepakt? 😐

  Ik ga maar eens bij die Illuminati solliciteren, want ze hebben kennelijk een flink personeels- en deskundigentekort. (En ze meteen even uitleggen waarom zo’n wapen nooit zal kunnen werken… iets met “actie = -reactie”)

 42. Johan Schreef:

  Op de reclameborden in zijn winkel stonden telefoonmaatschappijen afgebeeld die al minstens 25 jaar geleden zijn opgeheven!

  Ook wel handig is als je er even bij vertelt om welke maatschappijen het gaat en een linkje naar een foto plaatst waar we het zelf kunnen controleren. Anders wordt het zo’n “horen zeggen” verhaal he? 😉

 43. Wim zegt: “”Ik krijg de indruk dat jij de mensen dom wil houden maar dat zal niet (meer) lukken in het internettijdperk. ”
  Als ik de mensen dom wil houden impleceer dat dat ik ook onderdeel ben van dat “geheimzinnige genootschapje”” waar je zo voor waarschuwt. Ik wist wel dat mensen die met deze materie aankwamen paranoia zijn, maar zo erg dat mensen die deze paranoide onzin niet willen geloven ervan worden beschuldigd mensen “Dom te willen houden” Of gebruik ik gewoon mijn gezond verstand. Hoe zou een of andere boerenpummel die een beetje interessant wil doen (daar bedoel ik jouw overigens niet mee, maar de bedenkers van deze onzin) weet van zo’n aardbevingsapparaat? Als het bestond, dan was het zo geheim dat niet de ene of andere boerenpummel hier weet van heeft. Het lijkt mij dat de bedenkers en bezitters van dit apparaat snugger genoeg zouden zijn om dit zo geheim mogelijk te houden. Het lijkt me dezelfde verhaal als het Kennedyverhaal waarbij iedere gek een boek schreef of op tv beweerde dat hij wel wist wie Kennedy heeft vermoord. De ene beweerde dat Kenedy door de maffia is afgeknalt, de ander door de Russische geheime dienst, de ander door een jaloerse koffiejuffrouw enz.
  Wat ik wel weet is dat deze conclusie in ieder geval hoffelijker is dan iemand die mij voor “dom”, ächterlijk”en “potdicht”zit.

 44. Wim Schreef:

  Ik krijg de indruk dat jij de mensen dom wil houden maar dat zal niet (meer) lukken in het internettijdperk.

  Haha sorry hoor maar hier moest ik hard om lachen. Als jij het schoolvoorbeeld bent van een verlicht persoon blijf ik liever dom. Wist je trouwens dat tsunami een japans woord is wat letterlijk havengolf betekend en dat het merendeel van de gebouwen in het Tokyo district ontworpen zijn om schokken van een aardbeving te absoberen. Je zou dus aan kunnen nemen dat bevingen en tsunami niets nieuws is voor Japan. Natuurlijk zijn er allerei wilde theorieën te bedenken om the verklaren wat er is gebeurd, god, HAARP, illuuuuuuminatie, Godzilla is wakker geworden, etc. Het kan natuurlijk ook – En ik weet het, het is wat ver gezocht – dat Japan in een sterk geologisch actief gebied ligt.

 45. @Wim nog 1 keer die stupide offtopic spam/lulkoek van jou en je ligt eruit.

  @Johan je bent weliswaar wel on topic maar je bent te dom voor woorden. Nog 1 keer zo’n domme reactie en ook jij ligt er uit.

 46. Oh mijn God, de aluhoedjes hebben Krapuul ontdekt. Onmiddellijk bannen Van den Heuvel. Wanneer je dat niet doet stikt het hier binnen de kortste keren van de Illuminati, chemtrails, NWO en mensen die denken dat de X Fles een documentaire was.
  @57 Zinloos er op te wijzen dat Japan in een sterk geologisch actief gebied ligt. Aluhoedjes als Wim hebben per definitie geen enkel benul van wetenschap. Het aluhoedje dat in staat is een eerstegraads vergelijking op te lossen moet nog geboren worden. Wetenschap is een complot van de Illuminati. Bij Wim thuis ben jij inmiddels al lang gecategoriseerd als een pion van de NWO/Illuminati.

  On topic: heeft Wilders überhaupt ooit ergens zijn excuses voor aangeboden? Ik kan het me niet herinneren. Hij zal het in dat geval ook niet doen. Wilders is een hypocriete lafbek. Wat zou ik Roemer of Cohen dát graag horen zeggen: “Meneer Wilders, u bent een hypocriete lafbek”.

 47. Nou, er zijn toch sterke aanwijzingen dat Henri, Wim en Johan een persoon zijn hoor – dus de invasie valt wel mee. Tenzij ze een kantoor delen.

 48. Nou zo’n Henri/Wim/Johan die wordt hier ingezet om de boel bezig te houden. Lees onze serie trollherkenning voor dhimmies er maar op na. In dit geval waren deze 3 personen eigenlijk 1 persoon.

 49. Pyt van der Galiën Schreef:

  Oh mijn God, de aluhoedjes hebben Krapuul ontdekt. Onmiddellijk bannen Van den Heuvel. Wanneer je dat niet doet stikt het hier binnen de kortste keren van de Illuminati, chemtrails, NWO en mensen…. etc .

  In dit geval lijkt het me wenselijk om het volledig eens te zijn met Pyt. Het is een trolsoort apart, niet zozeer rechts maar wel erg penetrant.

 50. @64 vergis je niet in de doortraptheid van deze trol. Henri, Wilm en Johan gebruikten hetzelfde IP en hetzelfde email account.

Reacties zijn gesloten.