Krijg ik toch nog gelijk!

Heeft wel even geduurd voor alle gestudeerde en duur betaalde heren en dames er ook mee kwamen, maar ja hoor, daar komen ze dan toch. Bij een crisis als deze, moet je niet bezuinigen! Les één van economie. Zorg dat er besteed blijft worden, dan gaat het vanzelf weer groeien. Overheid die hand op de knip doet is een ramp voor een land.

Ik heb het al zo vaak gezegd hier op Krapuul, heb geen titel, alleen mijn GBV, maar dat werkt toch beter en sneller dan al die knappe koppen bij elkaar. Uiteraard kunnen ze mij benaderen voor meer advies, tegen een redelijke beloning. 🙂

En Asscher moet niet zo schijterig doen. Zijn stelling dat er best wat bij de lonen kan om de economie aan de gang te houden is een hele valide stelling. Niet gelijk als een schicht terugtrekken omdat anders de VVD- en PvdA-bazen boos worden. Gewoon je GBV- en minder je graaiverstand laten spreken.

4 gedachten over “Krijg ik toch nog gelijk!”

 1. Duizenden minima raken kortingpas kwijt

  http://www.nrc.nl/carriere/2012/10/22/duizenden-minima-raken-kortingpas-kwijt/

  Waar zit de PvdA in deze regering? Het lijkt wel alsof alleen de VVD haar programmapunten er doorheen krijgt. Even dachten we dat er “genivelleerd” (hoogste inkomens bleven buiten schot) zou worden door de zorgpremie inkomensafhankelijk te maken, maar dat ging niet door.

  Ik dacht dat bij de onderhandelingen juist de PvdA sterker stond als de VVD omdat het enige alternatief voor de VVD, samenwerken met de (nog linksere) SP was. Met de PVV wilde niemand meer samen regeren, dus VVD + PVV + ? was geen optie. Alle andere partijen (buiten PvdA, SP en PVV) + VVD haalde geen meerderheid en was te divers.

  Een coalitie zonder PvdA of SP was niet mogelijk, een coalitie zonder VVD echter wel. Als de VVD moeilijk deed kon de PvdA ook die weg eens verkennen. Wat te doen als de grootste partij niet aan een meerderheid kon komen, maar de tweede grootste partij met slechts 1 zetel minder wel makkelijk een coalitie kon vormen?

  Ik ben ervan overtuigd dat de PvdA slechts bestaat om stemmen weg te trekken van echt links. Iets anders kan ik er niet van maken. Waarom heeft de PvdA anders haar huid zo goedkoop verkocht terwijl het sterk stond? Ik denk dat de PvdA amper een derde van haar programmapunten er doorheen krijgt tegen tweederde voor de VVD.

 2. Uiteraardheb en krijg je gelijk ,aangezien het overgroote gedeelte van de nederlanders dit al zo lang roepen .Maar men hier met een aan waanzin groeiende wijzheid vast houd aan de heilige drie procent .Endeze coalitie van een donkerbruin gehalte zal dit ook niet veranderen .Wie de gedachte koesterd dat zij de teugels zal vieren en de lonen zal laten stijgen misrekent zich .Ze zullen eerder het tegendeel doen en wederom de lasten verzwaren .En de pvdagaat daar gewoon in mee ,ze zijn hetzelfde als het cda in bruin1 alleen het mede regeren telt ,zolang de baantjes en het graaien maar zeker gesteld is .

 3. Onderwijl blijven de rijken rijker worden. Waarmee samen aangetoond is dat de zogenoemde trickle down,dwz belastingverlagingen voor de rijken zodat de rijkdom door hen verdeeld kan worden, een klinkklare leugen en verzinsel is.

 4. En asscher is al wederom terug gekomen op zijn uitspraak ,het was ook niet sluitend op het gevoerde vvd beleid . Dat beleid heeft tot doelstelling om de lagere en de midden klasse zoveel mogelijk uit te kleden ter voordeel van hun graai elite .Maar ook voor asscher komt eens de dag dat hij de rekening betaald .

Reacties zijn gesloten.