Krapuul Newsroom 31-dec-2010

Somalische terrorist blijkt Duitse terrorist – Irakees gezin weggepest – Eenzame wolven gezocht! – Maar goed dat Lubbers geen Pinokkio is – Marktwerking? Jawel! Maar nu even niet! – Marokkanen schrijven terug in De Pers – Maakt Wilders dat Nederland de Malle Eppie van de wereld wordt? – Politieke depressie – Beangstigend – Kabinet is tegen kilometerheffing, maar verhoogt wel accijns per 1-1-2011 – Somaliërs doen aangifte van afpersing én eisen schadevergoeding – Humberto bleek het partijprogramma van de PVV wél helemaal en goed gelezen te hebben


De laatste van dit jaar!!!!!!!!!!! Morgen een heel nieuw jaar met ook weer iedere dag de Krapuul Newsroom!


– A V O N D – E D I T I E –


#A2 Somalische terrorist blijkt Duitse terrorist
Ach wat maakt het uit, hij had dezelfde kleur 😥 Maar hier het trieste verhaal van de laatste terreurverdachte die is vrijgelaten. Geef ze allemaal groot gelijk, schadevergoeding en excuses. Met minder niet akkoord gaan.


#A1 Irakees gezin weggepest uit huis in Stadskanaal
Aangezien het geen Nederlandse homofielen of lesbiennes waren waarmee ‘het volk’s’ verontwaardiging gevoed kan worden, is de nieuwswaarde nul-komma-nul. Nederlandse media op alle fronten: GA U SCHAMEN!!!!!!!! En politieke partijen, waarom horen we u daar niet over? U staat toe dat Nederland een land wordt van eerste- en tweederangsburgers! 😥


– M I D D A G – E D I T I E –


#M4 Eenzame wolven gezocht!
Het is wel een artikel van over de grens (België) maar vond het heel mooi. Veel is ook van toepassing op het Nederlandse denken en angstaanjagen/voeden er van. Ben dan wel geen ‘jongere’ meer, maar voel me nog steeds een eenzame wolf die strijd voor waarheid en recht. Gelukkig zijn er nog meer van die wolven op internet! 🙂 Laten we samen huilend het nieuwe jaar ingaan!!! Hoooooowwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!! Van ons zijn ze nog niet af!


#M3 Maar goed dat Lubbers geen Pinokkio is

Lubbers, die als informateur aan de basis stond van het huidige kabinet, geeft het minderheidskabinet van VVD en CDA, dat gedoogsteun krijgt van de PVV, een zes als rapportcijfer. ‘Omdat het legitiem tot stand kwam.’

Eh, beste Ruud, de opdracht was om te onderzoeken of er een rechts MEERDERHEIDSKABINET gevormd kon worden. Dat die belhamels van een giechelmannetjes er als een haas vandoor gingen om een MINDERHEIDSKABINET te vormen, tornt nogal aan de legitiemheid denk ik. Want er waren misschien nog wel meer mogelijkheden van een minderheidskabinet, die beter voor het land waren geweest. Kortom, u heeft gefaald meneer Lubbers, gewoon gefaald! 😥


#M2 VVD: Marktwerking? Jawel! Maar nu even niet!
Wat is dat toch dat meten met twee maten? Alles moet door de markt worden bepaald, alles moet maar zelfregulerend worden, is ook met veel bedrijven gebeurd. Misschien is het daarom nu ook wel zo’n zooitje in Nederland. Maar de aanbesteding van een nieuw contract van de NS moet toch maar in achterkamertjes geregeld worden vindt de VVD (kampioen zelfregulering en marktwerking), want eh, ja stel je voor dat het in Duitse handen valt (zouden misschien de treinen wel eens rijden en op tijd, kan zomaar 🙂 ).

Maar dan roept die malloot van een Aptroot weer dit: “Als het CDA iets anders roept, dan zijn ze even in de war. Dat is helemaal niet erg.” Wordt je toch ook niet serieus genomen door die corpsbal! 😈

Overigens roept die malloot van een Aptroot wel vaker wat en beledigen is daarbij ook standaard, zoals het een ware PVVD’er betaamt. 😥


#M1 De Pers vol met mocro/islam/Wilders artikelen
Check het uit misschien staat er wel wat interessants bij (De Pers)


– O C H T E N D – E D I T I E –


#O6 Maakt Wilders en zijn bende dat Nederland de Malle Eppie van de wereld wordt?
Nou soms bekruipt mij dat gevoel wel eens. Iedereen neemt hem serieus terwijl hij gewoon die keizer zonder kleren uit dat sprookje is. Alle mensen in Den Haag, de media, allemaal gaan ze mee in zijn waan. Wanneer zegt iemand bij de media eens: ,, Sorry meneer Wilders maar boeren doet u maar gewoon thuis, niet bij ons voor camera’s of in onze krant.” Wanneer gaan we alle lichaamsgeluiden van Goudpruikje gewoon eens negeren, gewoon laten voor wat ze zijn, lichaamsgeluiden. Als de media zich niet zo door Goudpruikje had laten gebruiken, zou hij lang zo groot niet zijn geworden. Maar zolang ze alles wat hij aan geluid maakt doorgeven aan de wereld als NIEUWS!!!, zal hij blijven groeien. Zolang het beest wordt gevoed, groeit het.


#O5 Politieke depressie
Je zou het bijna gaan geloven! Maar, geloof best dat de zwakkeren in de samenleving er wel ziek van kunnen worden, van dit rechtse mannenkabinet in Den Haag. Ferme taal en ferme wil om het volk uit te knijpen, sociale insteek niks komma nada. U zoekt het maar lekker zelf uit en als u niet zelfredzaam genoeg bent, pech!


#O4 Beangstigend
PVV stemmers krijgen meer vertrouwen in de politiek.


#O3 Kabinet is tegen kilometerheffing, maar verhoogt wel accijns per 1-1-2011

De toch al hoge brandstofprijzen krijgen vanaf 1 januari een extra zetje van de overheid die per 1 januari de accijnzen op benzine, diesel en lpg met 0,6 procent verhoogt. Volgens consumentencollectief UnitedConsumers wordt benzine daardoor bijna een halve cent duurder, diesel een kwart cent en de recordprijs van lpg loopt verder op tot ruim 0,86 cent per liter.

Ja want de staatskas moet toch gespekt worden voor de JSF en andere tegenvallers, toch?


#O2 Opgepakte Somaliërs doen aangifte van afpersing én eisen fikse schadevergoeding
Zo, en groot gelijk hebben ze. Dat het oppakken niet anders kon! Flauwekul, ze zijn op verschillende plekken opgepakt en het leek allemaal heel goed voorbereid, tot en met afgezette weg.
Toch zit ik nog steeds met dat verhaal van acuut gevaar. Hoe kan dat nou? Op wat voor gronden worden dit soort acties ingezet? Wat krijgen ze door als het echt nodig is? Of doen ze daar dan niks mee?


#O1 Humberto bleek het partijprogramma van de PVV wél helemaal en goed gelezen te hebben

Omdat Humberto zijn huiswerk had gedaan en even hier en daar wat ogen opende (wat nog steeds te weinig politici doen) heeft hij van mij de titel ‘Beste talkshowgast van 2010’ al binnen!


‘Krapuul Newsroom’ is een dagelijkse draad met korte berichtjes, nieuwtjes en links. Tips kunt u in de commentaarsectie zetten, of nog mooier, schrijf zelf een mooi blog- of nieuwsbericht, via ons Open Podium.

19 gedachten over “Krapuul Newsroom 31-dec-2010”

 1. @#2 Dat boek van Wilders is voor de Amerikaanse markt zodat hij daar nog meer mensen kan overhalen om hem geld te geven. Bovendien is de kans nog groter dat mensen het daar voor zoete koek slikken omdat ze helemaal niks van de Nederlandse situatie afweten.

 2. “hoe we de islam wereldwijd kunnen bestrijden” Ik ben benieuwd wellke van zijn demagogische trucages hij gaat blootgeven

 3. @#11
  Ik blijf het een rare redenering vinden dat Wilders populair zou worden van deze berichten. Hij breekt zijn beloften, wil allerlei enge dingen en neemt geld aan van haatdragende buitenlandse organisaties.

  Want daar zijn zwevende kiezers nou echt zo dol op!

  Rutte heeft je niet verteld wie er precies de vingers aflikt bij dit kabinet, toch? Nou bij deze.

  Dankzij dit kabinetsbeleid gaat 25% van de bevolking er op voorruit. Dit zijn allemaal mensen die bovenmodaal verdienen. Zij betalen niet de rekening voor de crisis. Als hun belasting een beetje omhoog ging dan hoefde er niet zo bezuinigd te worden op zaken die Henk en Ingrid treffen.

  Ik verdien niet bovenmodaal dus ik zie niet in waarom ik tegen een verhoging van 52% naar 55% in de hoogste schijf zou zijn. Die mensen hebben toch geld zat. Doe mij maar een kabinet waar modaal en beneden modaal de vingers bij aflikt.

 4. Krijg dat regelmatig te horen dat dit bijdraagt aan zijn populariteit, meestal eigenlijk van hardcore Partij voor Verwarden aanhangers. Zoals je kunt zien is hebben ze mij daar van niet kunnen overtuigen. Wellicht dat De Grote Leider hiervan nog populairder wordt bij zijn grootste fans, dat wil ik wel geloven.

 5. het is voor de kritische mensen onder ons en de zoekenden heel goed dat er een website als Krapuul bestaat. Waar kun je anders zo goed lezen wat een keizer zonder kleren Goudpruikje is? Overal in de media wordt hij bewierookt als hij weer eens een boer laat: ,,Het Orakel heeft weer gesproken!!!!””O en wat zijn we blij dat we dat kunnen melden!!! 😥

  Ik moet zeggen dat Krapuul een belangrijke bijdrage aan mijn zinnigheid en humeur heeft gedaan sinds ik van het bestaan weet. 🙂 Dus sorry #8 Totaal Niet Eens!!! 😉

 6. http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/1759348/2010/12/31/AIVD-bronnen-Somaliers-onbetrouwbaar.dhtml

  Nederland is tegenwoordig zo ver afgegleden dat op basis van allerlei vage verhaaltjes en onbetrouwbare bronnen (de wet noemt dit ‘aanwijzingen’) mensen met grof machtsvertoon gearresteerd kunnen worden op verdenking van terrorisme. Dat geldt met name als die mensen een ander kleurtje hebben en/of een andere godsdienst (zoals islam) aanhangen.
  Bin Laden & co. hebben eigenlijk al een succesje binnen, in de angst voor een aanslag hebben democratische rechtsstaten een hoop van hun eigen rechtsbeschermingsregels drastisch versoepeld. Keer op keer weer blijkt dat mensen bereid zijn om hun vrijheid op te offeren voor (schijn)veiligheid. Ze denken daarmee veiligheid te verkrijgen maar als dit zo blijft doorgaan (de glijdende schaal) eindigen we met noch veiligheid en noch vrijheid.

  ps. Als in deze hele casus de groep Somaliers werden vervangen door blanke rechtsextremisten wie denkt dan dat de politie op dezelfde wijze zou optreden???
  Ik durf in elk geval te beweren dat als er sprake zou zijn van een verdenking van een mogelijke aanslag die gepleegd zou worden door blanke rechtsextremisten en de politie/O.M./AIVD zouden dezelfde ‘bewijsmateriaal’ hebben tegen die rechtsextremisten als tegen de Somaliers dat al die opsporingsdiensten dan eerst zouden wachten op en zoeken naar meer, betrouwbaarder en concreet bewijsmateriaal voordat ze zouden overgaan tot het met grof machtsvertoon verrichten van arrestaties en het vernielen v.h. bezit van mensen.

 7. @17 Die link had ik gepost bij de lopende discussie over die arrestaties.

  De terroristenjacht en pedofielenjacht zijn steeds meer op heksenjachten gaan lijken. Je moet mensen maar op de meest vage aanwijzingen kunnen oppakken. Alles moet kunnen worden afgeluisterd en ingezien. Mensen die beetje privacy willen die zullen wel iets willen opblazen of al met hun leuter in kleuter zitten of allebei.

Reacties zijn gesloten.