Krapuul Newsroom 3-jan-2011

Wat brengt 2011? – Nog een keer: PVV en nieuwjaarsrecepties – ‘Verontwaardigt U!’ – Hoeveel moeten er nog volgen? – Moet die F-16 eigenlijk wel vervangen worden?


– M I D D A G – E D I T I E –


#M1 Wat brengt 2011?
Verhagen zal Leers opofferen en Rutte zal Rosenthal opofferen om Goudpruikje tevreden te houden. De messen worden geslepen in het CDA om af te rekenen met Verhagen. “Niemand behalve zijn eigen badkamerspiegel ziet hem graag als het gezicht van het partij.” Zodra Goudpruikje het idee heeft dat hij genoeg stemmen zal behalen om premier te worden, trekt hij de stekker er uit en komen er nieuwe verkiezingen.

Laat ik dat laatste nou een echt horroscenario vinden 😮 De rest zal me worst wezen. 🙂


– O C H T E N D – E D I T I E –


#O4 Nog een keer: PVV en nieuwjaarsrecepties
PVV gemeenteraadsleden gaan niet naar nieuwjaarsreceptie in Den Haag en in Almere, ze zijn ’te duur’. Ze gaan er vragen over stellen. Halloooo, wie gaat dan eens vragen stellen aan de PVV over die mensen die van onze belastingcenten een salaris van bijna 100.000 euro vangen door helemaal niets anders te doen dan vinger opsteken als Goudpruikje dat wil? Of wat de geachte gemeenteraadsleden die toch een paar maanden in functie zijn geweest in Den Haag, maar nu al weer zijn opgestapt ,en daar geen flikker hebben uitgevoerd. Maar wel leuke vergoeding opgestreken hebben plus nu nog lekker wachtgeld vangen (?) voor die paar maanden nietsdoen. Daar hoor ik helemaal, maar dan ook helemaal niemand meer over.

Aanvulling: Overigens heb ik nog een vraag voor politiek Den Haag. Als Geert en zijn vrouw gaan winkelen of uitgaan of andere privé dingen waarbij vervoer nodig is, wie betaalt dan de kosten van het vervoer? Wij, de Nederlandse belastingbetaler zeker? Andere mensen moeten die gewoon zelf betalen, hij niet. Is dat eerlijk? Nee!


#O3 ‘Verontwaardigt U!’
Een 93-jarige fransman die er genoeg van heeft dat iedereen alles maar laat gebeuren in zijn land en alles onverschillig en gelaten over zich heen laat komen, roept op om daar mee te stoppen! Hij heeft een pamflet van 30 pagina’s geschreven en dat vliegt de deur uit in Frankrijk. Vertalingen wordt aan gewerkt. Lijkt me dat Nederland dat ook wel mag gaan lezen want man, man, man wat een mak zooitje tegenwoordig. Laten zich allemaal als makke lammeren naar de slachtbank leiden. Of staat er een Nederlander op die deze taak op zicht neemt? Nou?


#O2 Hoeveel moeten er nog volgen?
Meer dan 10.000 geweldsdoden in Afghanistan in 2010, waaronder 711 militairen (vorig jaar 521). Voor zover ik heb kunnen vinden zijn er 23 Nederlandse militairen gedood in de tijd dat Nederland daar is (2006 – 2010). Als ik dit lijstje zie, denk ik buiten dat elke dode er een teveel is, dat wij toch wel buitenproportioneel zijn getroffen als klein landje met zo weinig inwoners. Ik heb gezocht naar aantallen militairen per land in Afghanistan, kon alleen dit maar vinden (is t/m 2008), maar als je alle landen doorloopt staan wij weer niet achteraan (zou eigenlijk een overzichtje moeten maken met aantal inwoners en aantal militairen, komt misschien nog wel).


#O1 Moet die F-16 eigenlijk wel vervangen worden?
Dat vraagt PvdA Tweede Kamerlid Angelien Eijsink zich af en stelt als gevolg hiervan aan minister Hans Hillen (CDA) van Defensie. Ook wil ze graag een overzicht van vlieguren. Lijken me logische vragen. Flauwekul, volgens kabinet hebben we geen cent en dan wel zo’n JSF in veelvoud aanschaffen met nu al een overschrijding van dik een miljard. Onverantwoord!!!!!


‘Krapuul Newsroom’ is een dagelijkse draad met korte berichtjes, nieuwtjes en links. Tips kunt u in de commentaarsectie zetten, of nog mooier, schrijf zelf een mooi blog- of nieuwsbericht, via ons Open Podium.

14 gedachten over “Krapuul Newsroom 3-jan-2011”

 1. #M1: Wilders kan de stekker er wel uit trekken, maar ik zie hem niet de meerderheid met slechts één van de huidige twee coalitiepartners halen. Als deze regering valt is het waarschijnlijk dat de PVV weer voor een hele tijd uitgepraat is, want het lijkt me niet waarschijnlijk dat de huidige combinatie dan voortgezet zal worden.

 2. #1 Laurent ik denk het ook niet maar o o, wat HOOP ik dat het NIET gebeurt! Want hoop doet leven! Want anders, wee onze arme Vaderland!

 3. @M1
  Tegelijkertijd is de kans reëel dat [Wilders] wordt vermoord, waardoor de PVV uiteen zal spatten zoals ooit de LPF.

  Een scenario waar eenvoudigweg geen rekening mee kan of mag gehouden worden.
  En ook al is de bewaking van die vent een totale demonstratie van hoe zielig bedreigd hij is, als dit de prijs is om het te voorkomen dan zij het zo.
  De drie politieke moorden van het afgelopen decennium waren er al drie te veel.
  (drie? hoor ik u zeggen , want u bent Louis Sévèke vergeten).

 4. Kleine nieuwsmedededededeling voor met name Keira en Captain J (beiden natuurlijk trappelend van ongeduld wegens het niet meer mogen spieken bij de drafts) 😛

  Mijn computer is sinds zaterdagavond een beetje ziekjes, ik vrees dat ik daar nog wel even zoet mee ben. 😐

  Bron: C:\Documents and Settings\DarkSkywise\Mijn documenten\jhsdergtytrfuckyoubillgatesjjkdsnk

 5. Leuk stuk van Pfeijffer. Hij vergeet nog te vermelden dat in de coulissen Ab Klink en Ernst Hirsch Ballin klaar staan om het CDA over te nemen, wanneer de boel echt uit elkaar dreigt te spatten na de Provinciale Staten verkiezingen. Voor het CDA worden die naar alle waarschijnlijkheid een drama, en dan is de bijltjesdag niet ver meer.

 6. Ai DarkSkywise ❗ Sterkte en beterschap met de patient. Veel geduld en wijsheid ook 😎

 7. #6 Precies Heks, er zijn meer redenen waarom Verhagen zich aan dit kabinet vastklampt als een drenkeling aan een reddingsvlot. Einde kabinet is exit Maxime. (dan gaat bij mij de valg uit!!!!!!!)

 8. een valg , dat is een goede naam voor Maxime .. iets vies waar je van walg – een Valg …

 9. @ Al Bakra 10. Ja, (op het gevaar af als antisemitistisch te worden bestempeld door gefrustreerde zio’s )
  dat heb ik heb ik nu juist bij die lelijke Israëlische valg met die bevlogen blauwe zespuntsster op dat witte valk , sorrry vlak, of om ff godwinninaans te doen “Flak’. (Abwehrschütz) Beste trollen, vergeef me de Godwin.

 10. @5 en 7: een van mijn 2 interne harddisks (9 maanden oud) bleek niet goed meer te zijn en *natuurlijk* was dat de HD waar Windows op stond. :I

  Alles loopt weer zoals het moet, gelukkig geen data verloren gegaan, alleen nu nog “even” een halve Teringbyte aan data overzetten en alle programma’s opnieuw installeren.

  Tja, ik zeg het wel vaker: “Computers en mensen: een dodelijke combinatie” :mrgreen: (of: Meestgehoorde kreet binnen het computerwezen: ”Dit *zou* het toch moeten doen” 😛 )

Reacties zijn gesloten.