Krapuul Newsroom 27-dec-2010

Rutte valt goed bij ondernemers – Angst is een slechte raadgever, maar een goede marktkoopman – Kabinet Rutte wil niet samenwerken met FSAN – De vermoeiende Pavlov reacties van Geert Wilders – Zout uit Turkije voor onze gladde wegen – AIVD wakkert angst voor terrorisme aan – Clash van het Krapulaat in Israël – Feiten waar Henk en Ingrid op schijten – Terreurnegertjes planden aanslag op Wilders – De ‘fantast’ische vrienden van Geert Wilders


– A V O N D – E D I T I E –


#A3 Rutte valt goed bij ondernemers
Ja wat is nieuw voor een VVD’er? Maar deze reactie vond ik zo mooi, dat ik deze wel moest plaatsen.

De kreten van de wernemers luiden niet voor niets: Met Rutte zijn wij meer mans, want bij hem hebben werknemers totaal geen kans. Maar ja, bedenk daarbij wel: zijn enige hoeder is zijn moeder!
Piet, VL | 18:25 | 27.12.10


#A2 Angst is een slechte raadgever, maar een goede marktkoopman
Een stuk van iemand die het helemaal door heeft. 😀


#A1 Kabinet Rutte wil niet samenwerken met FSAN
Is er een organisatie die mogelijke problemen onderkent en de regering wil helpen, werkten samen met vorige kabinet en nu worden ze gewoon genegeerd door het rechtse ballen kabinet van Rutte/Verhagen/Goudpruikje. Ja die willen natuurlijk niet dat er ingegrepen wordt. Want als er iets gebeurt, hebben ze GELIJK!!!!!! met hun repressieve middelen 😥 Dus hallo, wie gaat dit kabinet vragen waarom er niet meer wordt samengewerkt met de FSAN? Nou?


– M I D D A G – E D I T I E –


#M2 De vermoeiende Pavlov reacties van Geert Wilders (PVV)
Zoals we wel gewend zijn, had Groudpruikje weer een pavlovreactie na de kersttoespraak van Beatrix. De man kan niet nadenken en wil er ook geen enkele moeite voor doen.
Zelf vind ik dat de AIVD maar eens achter Wilders en co aan moet gaan, ik vind hen gevaarlijk voor onze samenleving. Kan me dan ook helemaal vinden in de laatste twee alinea’s van dit stuk van Han van der Horst.


#M1 Zout uit Turkije voor onze gladde wegen
Ben benieuwd of de hele PVV en alle volgers nu uit protest niet de straat meer op gaan. 😀 😀


– O C H T E N D – E D I T I E –


#A5 AIVD wakkert angst voor terrorisme aan
En als er iets is waar de Telegraaf slecht tegen kan dan is het wel het aanwakkeren van angst voor terrorisme. 😀


#A4 Agree to disagree in regering Israël loopt niet helemaal soepel
Wilders’ vriendje in Israël is toch net iets te crazy naar de zin van Nethanyahu, die krachtig afstand neemt van Liebermans krapuliteiten. Kan Rutte nog wat van leren (haaretz).


#A3 Een paar essentiele beweringen van Wilders gefileerd
Dit stuk verschijnt dadelijk ook op krapuul maar voor wie alvast wat te lezen wil hebben: vandyke heeft weer eens wat feiten waar Henk en Ingrid op schijten.


#A2 “Terreurnegertjes beraamden aanslag op Wilders” (?) wink wink notch notch
Het blijkt nog al mee te vallen met die terreur van die 12 somaliërs maar in Duitsland gokken ze er lustig op los (n-tv)


#A1 De ‘fantast’ische vrienden van Geert Wilders
25 EDL’ers in een bus en 78 daarvan claimen een whiplash. Da’s nog eens wat anders dan een cv’tje of een leveringsbon ‘aanpassen’.


‘Krapuul Newsroom’ is een dagelijkse draad met korte berichtjes, nieuwtjes en links. Tips kunt u in de commentaarsectie zetten, of nog mooier, schrijf zelf een mooi blog- of nieuwsbericht, via ons Open Podium.

14 gedachten over “Krapuul Newsroom 27-dec-2010”

 1. @M1: Ongetwijfeld heeft Wilders reeds bedongen dat het betreffende zout na de winter weer wordt opgepakt en uitgezet. 😛 (Tenminste, dat las ik ergens op Twitter.)

 2. @3: Hee, niet spieken bij de drafts jij! 😛

  Herschrijven, her-herschrijven, plaatjes zoeken…. stukjes schrijven is bij mij altijd best wel een zware bevalling. 😉

 3. @7: Dat heeft daar inderdaad mee te maken. Wilders zei tegen een Turk “Zout op!”, die Turk belde toen zijn familie…. :mrgreen:

  (Okee, wéér niet origineel, deze keer niet van Twitter maar van Fok! gejat, evenzo toch leuk.)

 4. @7
  Opzouten verwijst juist naar conserveren, bewaren door in de pekel te stoppen – laten blijven dus.
  Ik denk dat het een Rotterdamse bewerking is van opzooien, wegwezen (geen taal die ik zelf gebruik).

 5. @10 Aaaahhhh, dat klinkt logisch. Ja hoor het echte Rotterdammers (en wannabee R’dammers inderdaad bezigen, zelf gebruik ik het niet, omdat ik altijd een en al vriendelijkheid ben. 🙂

 6. Een nieuw jaar, een ander Nederland.

  Als de ChristenUnie wel had willen meedoen op een andere dag dan zondag zou ik het werkelijk een zeer bijzonder intitatief vinden.
  De PvdD had er ook wel bijgemogen van mij.

Reacties zijn gesloten.