Krapuul Newsroom 25-dec-2010

Dit Newsroom bericht is de 4700e post op Krapuul! En Keira’s 1034e! 😀 – Hillen (CDA): bij formatie ging het om de macht binnen de partij – De echte premier van Nederland reageert weer via twitter – Aanslagen in Nederland verijdeld? – Bijleveld: CDA wilde liever met PvdA dan PVV – Hillen (CDA) heeft geen kerstgedachte – Fantaserende Bosma zit er weer naast – Asielzoekers worden moedwillig naar gevaarlijke gebieden teruggestuurd – Pieter van Vollenhoven: Kabinet Rutte doet aan kapitaalvernietiging – Burgemeester Van Aartsen geërgerd over domme vragen PVV – Is PS op Curaçao kandidaat voor GWIFA? – Kabinet van de Grote Daadkracht door de knieën


– A V O N D – E D I T I E –


#A2 Hillen (CDA): bij formatie ging het om de macht binnen de partij

De discussie in het CDA over de formatie ging uiteindelijk niet om de inhoud maar om de vraag wie de macht heeft in de partij. Dat stelde CDA-politicus Hans Hillen zaterdag.

Het ging dus niet om het beste voor het land! Dat weten we ook allemaal wel. We weten inmiddels ook allemaal wie er hebben gewonnen en dat alle ‘medestrijders’ riant beloond zijn met mooie posten en dito salarissen in dit kabinet.


#A1 De echte premier van Nederland reageert weer via twitter
Er zijn terreurverdachten opgepakt, let wel ‘verdachten’, ze zijn gelukkig niet heterdaad betrapt, maar alleen verdacht! Niet onze officiële, maar de echte premier heeft al weer gereageerd via twitter. Uiteraard spint hij garen bij de angst die veel mensen hierdoor voelen. De laffe neuroot.

Laat mij u iets vertellen. Ik heb jaren door Europa gereisd voor mijn werk, voor een grote wereldwijd bekende organisatie. Wij kregen richtlijnen hoe ons te gedragen als reiziger. Gewoon logische regels die voor zelfbehoud staan. Laat niet zien dat je voor een grote wereldwijde organisatie werkt (ontvoering), ga in het vliegtuig bij het raam zitten, niet bij het gangpad, als er dan een kaping komt, zit je beter buiten de gevarenzone. Tassen en bagage die ergens staat zonder mensen erbij, blijf er bij vandaan en meldt het aan de officials. Ik ben ook veel naar Engeland geweest, in de tijd dat er nog aanslagen werden gepleegd. De engelsen trokken zich daar niets van aan (ik ook niet), waarom niet? Ja ben je gek, we laten ons toch niet door die gekken ons leven afnemen? Moeten we dan alleen maar thuis gaan zitten? In Engeland ‘was life as usual’ aanslagen of geen aanslagen. Dat Goudpruikje van ons een bange natie wil maken, of een natie vol haat tegen één bepaalde bevolkinsgroep, dat zal ik nooit accepteren en zal ik altijd tegen strijden. Is hij nou helemaal gek geworden! Dat hij als een bange rat door het leven gaat, moet hij zelf weten. Maar ik weiger met hem hierin mee te gaan. Nooit!


– M I D D A G – E D I T I E –


#M4 Aanslagen in Nederland verijdeld?
Heel vroeger, toen ik nog onwetend was, zou ik hebben gedacht:,, Wow, goed ingegrepen!” Tegenwoordig ben ik sceptischer, na wat meer van de wereld begrepen te hebben en wetend hoe machtsspelletjes en politiek in elkaar zitten, denk ik:,, Ja, ja, oke, was dit echt zo?” Of is het om de angst onder de mensen te bevestigen? 12 man opgepakt, maar geen wapens of explosieven gevonden. Vreemd vind ik dat, al was het alleen maar om de koppen in de kranten weer: terreurverdachten (correct) en terroristen! (niet correct) in de Telegraaf en de Volkskrant.


#M3 Bijleveld: CDA wilde liever met PvdA dan PVV
Nou dat heeft die rat van een Verhagen (excuus voor het verstoren van de vredige kerstgedachte) dan mooi weten te verbergen. (zie ook Newsroom 18 dec #O3 en 21 dec #O5)


#M2 Hillen (CDA) heeft geen kerstgedachte
Ach, ja, wie had anders verwacht van een Minister van Defensie? Leger en vrede zijn toch tegenstellingen. Maarre,
Hans is jaloers op de politie. Waarom weet ik ook niet, want dan heeft hij Opstelten (VVD) toch niet goed gehoord. Ook Hans beweert (waarschijnlijk tegen beter weten in en om de kabinetleugens te planten in de hoofden van de argeloze Nederlanders) dat er politieagenten BIJ komen! Nee, Hans, er komen geen politieagenten bij, er worden er minder ontslagen. Sigaar uit eigen doos heet dat, blij maken met dode mus ook wel.


#M1 Iedereen is bang voor vreemdelingen
Interview met Dichter des Vaderlands Ramsey Nasr, in Trouw.


– O C H T E N D – E D I T I E –


#O6 Fantaserende Bosma zit er weer naast
Omdat Martin Bosma een hele zin kan schrijven, met hoofdletter en punt, denk hij dat de wereld zit te wachten op zijn achterlijke brouwsels. Hij heeft al een uitgever gevonden voor een ‘boekje’ en nu is er ook nog een krant die hem ruimte geeft. Sinds kort heeft die Bosma een column in NRC. Ik heb het ongenoegen gehad hem te kunnen lezen en moest er vreselijk van 😥 Wat een amateuristisch stukkie. Gelukkig zijn er ook nog mensen uit het journalistenvak die zijn schrijfsels kunnen fileren, ik heb deze met veel plezier gelezen! 🙂


#O5 PvdA’er Spekman: asielzoekers worden moedwillig naar gevaarlijke gebieden teruggestuurd
Hans Spekman heeft dankzij WikiLeaks aan kunnen tonen dat er ten onrechte asielzoekers terug gestuurd zijn naar onveilige gebieden. Dat alles mede mogelijk gemaakt door slapende (of moedwillig gunstig schrijvende) ambtenaren op Buitenlandse Zaken. Gelukkig zijn er nog mensen als Hans Spekman! 😎


#O4 Pieter van Vollenhoven: Kabinet Rutte doet aan kapitaalvernietiging
Van Vollenhoven heeft zijn grote zorg en ongenoegen uitgesproken over het stoppen met het EHS. Zal giechelbekkie zich wel niets van aan trekken. 😥


#O3 Burgemeester Van Aartsen geërgerd over domme vragen PVV
Jozias van Aartsen ergert zich aan de achterlijke vragen van de PVV, die koste wat koste ‘foute’ buitenlanders aan de kaak willen stellen. Maar wat een pech, net als met het anti-semitisme (Newsroom 23 dec 2010 #M2) zijn het de autochtonen die het ‘straattuig’ zijn.


#O2 Is PS op Curaçao kandidaat voor GWIFA?
Op Curaçao is er een partij met dezelfde trekken als de PVV. Ben benieuwd of ze elkaar kunnen vinden en samen in de GWIFA (Geert Wilders International Freedom Association) gaan zitten. Zeker nu het ‘verbinden’ met andere organisatie’s niet zo lukt, zal Goudpruikje om groter te kunnen worden, toch alternatieven moeten zoeken. Als hij straks Hero Brinkman (Curaçao is een roversnest en een boevenbende) er uit heeft geschopt kan hij zomaar gaan samenwerken met de PS. 😈 O nee gaat niet zijn twee dictators, die gaan elkaar niet vinden. 😀


#O1 Kabinet van de Grote Daadkracht door de knieën
Thomas von der Dunk geeft zijn visie op de confrontatie tussen het kabinet en de Senaat deze week. Ik vond het smullen! Veel leesplezier op deze eerste kerstdag. 🙂


‘Krapuul Newsroom’ is een dagelijkse draad met korte berichtjes, nieuwtjes en links. Tips kunt u in de commentaarsectie zetten, of nog mooier, schrijf zelf een mooi blog- of nieuwsbericht, via ons Open Podium.

9 gedachten over “Krapuul Newsroom 25-dec-2010”

 1. @O2
  Ik zal niet zeggen dat de partij Pueblo Soberano sympathiek overkomt, maar een mengsel van nationalisme en socialisme nationaal-socialistisch noemen is een abjecte truc.
  De boosheid over het Nederlandse kolonialisme zal zeker aangemoedigd zijn door de misdragingen van Drinkman en de zijnen. Men oogst wat men zaait.

 2. Keira en JvdHeuvel, gefeliciteerd met dit mooie jubileum! Wij allemaal trouwens gefeliciteerd: redacteuren, reaguurders en lezers!

 3. Boze Heks Schreef:

  Keira en JvdHeuvel, gefeliciteerd met dit mooie jubileum! Wij allemaal trouwens gefeliciteerd: redacteuren, reaguurders en lezers!

  Ik sluit mij hierbij aan. Van harte gefeliciteerd.

Reacties zijn gesloten.