Krapuul Newsroom 24-jan-2011

Afghanistan: D66 en GroenLinks doen moeilijk – Kosten Afghanistan zullen weer de pan uitrijzen – Zo doen ze dat bij het CDA! Wegwezen! – Hero Brinkman (PVV) wil apartheidssysteem invoeren in Nederland – Nog meer bewijs dat het CDA de kluit belazert – De eeuwige student bestaat niet meer – Zijlstra (VVD) treft juist de bollebozen – Uit protest hoofddoek dragen! – Jacky Stevens braaf handpopje – Rutte en Zijlstra moeten hun huiswerk eens doen! –


– A V O N D – E D I T I E –


#A1 Afghanistan: D66 en GroenLinks doen moeilijk
D66 en GroenLinks willen een apart gesprek met Rutte over de missie Afghanistan. Dit hebben ze laten weten nadat de Tweede Kamerleden vanmorgen geheime stukken van de MIVD in hebben mogen zien. GroenLinks heeft meer bezwaren gekregen tegen de missie. Mag ik zeggen dat mij dat hoopvol stemt? Mag ik hopen dat ze zich niet door giechelmannetje 1 in de luren laten leggen? Laat hem maar zweten en zeg dan gewoon NEE! Dank u!


– M I D D A G – E D I T I E –


#M3 Kosten Afghanistan zullen weer de pan uitrijzen
Er is nu een opgave van de kosten gegeven voor de nieuwe missie in Afghanistan, maar onderbouwing ontbreekt ook nu weer. Begroting wordt niet afgegeven door Defensie, rare zaak, dit terwijl het wel om ons aller belastinggeld gaat. Waarover kabinet en zeker Tweede Kamer toch over gaan, of heb ik dat mis? Kortom, het ziet er naar uit dat Defensie die heeeeeel erg graag wil en misschien wat postjes ‘vergeet’ om toch vooral niet te duur uit te komen. Zoals al eerder is gebeurd. Maar dan heb ik het nog niet eens over het nut en de levens die gevaar lopen, aan beide zijden.


#M2 Zo doen ze dat bij het CDA! Wegwezen!
Ja, ja, dat het landelijke CDA zich met een xenofobe, facistische beweging inlaat en je bent het daar als lokaal CDA’er helemaal niet mee eens, dan kun je gaan! Ondanks onverdroten inzet en het hart op de goede plaats, scheer je weg! Niet alleen de fractie kunnen ze wat van, op lokaal niveau oefenen ze ook volop in bullyen.


#M1 Hero Brinkman (PVV) wil apartheidssysteem invoeren in Nederland
Ja, je leest het goed! En dan nog zelfs zonder scheiding in bus, niet hoofddoekjes achterin, nee hoofddoekjes mogen helemaal niet meer mee met bus, moeten bij bushalte blijven staan. Het is om te 😥 Hoe waanzinig kun je ze verzinnen? O trouwens, even kijkje in denkwereld van PVV: als de PVV aan de macht is! ‘Aan de macht is’, dat geeft te denken in een coalitieland met zoveel partijen. Of gaat de PVV alle andere partijen verbieden? Met democratie hebben ze niks, want Goudpruikje weet het het best 😥 , de gek! Kortom, de kronkels worden zichtbaar, de haat is echt.


– O C H T E N D – E D I T I E –


#O6 Nog meer bewijs dat het CDA de kluit belazert
Tja, als je wilt liegen en bedriegen moet je het zo goed doen, dat nooit iemand er achter komt. Maar zoals het CDA nu te kijk staat na hun jarenlange lastercampagne tegen de PvdA, blijkt maar weer dat, al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. Nu is er door de commissie Davids én door de cables met de Amerikanen gebleken dat het CDA gewoon heeft gelogen. Wat staat daar ook al weer over in de bijbel? En een van de leugenaars is nu vice-premier, wat een land. 😥


#O5 De eeuwige student bestaat niet meer

De eeuwige student uit de tijd van Mark Rutte, Maxime Verhagen, Alexander Pechtold of Ivo Opstelten bestaat bijna niet meer. Dat te veel studenten hun studie niet of veel te laat afmaken heeft meestal andere oorzaken dan alcoholisch of per waterpijp reizen langs verre continenten. Deeltijdstuderen naast een keur aan baantjes is vrij algemeen en vooral een gevolg van een steeds verder versoberd beurzenstelsel plus een vrij algemene leenhuiver.

Even op een rijtje: Mark Rutte deed 7 jaar over studie Geschiedenis; Maxime Vehagen over zelfde studie 11 jaar!; Halbe Zijlstra studeerde Sociologie en studeerde af op zijn 27e; Alexander Pechtold studeerde Kunstgeschiedenis en Archeologie en studeerde af op zijn 31e en Ivo Opstelten deed studie Rechten en studeerde af toen hij bijna 26 was. Kortom, zij waren feestvierders! Ow, en Goudpruikje, die heeft nog nooit een universiteit van binnen gezien. 👿


#O4 Zijlstra (VVD) treft juist de bollebozen
Nederland moet weer kenniseconomieland worden, kreten van onze rechtse ballen uit Den Haag. Maar dat zijn slechts kreten, mensen die hier echt mee aan de slag willen gaan, komen voor een verrassing te staan. De regering heeft het toch liever maar niet. Mooi stuk van Han van der Horst. Overigens Rutte heeft ook schijt aan de studenten, hij heeft zijn schaapjes op het droge en de anderen zien maar hoe ze het redden. Ja, we hebben een premier voor iedereen die Mark Rutte heet! (giechel, giechel) 😥


#O3 Uit protest hoofddoek dragen!
Hero Brinkman (PVV) heeft gezegd dat het provinciehuis in Noord-Holland totaal gevrijwaard moet blijven van hoofddoekjes. Ja, ze blijven het onderwerp uitspinnen. Hanneke Groenteman doet een oproep om vooral hoofddoekjes te dragen na 2 maart indien de PVV in de PS komt. Laat ik daar dan nog een andere aan toe voegen: draag een hoofddoek uit protest tegen die zolen van de PVV op 2 maart als je gaat stemmen! Overigens, de PvdA gaat NIET met de PVV samenwerken in Noord-Holland, dit in tegenstelling tot wat Hanneke schrijft.


#O2 Jacky Stevens braaf handpopje
Jacky Stevens, het hersencel-uitgedaagde handpopje van Hero Brinkman voor de PVV-jongerenbeweging, vindt dat de politie geweldig werk heeft gedaan afgelopen vrijdag. Dat heeft Ome Hero namelijk gezegd dat zij dat moest zeggen. Dat er bij de demonstratie zaterdag “Normoverschrijdend gedrag” is getoond moge duidelijk, DOOR DE POLITIE JA!!!!!!!!! Anarchisten doen boekje open over politieoptreden.


#O1 Rutte en Zijlstra moeten hun huiswerk eens doen!

We dachten al dat er iets niet klopte, toen Mark Rutte in zijn door velen bejubelde krachtdadige optreden in Buitenhof sprak van ‘al die lege zalen met 10 mensen op de eerste rij’

Een klein onderzoekje, zelf gedaan door de redactie van deze website, toont aan dat Rutte noch Zijlstra (beide van VVD) helemaal niet weten waar ze over praten aangaande de podiumkunsten en dus uit hun nek kletsen. Deze, amper hun cijfers, kennende mensen maken dus beleid dat onze cultuur- en kunstsector naar de knoppen helpt, alleen maar omdat ze hélemaal niet weten wat de werkelijkheid is. Zal dan voor de rest ook wel zo zijn, arm Nederland.

hr />‘Krapuul Newsroom’ is een dagelijkse draad met korte berichtjes, nieuwtjes en links voornamelijk samengesteld door Keira en soms aangevuld door jvdheuvel. Tips kunt u in de commentaarsectie zetten, of nog mooier, schrijf zelf een mooi blog- of nieuwsbericht, via ons Open Podium.

11 gedachten over “Krapuul Newsroom 24-jan-2011”

 1. #A1: ik vetrouw het niet. Als ik Jolande Sap hoor zeggen ‘dat de regering haar echt zal moeten overtuigen’ krijg ik het gevoel dat ze zich graag wil laten overtuigen, alleen nu voor de bühne nog even hard-to-get speelt.

 2. #O2 PVV zet bij voorkeur niet onlelijke dames in tegen vrouwenemancipatie, baas in eigen buik, studievrijheid, enzovoort
  Zo:
  – Laurence Stassen in het EP tegen een Europese Richtlijn, om minstens 30% vrouwen in de leiding van ondernemingen op te nemen (argument: “is zaak van nationale overheden”)
  – Dezelfde tegen een resolutie over geweld tegen vrouwen (alleen “islam-gerelateerd geweld onderzoeken”);
  – Fleur Agema tegen abortus na 8 weken en voor strenger gevangenisregime;
  – en nu dus het vriendinnetje van Hero Brinkman, Jacky Stevens, die het massale studentenprotest afkraakt…
  Je zou het de “methode Sarah Palin” kunnen noemen…
  😥

 3. Huib Schreef:

  #O2 PVV zet bij voorkeur niet onlelijke dames in tegen vrouwenemancipatie, baas in eigen buik, studievrijheid, enzovoort
  Zo:
  – Laurence Stassen in het EP tegen een Europese Richtlijn, om minstens 30% vrouwen in de leiding van ondernemingen op te nemen (argument: “is zaak van nationale overheden”)
  – Dezelfde tegen een resolutie over geweld tegen vrouwen (alleen “islam-gerelateerd geweld onderzoeken”);
  – Fleur Agema tegen abortus na 8 weken en voor strenger gevangenisregime;
  – en nu dus het vriendinnetje van Hero Brinkman, Jacky Stevens, die het massale studentenprotest afkraakt…
  Je zou het de “methode Sarah Palin” kunnen noemen…

  Ik vermoed trouwens dat Eugenetische redenen achter Fleur’s aversie tegen abortus zitten , en dat ze weinig problemen heeft met het aborteren van kleine Turkjes, Marokaantjes of Negertjes ( of half blanke productjes van rassenschande ) , desnoods na 11 maanden …. dat is toch wat haar vriendjes van Stormfront ook vinden …

Reacties zijn gesloten.