Krapuul Newsroom 23-jan-2011

Moeten de frustratie’s van de PVV in het openbaar uitgevochten worden? – PVV moet zich de ogen uit de kop schamen! – GroenLinks en D66 stijgen flink met ledenaantallen


– O C H T E N D – E D I T I E –


#O3 Moeten de frustratie’s van de PVV in het openbaar uitgevochten worden?
De oppositie wil een afspraak maken dat schrijnende gevallen niet meer in het openbaar worden besproken. Dit om te voorkomen dat het ‘opbieden’ wordt in schrijnendheid. Dat menselijke drama’s een speelbal worden voor politici die willen scoren.


#O2 PVV moet zich de ogen uit de kop schamen!
Emiel Roemer van de SP zegt het iets netter, maar ik ben het meer dan eens met hem. De PVV cq Goudpruikje doet mij met hun starheid denken aan:,, Befehl ist befehl.” Maar helaas, we hebben ook nog rechters, gelukkig die wel naar alle facetten in een zaak kijken en niet alleen maar zien: buitenlander = uitzetten 😥 Het zijn ongevoelige donders bij de PVV!


#O1 GroenLinks en D66 stijgen flink met ledenaantallen
Deze kop zou ook voor de PVV kunnen gelden, maar ja, jammer, die doet daar niet aan. PVV heeft één lid (ja sorry voor het woord hoor) en dat is het enige echte lid van de partij. Wat al die anderen er dan bijdoen? Geen idee! 😀 Maar afzetten tegen de PVV loont dus.


‘Krapuul Newsroom’ is een dagelijkse draad met korte berichtjes, nieuwtjes en links voornamelijk samengesteld door Keira en soms aangevuld door jvdheuvel. Tips kunt u in de commentaarsectie zetten, of nog mooier, schrijf zelf een mooi blog- of nieuwsbericht, via ons Open Podium.

15 gedachten over “Krapuul Newsroom 23-jan-2011”

 1. In de peiling van Mourice de Hond is de VVD twee zetels gestegen staat nu op 35 zetels..
  De PvdA is twee zetels gedaald 😕 😕 😕 😕 😡 😡 😡 !
  De kiezers van de PvdA en D’66 vinden Rutte goed 😛 😛 😛 , kortom ondanks de manifestatie van de studenten en de rede van Job Cohen krijgt links geen voet aan de grond, integendeel!!!!
  Dit is het laatste nieuws, nog een prettige zondag!!! 🙁 😉 😉

 2. Tja , die Mauriceje ook al zo’n blikke trom toeteraar .. Ooit rood , nu een bruin propaganda instrument die als uitslag brengt wat zijn meesters hem voorschrijven

 3. Wat is er toch allemaal aan de hand bij de PvdA?

  Prominent lid van de PvdA Willem Vermeend zit ineens bij de rechtse WNL ochtendspits, tevens collega en vriend van Joost Eerdmans die daar ook een vaste commentator is!
  Marcel van Dam is vertrokken bij de PvdA!
  Erik Nordholt heeft zijn nationaliteit verruild, van PvdA ‘er naar VVD’er!
  Femke Halsema van PvdA naar G/L
  Jezus wat is er bij de PvdA toch aan de hand, dat iedereen daar maar wegloopt?
  Nu kom ik niet meer, nog een prettige zondag!!!!

 4. tante Beatrix Schreef:

  In de peiling van Mourice de Hond is de VVD twee zetels gestegen staat nu op 35 zetels

  Zal ik het voor je vertalen? Het wijst erop dat deze deel electoraat dat de VVD had (tijdelijk) verlaten voor de extreem-rechtse PVV, waarschijnlijk twijfels begint te krijgen over het verloop van zaken op de lange termijn bij de PVV. Daarom gaan ze nu terug bij moedertje en wachten ze de volgende gelegenheid om hun bruine ressentimenten uit te spugen.

  😀

 5. PVV is maar één zetel gedaald die is naar D’66 gegaan, en de VVD is twee zetels gestegen..
  De PvdA is twee zetels gedaald, dus die is naar de VVD gegaan!!! dus kortom bruin heeft weer een extra zetel erbij!!!!

 6. tante Beatrix Schreef:

  Nu kom ik niet meer,

  Daar zit je al een poosje ons met die belofte te belazeren. Maak maar ’s een keertje je woorden waar!

  En jou reeds kennende, als je weer terug komt, moet je ’s en keertje uitleggen hoe is die Joost aan zijn baantje gekomen, aangezien dat hij een volledige journalistieke trou is. (donker gaat)
  Heb zelden zo’n totaal gebrek aan journalistieke kwaliteiten gezien.

  Doet ie alleen Wiegel aan de lopende band telkens weer interviewen, dat zal een heleboel kunnen verklaren.

 7. #5 Bea je kletst uit je nek. Als je ziet hoe oud de PvdA is en hoeveel leden ze hebben, dan is het opstappen van deze mensen marginaal. Trouwens waar is je lijstje van de opgestapte VVD’ers? Die laat je gemakshalve maar weer weg. Over eenzijdige berichtgeving gesproken 😥 Lees hier even verder en leer nog wat voor je weer gaat kakelen http://nl.wikipedia.org/wiki/Politieke_partijen_in_Nederland

 8. @nexus m.#8: Ho wacht even, alleen vandaag kom ik niet meer, want zondag is een rustdag!!!
  God schiep de aarde in zes dagen, en de zevende dag op zondag dus, is een rustdag!!!!!
  Ik ga het ervan nemen daaag!!!!

 9. #O2: Ik zag gisteravond op een andere site een forummer die mij en vele anderen daar al heeft weggejaagd met zijn “iedereen die het niet met me eens is, is een dhimmi en een willoze voetsoldaat van de Linkse Kerk” -platitudes verklaren het vanwege de kwestie-Sahar he-le-maal met Wilders te hebben gehad.

  Ik sta niet vaak met een mond vol lege handen, maar dit was dus echt zo’n moment. :mrgreen:

 10. Beetje off topic maar er is weer een leak, dit keer van documenten m.b.t. het Israelisch-Palestijns conflict.
  Het blijkt nu dat Palestijnse onderhandelaars bereid waren tot verregaande concessies aan Israel maar dat Israel steeds bleef weigeren.

  http://nos.nl/artikel/213746-documenten-conflict-mo-uitgelekt.html

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2808/Israelisch-Palestijns-conflict/article/detail/1827375/2011/01/23/WikiLeaks-publiceert-duizenden-documenten-Israelisch-Palestijns-conflict.dhtml

  Ongetwijfeld zal Likoed NL dit weer weten te spinnen in het voordeel van Israel aangezien zionisten meester leugenaars zijn.

Reacties zijn gesloten.