Krapuul Newsroom 22-jan-2011

Je zult als vrouw maar kaal zijn door ziekte – Steun CU voor missie Afghanistan nog lang niet zeker – Verhagen (CDA) voor schut gezet door Lieberman – Waren Rutte en Verhagen zelf luie studenten? – Wilders wist van laffe aanval Friese PVV’er – Rutte: 100 dagen onzichtbare premier – Aantal megastallen schrikbarend toegenomen – Manifestatie Den Haag, politie mag weer even – Afghanistan missie is er nog niet! – Peiling: PVV Drenthe 1 zetel – Rutte populairst op social media – PVV kwaad over nep-accounts


– M I D D A G – E D I T I E –


#M1 Je zult als vrouw maar kaal zijn door ziekte
Hero Drinkman is weer flink aan het lobbyen om in de pers te komen. Als de PVV in de Proviciale Staten komt zal het eerste zijn om te verbieden: hoofddoekjes in het Provinciehuis!!!! Nou dat lijkt me nu voor het algemeen belang van Nederland en Noord-Holland wel zo belangrijk, dat ik er van moet 😥
Gaan we dan ook lange rokken, regenjacks, zwarte kleding en hoeden van reformatorische vrouwen en mannen verbieden, keppeltjes, bidlokken voor de joodse mannen en pruiken voor de joodse vrouwen (want ook die worden onderdrukt). Kortom, het is een halfslachtige maatregel en ik ben tegen!


– O C H T E N D – E D I T I E –


#O11 Steun CU voor missie Afghanistan nog lang niet zeker
Gelukkig zijn er bij de CU ook mensen met een gezond verstand. Als de fractie daar nu ook nog naar gaat luisteren, scheelt dat weer 5 zetels! Zou zo maar beslissend kunnen zijn. 😀


#O10 Verhagen (CDA) voor schut gezet door Lieberman
Maxime deed zo zijn best om vooral te laten zien dat hij toch echt een vriend van Israël is en dat had Lieberman helemaal door. Kan hem toch niks gebeuren, want Nederland danst wel naar de pijpen van Israël, met nog steeds een eindeloos groot schuldgevoel over de Tweede Wereldoorlog op de schouders. Wanneer gaan we Israël nu eens gewoon net als alle anderen landen behandelen en vallen de oogkleppen af?


#O9 Waren Rutte en Verhagen zelf luie studenten?
Rutte heeft 7 jaar over zijn studie Geschiedenis gedaan en Verhagen 11 jaar over dezelfde studie, Goudpruikje heeft zelfs niet eens een universiteit van binnen gezien! Wat drijft deze mannekes dan tot de maatregelen tegen de studenten? Terwijl wij als land de kenniseconomie zo nodig hebben, zet dit kabinet een afbraakbeleid in. Onbegrijpelijk!


#O8 Wilders wist van laffe aanval Friese PVV’er
Goudpruikje wist dat de Friese PVV lijstrekker Max Aardema een geboeide arrestant lafhartig in het gezicht heeft geslagen. Max heeft het eerlijk opgebiecht en dan is het goed voor Goudpruikje, hè? Je moet het niet verzwijgen, maar als je het eerlijk zegt, kan alles (behalve moslima’s aan werk helpen, dat dan weer niet).


#O7 Rutte: 100 dagen onzichtbare premier
Als er wat gebeurt, waar is dan premier Rutte? Geen idee! Je hoort hem nooit en ziet hem ook nooit. Dacht niet dat het iemand zou lukken om nog onzichtaarder te worden dan Balkenende, maar Rutte is het gelukt! Geslaagd met vlag en wimpel, totaal onzichtbaar.


#O6 Aantal megastallen schrikbarend toegenomen
In 2005 waren er 95 megastallen en nu zijn er 242!!!!!!! En dan heeft de PVV het over caviapolitie!!!! Of dat zoden aan de dijk zet? Nee! Natuurlijk wil de PVV niet aan de kiloknallers van Henk & Ingrid komen, maar mensen, dit mag toch niet? Dat wij dieren zo gebruiken en behandelen? Van die boeren van het CDA hebben we niks te verachten en ook niet van die volgevreten VVD’ers die nog wel een biefstuk lusten. Want opgegeten worden is een keuze! 😥


#O5 Manifestatie Den Haag, politie mag weer even
Vandaag in Den Haag ca 15.000 betogers tegen het kabinetsbeleid van boetes voor langer studeren. Dit terwijl de heren regeerders er zelf ook wel lang over hebben gedaan (Verhagen 11 jaar, Rutte 7 jaar – Wilders dan weer niet, heeft MAVO en HAVO gedaan en wordt niet vermeld of hij is blijven zitten). Maar de politie heeft 25 mensen gearresteerd, deels radicalen. Dit betekent dus dat de politie ook een bestand heeft van ‘radicalen’ van wat dan ook ❗ Ben benieuwd of wij daar als Krapuul ook in staan. 👿 Maar om even een beeld te krijgen over ernstig het allemaal was, kijk even hiernaar. Mensen die achteruit lopen voor de gewapende ME en dan toch nog klappen krijgen. Geeft mij toch hele nare smaak in de mond. 😥


#O4 Afghanistan missie is er nog niet!
Volgende week is het kamerdebat over de missie naar Afghanistan en ik kan wel zeggen dat dat nog geen gelopen race is. Van GroenLinks is het nog helemaal niet zeker dat ze voor gaan stemmen. Ook lijkt het alsof het binnen het CDA rommelt en niet iedereen het er mee eens is. Maar ja, een flinke vergadering, wat dreigen met de toorn des Heeren en ze zijn weer zo mak als een lammetje. Dus daar heb ik geen illusies over. Hoop wel dat ze hoofdelijke stemming aanvragen. 😀


#O3 Peiling: PVV Drenthe 1 zetel
Komt vast door dat actieve twitteraccount! Dus niet meer zeuren daar in de PVV hoor! Ow, en om te zorgen dat dit echt niet gaat gebeuren, svp allen die tegen dit kabinet met gedoger zijn, GA stemmen 2 MAART as!!!


#O2 Rutte populairst op social media
Doen wij nog wel zo ons best om hem niet te noemen! 😀 Maar om te voorkomen dat men gaat denken dat we best tevreden zijn over hem en zijn giechelcompaantjes, vanaf nu gaat het er hard tegen in! Als ze negatief willen, dan kunnen ze negatief krijgen!


#O1 PVV kwaad over nep-accounts
Waardoor krijg je nog meer van die accounts? Precies door kwaad te worden en dat te laten weten! Daarbij vind ik dat die twitteraccounts toch aardig in de lijn van de PVV blijven, dus eh, wat is nou het probleem? Ik kan ze niet van de echte onderscheiden. 😀 Zouden ze soms jaloers zijn omdat het zulke mooie punten zijn? Volgens mij zou er zo maar een nieuw programma geboren kunnen worden aan de hand van de tweets. 😀


‘Krapuul Newsroom’ is een dagelijkse draad met korte berichtjes, nieuwtjes en links voornamelijk samengesteld door Keira en soms aangevuld door jvdheuvel. Tips kunt u in de commentaarsectie zetten, of nog mooier, schrijf zelf een mooi blog- of nieuwsbericht, via ons Open Podium.

14 gedachten over “Krapuul Newsroom 22-jan-2011”

 1. @05
  Dat lieten ze niet zien op het NOS , wel een grote stoet hoogleraren , nu.nl berichtte van een stoet professors 😥 😥 😥

 2. @M1
  Ziek zijn is een keuze en je gaat maar met je kale knikker achter dat loket zitten.

 3. @#3: is die Dibi nou helemaal gek geworden? Hoezo ‘uit de media houden’?? Mogen we niet meer weten wat er allemaal gebeurt omdat dat zo onhandig is voor de dames en heren politici?

 4. Nee, het gaat er – hoop ik – juist om de mensen te beschermen. Is een ernstig ziek jongetje gebaat bij publiciteit? Is Sahar gediend met een soort open-het-dorpdrukte? Moet er opgeboden worden in schrijnendheid?
  Ik denk alleen dat het een oppositie-idee blijft. De wildersisten willen hun kinderhaat zo luid mogelijk uittoeteren. Want een rechterlijke uitspraak zoals over Sahar is voor dat cheteisem nooit het laatste woord.

 5. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  Nee, het gaat er – hoop ik – juist om de mensen te beschermen. Is een ernstig ziek jongetje gebaat bij publiciteit? Is Sahar gediend met een soort open-het-dorpdrukte? Moet er opgeboden worden in schrijnendheid?
  Ik denk alleen dat het een oppositie-idee blijft. De wildersisten willen hun kinderhaat zo luid mogelijk uittoeteren. Want een rechterlijke uitspraak zoals over Sahar is voor dat cheteisem nooit het laatste woord.

  Ok…maar je kunt je afvragen of die publieke druk ook niet juist erg in het belang van die mensen kan werken.

 6. Krijgen Annifrid en Agneta nu met terugwerkende kracht een boete van Hero Brinkman omdat zij tijdens hun optreden op het Eurovisiesongfestival van 1974 mutsjes over heur haar droegen?

 7. @Laurent, ik denk dat de publieke druk een laatste redmiddel kan zijn, maar dat, gezien de omstandigheden, Leers ook wat van-de-PVV-afgeschermde-ruimte nodig heeft om in alle rust mensen te helpen. Zonder dat ie op zijn flikker krijgt van Hurt.

 8. # M1 “ze komt het provinciehuis niet in”
  Is Hero daar de baas dan? #aanmatigend #vandepotgerukt

Reacties zijn gesloten.