Krapuul Newsroom 19-dec-2010

Moslimhaat gebruiken voor publicitaire redenen – Ook van Sap mag SP niet meedoen – Geef zelf het goede voorbeeld

 


– A V O N D – E D I T I E –
Omdat het zondag is en het hele land plat ligt van de sneeuw, weinig te melden, dus geen middag-editie in de Newsroom.


#A1 Man, man, man, wat een opgeklopt gedoe over de Balie
Vandaag een discussie geweest in de Balie in Amsterdam over of de Islam gevaarlijk is of niet. Er moest extra bewaking komen, voorzitter heeft afgezegd omdat hij bedreigd zou zijn, kortom, alle stereotypen werden uit de kast gehaald om toch maar in de stemming te komen. Nou de lezing is geweest en er zijn geen incidenten geweest. Volgens mij gaan de moslimjongeren het leren dat die rechtse rakkers ze gebruiken en ze het toch nooit goed kunnen doen. Dus nogmaals, man, man, man 😥

Saillant detail eerder dit jaar was er ook een debat en dat was verstoord door de “volksnationalistische” actieclub “Voorpost”. Bij dat debat is niet zo veel gedaan aan opkloppen voor de publiciteit van het debat en toch, debat verstoord, door ‘gezonde Hollandse jongens'(kuch).

Kortom, zullen we afspreken dat we de moslims niet meer gebruiken voor pubicitaire redenen voor een debat? Ja? Graag!


– O C H T E N D – E D I T I E –


#O2 Als we nou eens niet altijd de schuld bij een andere neerleggen?
Dit stuk zou zo maar door mij geschreven kunnen zijn! Doe wat minder overstuur en opgefokt als het eens niet zo gaat als je zou willen. Relativeer eens een beetje en vooral, geef zelf het goede voorbeeld. Als we dat nou allemaal gaan doen, heeft Goudpruikje straks geen stemmers meer, ha daar zou ik zo maar blij van worden. 😆


#O1 Sap wil vriendschap GroenLinks voortzetten met D66 en PvdA
Maar nog steeds mag de SP blijkbaar niet mee doen. Jongens, toe nou, a. D66 is helemaal niet links en b. SP is wel links en veel groter.
Laat D66 lekker beetje tegen VVD aanschurken.


‘Krapuul Newsroom’ is een dagelijkse draad met korte berichtjes, nieuwtjes en links. Tips kunt u in de commentaarsectie zetten, of nog mooier, schrijf zelf een mooi blog- of nieuwsbericht, via ons Open Podium.

6 gedachten over “Krapuul Newsroom 19-dec-2010”

  1. @O1
    Hier staat tegenover dat GroenlInks groen noch links is, dus is D66 de droompartner. Wie het er niet mee eens is kan altijd nog overstappen naar Groen (PvdD) of Links (SP en wie weet de PvdA).

  2. GL vindt dat Cohen zal moeten kiezen. Lijkt me dat ie dat allang gedaan heeft. Tegen splijten en anderen de schuld geven; vóór samenbinden. Denk dat “Sint Job, zonder ruggengraat” zoals PVV cs hem noemen behoorlijk ruggengraat toont. Gezien opinie van Ploumen op Joop is de koers van de PVDA uitgezet.

Reacties zijn gesloten.