Krapuul Newsroom 18-jan-2011

Ruim 10.000 studenten verwacht vrijdag op protestmanifestatie – Maak van 2 maart een dag van protest! – Wat is dat voor dictatoriaal trekje van de PVV? – PVV wil avondklok voor jongeren – IND onmenselijk – PVV stemmer geeft alleen om (en aan) zichzelf – Gaat er lering getrokken worden uit het verleden? – Eindelijk komen de studenten in actie! – Groeten uit Kunduz – Je kunt het niet iedereen naar de zin maken


– M I D D A G – E D I T I E –


#M6 Ruim 10.000 studenten verwacht vrijdag op protestmanifestatie
Zo oude tijden herleven en het bloed gaat weer stromen. Als je tijd hebt, kom dan ook naar het ‘feestje’ op Halbe Zijlstra (VVD) zijn verjaardag!


#M5 Maak van 2 maart een dag van protest!
Kijk dat vind ik nou een goede! Als je dit kabinet helemaal niks vindt en wilt dat het geen kans van slagen heeft, ga dan stemmen op 2 maart en stem niet op een partij die dit kabinet kan of gaat helpen! Verder is het natuurlijk te overwegen om lid te worden van een partij, want in deze moeilijke tijde kunnen ze altijd de bijdrage gebruiken. De groten hebben een dikke beurs en laten dat weten en de kleintjes een klein beursje, net als met de mensen die gepakt worden door dit kabinet. Ook allemaal kleine beursjes.


#M4 Wat is dat voor dictatoriaal trekje van de PVV?
Als iemand iets doet wat ze niet aanstaat moet hij/zij maar weg. Nu roept Hero Brinkman dat weer over politiemensen. Natuurlijk is die bonnenquota onzin, maar daar ga je mensen toch niet gelijk om ontslaan? Helemaal niet als een partij als de PVV mensen aanhoudt die ze eigenlijk hadden moeten ontslaan volgens hun eigen ideeën (en die blijven zitten van onze belastingcenten!). Trouwens, wat is de logica van die 130 km dan? Nu is het nog 100 en 120 in Nederland als max. snelheid op snelwegen. Maar de PVV heeft maanden geleden al voorschot genomen op 130 km, moest kunnen en mensen hadden recht om 130 te rijden en dan niet bekeurt te worden, dus eh, logica ver weg. Maar ja dat is weer het meten met twee maten he? Heeft de PVV patent op. 😥

Update: Korpschefs zijn het helemaal eens met Opstelten (VVD) over afschaffing bonnenquota. Dus wat is het probleem?


#M3 PVV wil avondklok voor jongeren
Ha, de ware onderdrukkende aard gaat boven komen! Niks oplossen, onderdrukken die problemen. Gaat het vanzelf van kwaad tot erger en krijgen ze hartstikke gelijk. 😥


#M2 IND onmenselijk
IND wist al 2 maanden dat Abiram ongeneeslijk ziek was en ging toch gewoon door met procedure volgens boekje. 😥 Gelukkig zijn de media in Nederland nog ergens goed voor!


#M1 PVV stemmer geeft alleen om (en aan) zichzelf
Dat is voor mij geen nieuws, maar wel fijn dat daar nu eens feiten over bekend worden. Het zijn gewoon zeurende egoïstische zeikers met een asociale inslag (zo die ben ik ook weer kwijt 😀 ).


– O C H T E N D – E D I T I E –


#O4 Gaat er lering getrokken worden uit het verleden?
Gaat de oppositie in het parlement inzien dat de voorgestelde ‘hulp’ aan Afghanistan geen echte hulp is? Zullen ze, mochten ze voor stemmen! 😥 , zich er echt van vergewist hebben dat het geen fout wordt zoals er eerder is gemaakt? Dat als ze onze mensen er aan gaan wagen, die niet voor niets is en als ze het belastinggeld er aan uit gaan geven, dat ze echt zeker weten dat het niet de bodemloze put in gaat?


#O3 Eindelijk komen de studenten in actie!
Eindelijk, eindelijk, komen de studenten weer in actie! Zal het protesthart dan weer gaan kloppen? Zal niet alles meer bezadigd en gezapig geslikt worden? Zal het tij gekeerd worden? Zullen mensen weer na gaan denken en hun stem laten horen? O, ik hoop het zo! Een lang verloren kreet wordt afgestoft: Op de barricaden!!!!!!!!!


#O2 Groeten uit Kunduz
Een kijkje in een land waar wapens niet de oplossing zullen brengen.


#O1 Je kunt het niet iedereen naar de zin maken
Nou, daar heeft Han van der Horst nou eens helemaal gelijk in. Job Cohen (PvdA) is en blijft beschaafd en Rutte (VVD) blijft een rechtse bal zonder echt invoelingsvermogen.


‘Krapuul Newsroom’ is een dagelijkse draad met korte berichtjes, nieuwtjes en links voornamelijk samengesteld door Keira en soms aangevuld door jvdheuvel. Tips kunt u in de commentaarsectie zetten, of nog mooier, schrijf zelf een mooi blog- of nieuwsbericht, via ons Open Podium.

13 gedachten over “Krapuul Newsroom 18-jan-2011”

  1. In eerste instantie verklaarde de IND dat ze pas afgelopen vrijdag op de hoogte waren van de ernst van de gezondheidstoestand van het doodzieke jongetje Abiram, maar in werkelijkheid wisten ze al twee maanden dat Abiram ongeneeslijk ziek was.

    De IND geeft nu toe dat ze hierover waren geïnformeerd, maar geen reden zagen de zaak te heroverwegen “omdat dat ons niet gevraagd is”.

    http://frontpage.fok.nl/nieuws/425228/1/1/50/advocaat-ind-wist-allang-dat-abiram-doodziek-is.html

    Edit Keira: staat er op!

  2. @ jvdheuvel:

    Heb hem een tweet gestuurd: @BoukeArends Heb lak a.d. krant van mal NL. Je hebt gelijk, en ik vind het moedig van je dat jij durft uit te spreken. #pvv #pvda #politiek

Reacties zijn gesloten.