Krapuul Newsroom 16-febr-2011

Pas op, ‘Stemwijzer’ maakt je niet wijzer – De gekte rond Geert – Jolande Sap en de Afghanen (deel zoveel) – CDA, mijn reet! – Kun jij ook een terrorist worden? – Joop.nl cartoonist krijgt tsunami van ellende over zich heen – Kamp (VVD) oefent spierballentaal à la Wilders


– O C H T E N D – E D I T I E –
#O7 Pas op, ‘Stemwijzer’ maakt je niet wijzer

De verkiezingswebsite StemWijzer licht kiezers verkeerd voor. Zo worden bijvoorbeeld gebroken verkiezingsbeloftes van de VVD niet verwerkt. De kiezer wordt hierdoor misleid in zijn zoektocht naar een partij om op te stemmen, meent D66. De partij heeft een klacht ingediend bij de website.

Ach ja was toch al geen fan van dit soort instantkiesdingen. Beetje verdiepen in de materie en je komt er zelf ook wel uit. Maar het allerbelangrijkste 2 maart is: Als je tegen dit kabinet bent met die vervuilde aanhanger, stem geen VVD, CDA of PVV (of onderkruipertje SGP)!!!!!


#O6 De gekte rond Geert
Faaz71 schrijft een mooi stukje over hoe het Wilders alleen maar gaat om zijn eigen ego en dat er verder niemand of niets wordt gediend met al die aandacht voor zijn rechtzaak. Zeker niet met al die media-aandacht en hoelang gaan wij dit nog betalen van onze belastingcenten? Gaan deel 3, deel 4 etc ook allemaal uitgezonden worden? Mag toch hopen van niet! 😥


#O5 Jolande Sap en de Afghanen (deel zoveel)
Ik denk dat Jolanda Sap geen Afghaans spreekt, daarbij te veel leunt op Mark zijn kennis van de Afghaanse taal en dan laat zij zich natuurlijk voor de gek houden. De “politieagenten” die wij zullen gaan opleiden, gaan juist voortaan de oorlog tegen Taliban voeren.
Nou Jolande, leg nog eens uit hoe dat nou moest met die agenten in Kunduz. 😥
Met dank aan Nexus M. en Laurent


#O4 CDA, mijn reet!
CDA’er hoopt met sex, drugs en rock & roll in de Senaat te komen. 😀
pakkende titel van Arnold J. van der Kluft 😆


#O3 Kun jij ook een terrorist worden?
Ja hoor, als de ideale omstandigheden maar gecreëerd worden kan iedereen misdaden begaan en gruwelijke dingen doen. De soldaten die Hitler volgden waren niet gek, ze waren volkomen toerekeningsvatbaar.

Om terrorisme te bestrijden moeten we daarom onze neiging tot zielen knijpen onderdrukken. We kunnen beter op zoek gaan naar de sociale factoren die een gewoon mens tot terrorisme drijven. Want als geestelijk gezonde mensen Hitler hebben kunnen dienen, kunnen geestelijk gezonde mensen ook op een zekere dag besluiten zichzelf en anderen op te blazen.

De repressieve maatregelen en het korten van alles en nog wat voor mensen die al niks hebben, kijk dat zou wel eens een prima voedingsbodem kunnen zijn. Wat dan weer een prima walgelijke reden is voor nog meer repressieve maatregelen. Kortom een ‘self fulfilling prophecy’. 😥

Lees ook: Dreigers moorden niet en moordenaars dreigen niet


#O2 Joop.nl cartoonist krijgt tsunami van ellende over zich heen
Ja, want als de Grote Lijder gepikeerd is staat het voetvolk klaar om via internet op te treden, geheel zoals de Grote Lijder dat wil. Platgooien die handel en wel zo snel mogelijk. Er is er maar ÉÉN die een mening mag hebben en die ook uit en te treure mag uiten: De Grote Lijder!!!!!! 😥

Nou pech en wen er maar aan, dat dat niet gaat gebeuren! 😀


#O1 Kamp (VVD) oefent spierballentaal à la Wilders
Henk Kamp vindt dat het maar afgelopen moet zijn met AL DIE Polen en andere Oost-Europeanen die ALLEMAAL een uitkering krijgen omdat ze werkeloos zijn!

En waar gaat dit over?

BijstandsuitkeringenEind 2009 ontvingen slechts 44 MOE-landers in Rotterdam een bijstandsuitkering op een totaal van 30 duizend uitkeringstrekkers, zegt Engbersen. ‘In het Westland zijn in 2009 twee uitkeringen aangevraagd, en die zijn niet verstrekt.

Helemaal nergens over dus! 😥 Zoals Hans Spekman (PvdA) terecht opmerkt pure verkiezingsretoriek. Mijn aanvulling: van een vreselijke kwallebak die mee wil huilen met het populistische gebler van de PVV. Maar ja daarom is het ooj gewoon één partij, de PVVD.


‘Krapuul Newsroom’ is een dagelijkse draad met korte berichtjes, nieuwtjes en links voornamelijk samengesteld door Keira en soms aangevuld door jvdheuvel. Tips kunt u in de commentaarsectie zetten, of nog mooier, schrijf zelf een mooi blog- of nieuwsbericht, via ons Open Podium.

30 gedachten over “Krapuul Newsroom 16-febr-2011”

 1. Minister Donner is niet bereid gehoor te geven aan het verzoek van de PVV om Sharia4Holland “op te rollen, te verbieden en de organisatie en haar leden het land uit te zetten” en “de politiek-correcte bagatelliserende houding van het NCTb” te corrigeren. (Iets met “vrijheid van meningsuiting”.)

  http://ikregeer.nl/document/ah-tk-20102011-1268

 2. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  @4
  BBC iPlayer is alleen in het VK zelf te bezichtigen, maar er is ook nog Youtube (ik heb het ook gemist)
  http://www.youtube.com/watch?v=4SfkCwtKxUM
  wel op Youtube, deel 1
  http://www.youtube.com/watch?v=pQxXr7hMqDc&feature=related
  deel 2
  http://www.youtube.com/watch?v=0m1_50Aun9E&feature=related
  deel 3
  http://www.youtube.com/watch?v=jIpTytqwlXE&feature=related
  deel 4

  Blijkt toch diezelfde uitzending te zijn als hier al op televisie is geweest.

 3. @10
  Dat is natuurlijk de grootste flauwekul van de Wildersklets.
  Stel dat hij het bruine gespuis zo ver krijgt de Koran te verbieden.
  Een muisklik en hij is binnen. Iedereen zijn of haar eigen illegale drukkerij. Het is alleen maar gezeik voor de bruine Bühne, en moslimbeledigen natuurlijk.
  Hetgeen (helaas, of zie maar hoe je het bekijkt) ook voor de “verboden” Nederlandse vertaling van Mein Kampf geldt.

 4. #01, ik verwacht dat Henk Kamp zo meteen naar de PVV overgaat. De man is in hart en nieren een echte PVV-er.

 5. jvdheuvel Schreef:

  hehe eindelijk

  Ik vermoed dat het iets gaat worden met “Joods-Christelijke traditie” erin en dat hij toevallig nét een onderzoek heeft gelezen waarin staat dat het verre van bewezen is dat vakkundig uitgevoerd ritueel slachten pijnlijker is dan “westers” slachten en dat het dus alleen moet worden verboden ALS MOSLIMS HET DOEN WANT DAN IS HET SLECHT!!!!11!1~ (Die je daar overigens helemaal niet mee hebt omdat ze zich moeten houden aan de wet van het land waar ze verblijven.)

 6. Die tegenstemwijzer geeft best wel vreemde resultaten…. ik kwam uit op de CU of de ouderenpartij. 😐

  Gelukkig had ik al beloofd op Liesje te gaan stemmen, want die is cool en komt uit Alkmaar.

 7. DarkSkywise Schreef:

  Die tegenstemwijzer geeft best wel vreemde resultaten…. ik kwam uit op de CU of de ouderenpartij.
  Gelukkig had ik al beloofd op Liesje te gaan stemmen, want die is cool en komt uit Alkmaar.

  Dierenpartij als eerste Groen whatever als tweede , allebei partijen waar ik niet op zou stemmen ..

 8. WIlders over “dat ene” Tegenstemwijzerfilmpje: “De mensen die dat doen en de ouders die hun kinderen daarvoor lenen, hebben echt een steekje los. Te walgelijk voor woorden. Ik dacht dat we zo ongeveer alles al gezien hadden met de hetze tegen de PVV en onze kiezers, maar deze vuiligheid slaat werkelijk alles”.

  Welke “vuiligheid”, Geert? Het zijn je eigen woorden, hoor!. 😐 (En goh, acteurtjes-in-de-dop die in een filmpje rare teksten zeggen. Ook maar verbieden?)

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Binnenland/article/detail/568823/2011/02/16/Stemwijzer-voor-ontevreden-CDA–en-VVD-ers.dhtml

 9. …en scoort weer een Streisand. 😛

  Maar toch snap ik het niet…. Geert zou het liefste willen dat iedereen dezelfde dingen zou zeggen als de kinderen in dat filmpje. Als ik Geert was, zou ik het eind eraf knippen en de rest op mijn site zetten. Professioneel gefilmd en geregisseerd, gratis in HD te downloaden, wat wil je nog meer?

  Sommige mensen zijn echt nooit tevreden. 😐

 10. @ DW

  Ja het zou door kunnen als een promotiefilmpje van dePVV. Dat is wat de kinderen van de toekomst zullen zeggen……

 11. Of nee, ik weet het… Geert is boos dat de geheime opnames van de PVV-klasjes zijn uitgelekt! 🙂

Reacties zijn gesloten.