Krapuul Newsroom 16-dec-2010

‘Krapuul Newsroom’ is een dagelijkse draad met korte berichtjes, nieuwtjes en links. Tips kunt u in de commentaarsectie zetten, of nog mooier, schrijf zelf een mooi blog- of nieuwsbericht, via ons Open Podium.


– A V O N D – E D I T I E –


#A4 Moet Martin Bosma de PVV maar verlaten?

Ach wat jammer! Wat een diepe teleurstelling is die nieuwe column van Martin Bosma woensdag in de NRC. Martin blijkt een zielige kruiper. In de reet van Links. Het is echt om te huilen. De ideoloog van de PVV blijkt een eersteklas draaikont.

Heb zijn eerste ‘column’ in het NRC gelezen en het was een nullig stukje, snap niet dat ze hem schrijfruimte geven. Maar als hij nu ook nog gaat zitten janken, weg met die man!


#A3 Waarom behandelt de Nederlandse regering Israël zo anders?

Waarom wordt over het Israëlisch-Palestijns conflict niet gesproken in termen van veiligheid, maar worden er juist ideologische standpunten bij betrokken?

Lees het stuk maar, kan ik niets meer aan toevoegen.


#A2 Thomas von der Dunk schiet uit zijn slof!

Dit is het eerste naoorlogse kabinet dat drijft op rancune, revanchisme en machtswellust.

Zo begint Thomas von der Dunk zijn column en verder staat er ook geen woord buitenlands in en alles is waar.
Het is even lezen, hij is niet kort deze keer, maar o wat een waarheden staan er in!


#A1 Politici Deense Volkspartij net zo dom als Nederlandse PVV politici

Een Deense politicus wil topless vrouwen in toerisme promotiefilmpjes tonen om extremisten af te schrikken het land te bezoeken.

Moehahahahahahahahahahahahahaha! ROTFL in duizendvoud! Hoe verzin je het! 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆


– M I D D A G – E D I T I E –


#M5 VVD en CDA verliezen allebei een zetel in de peilingen
Normaal ben ik niet zo van de peilingen, vind het ondingen, maar goed voor een keer dan! VVD en CDA verliezen er een, het Krapulaat beloont Wilders voor zijn schreeuwen met nog een zeteltje erbij. Ben benieuwd of dat na het Kerstreces nog zo zal zijn als Henk & Ingrid zich realiseren dat Geert graag wil dat zij en hun kinderen volgend jaar niet gezellig thuis kerst mogen vieren maar moeten strijden tegen de islam in Iran. De ander winnaar is de PvdA, ook een zetel er bij. Ben benieuwd wat het VN interview nog bij kan gaan dragen aan de winst 😆


#M4 Schokkende cijfers over islamisering Amsterdam!
Bolkestein de mede-doemdenker van zijn leerling Wilders waarschuwde voor de islamisering van Nederland 10 jaar geleden. Heeft hij gelijk gekregen? Nee, natuurlijk niet! 😀 Stelletje stemmingmakers. 😡


#M3 Misschien toch geen nieuwe kolencentrales
Ha, goed dat er een Europa is om de nationale regering in het gareel te houden. Eerder hadden we er al een leuke post over.


#M2 PVV maakt van Nederland Israël aan de Noordzee
Een mooi stuk over hoe de PVV het Midden-Oosten probleem ‘even’ de Nederlandse Tweede Kamer binnensleept en Nederland in een moeilijke positie brengt. Als die Kortenoeven dit niet had bedoeld, had hij het ook niet zo moeten zeggen. Ik heb hem gehoord en het was oproepen tot oorlog, klaar uit en over. De PVV gaat zichzelf overschreeuwen, vraag me alleen af wanneer iedereen dat in gaat zien. Of willen Henk & Ingrid zichzelf en hun kinderen wel opofferen in een oorlog in Iran? In de door de PVV verlegde frontlinie?


#M1Julian Assange weer op vrije voeten
Weliswaar op borgtocht, maar hij zit niet meer in het gevang! Hoera!!!!!!!!!


– O C H T E N D – E D I T I E –


#O4 Leefbaar Zuid-Holland opgeheven voor PVV

Hopend dat ie voor Wilders mag gaan plucheplakken heeft Ronald Sörensen, zijn partij Leefbaar Zuid-Holland maar opgeheven. Hij heeft alleen nog niks van de Grote Leider mogen vernemen. (webregio)


#O3 Kortenoeven (PVV) is een zeloot

Het Kamerlid toont zich hier een beminnelijk mens van de soort die toch leeft vanuit onwrikbare waarheden. “Wij willen zorgen dat mensen zich kunnen bevrijden van de islam”, zegt hij, en “Je kunt de waarheid niet sparen en dan moet je mensen kwetsen”. Daarom is hij ook een verklaard tegenstander van een democratische(r) PVV. “Formele partijdemocratie werkt verlammend”. Bovendien valt er volgens Kortenoeven over de principes niet te praten. Zo verwatert de boodschap en het is een ernstige boodschap.

Waar hebben we dat meer gehoord? Dit zijn nu juist de argumenten waarmee sommige islamisten de democratie afwijzen: dan komt immers alles ter discussie te staan en verwatert de boodschap. Vrijheid brengt absolute waarheden in gevaar.


#O2 In hoeverre zijn Nederlandse ambtsberichten te vertrouwen?
Ja, dat zou ik ook wel eens willen weten. Want als ze willen scoren bij geachte afgevaardigde Wilders denk ik dat een moslimland al snel veilig genoeg is om iemand terug te sturen. Dat dan de realiteitszin wel een beetje uit het oog verloren wordt. Dus goede zaak van de rechters dat ze niet alleen naar de misschien niet helemaal onbevooroordeelde ambtenaren luisterden. (Natuurlijk is dit een wat cynische benadering, maar zoals ik vanavond hoorde, door in zo’n gebied te wonen, kun je ook wennen aan geweld en bedreiging, dat kan je afstompen en kan je beoordelingsvermogen beïnvloeden en zorgen dat rapporten niet goed worden opgesteld.)


#O1 Job Cohen: PvdA is er wel voor Henk & Ingrid
In een interview met nu.nl geeft Job Cohen aan dat de PvdA er is voor de gewone harde werkers, ook voor de mensen die door de PVV nu al in de steek zijn gelaten.

4 gedachten over “Krapuul Newsroom 16-dec-2010”

Reacties zijn gesloten.