Krapuul Newsroom 1-jan-2011

De paus schaamt zich nergens voor – ‘Alles van waarde is weerloos’ – Gedoog, Hoop & Liefde – One11 – Politicus van het jaar 2010 – 2010 het jaar waarin rare dingen gebeurden – Nieuwe mediawet Hongarije droom van Wilders en co – Gelukkig Nieuwjaar!!!


– M I D D A G – E D I T I E –


#M5 De paus schaamt zich nergens voor
Hoe kan iemand als hoofd van een kerk oproepen om christenen te beschermen en daarmee alleen te doelen op minderheden in bepaalde landen? Moeten de kleine christenen in christelijke landen niet beschermd worden tegen de grijpgrage handen en andere lichaamsdelen van christelijke geestelijken die onder deze zelfde ‘vader’ vallen? Maar ja, daar scoor je niet meer.


#M4 ‘Alles van waarde is weerloos’
Zeker als de Droogstoppels aan de macht zijn, dan wordt alles vertrapt.


#M3 Gedoog, Hoop & Liefde
Als je het nog niet gezien hebt, zeker de moeite waard om te bekijken:
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.


#M2 One11 Het nieuwjaarscadeau van journalisten van Nederland
Zo kun je het ook doen natuurlijk, een website beginnen en die promoten als een “cadeau voor Nederland”. Wat ik (jvdh) zou beschouwen als een journalistiek cadeau voor Nederland zijn journalisten die hun werk doen. En met “werk” bedoel ik niet een journalist een prijsje geven omdat ie toevallig het programma van de PVV gelezen heeft. Anyway toch veel succes dan maar met die One11.


#M1 Politicus van het jaar 2010
Rutte staat op 1, Halsema op 2 en De Grote Leider op 3. One down, two to go zeg maar (Stentor)


– O C H T E N D – E D I T I E –


#O3 2010 het jaar waarin rare dingen gebeurden
Zoals Goudpruikje wel/niet in een regering en een Volkskrant hoofdredacteur die de website van Joop.nl wil verbieden omdat ‘hij er last van heeft’. Dat heet concurrentie meneer, maar is misschien een raar woord.
Kortom 2010 was een heel raar jaar!

Ik weet dat het nog een lange weg te gaan is en het is hier allemaal vrijwilligerswerk, maar o, als ze Krapuul dat compliment toch eens zouden maken 😀 Dat wij verboden moeten worden omdat de kranten er last van hebben. Nou, ga er maar weer eens hard aan trekken!


#O2 Nieuwe mediawet Hongarije droom van Wilders en co
Hongarije heeft een nieuwe mediawet, gaat in per vandaag. Voor de zekerheid quote ik maar even dan heb ik het niet zelf gezegd (geleerd van Goudpruikje):

Ook buitenlandse journalisten kunnen worden vervolgd onder de omstreden nieuwe Hongaarse mediawet die zaterdag in werking treedt. Een door de regering benoemde mediaraad bepaalt of media ‘objectief’ of ‘moreel’ berichten. Publicaties die hieraan niet voldoen, krijgen boetes van maximaal 90.000 euro voor kranten en websites tot ruim 700.000 euro voor omroepen.


#O1 Gelukkig Nieuwjaar!!!!
Voor iedereen een geweldig, fantastisch Nieuw Jaar!!!!!!!!! Dat we er met zijn allen maar een heel mooi Kabinet-Rutte-Verhagen-Wilders-vrij jaar van mogen maken! Eerst de VVD, het CDA en de PVV de Provinciale Staten Verkiezingen laten verliezen en dan nieuwe Tweede Kamerverkiezingen!!!!!!!!! O wat zou 2011 dan een mooi jaar worden!!!!!!!


‘Krapuul Newsroom’ is een dagelijkse draad met korte berichtjes, nieuwtjes en links. Tips kunt u in de commentaarsectie zetten, of nog mooier, schrijf zelf een mooi blog- of nieuwsbericht, via ons Open Podium.

7 gedachten over “Krapuul Newsroom 1-jan-2011”

  1. Dan misbruik ik de newsroom maar even om alle lezers, gastredacteuren en vaste redacteuren een puik 2011 toe te wensen en de hoop uit te spreken dat de pvv volledig uiteen spat, en de mensen weer op een normale manier met elkaar leren omgaan.

  2. Ook ik wens alle redacteuren en bezoekers van krapuul.nl een gelukkig en voorspoedig 2011 toe.
    Ik hoop ook dat de strijd met politieke tegenstanders wordt gevoerd op de manier waarop Femke Halsema die voerde: met betere ideeën, een glimlach en savoir vivre.

  3. Verder spreek ik de hoop uit dat de PVV zelfs voor Maxime Verhagen te walgelijk blijkt om nog mee geassocieerd mee te willen worden.

  4. #M5 Natuurlijk is het een grof schandaal dat christenen zich in bepaalde landen niet beschermd kunnen voelen. Daarin heeft de paus volstrekt gelijk. Net zoals het een schande is dat in Nederland joden, islamieten, gewone voetballiefhebbers en andere minderheden reden hebben bang te zijn voor ‘anderen’, en dat Henk en Ingrid, opgestookt door Geert, heilig geloven dat de moslims op het punt staan de boel hier over te nemen. Het is zoooo simpel: wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. (O nee, dat zei de koningin al, en dat schijnt, blijkens sommige commentaren, een belachelijke stelling te zijn).

Reacties zijn gesloten.