De Krapuul app

Na de boer zoekt vrouw, Song Pop , Wilhelmus en de tieten van Kate app, kon Krapuul natuurlijk niet achterblijven met het ontwikkelen van een app die het bezoeken van onze geliefde website nog interessanter, gebruiksvriendelijk en interactiever maakt.
De mogelijkheden van deze app zullen uw leven veranderen en we zijn er trots op dat we voor u alvast een tipje van de sluier kunnen oplichten.

Altijd het laatste nieuws als eerste
Ontvang enkele minuten voor het reguliere nieuws op de website verschijnt, als eerste het laatste nieuws, foto’s en filmpjes.
Zo bent u altijd als eerste Krapulist op de hoogte van wat er zich in Nederland en in de achterkamertjes afspeelt.

Leef mee met het wel en wee van de redactieleden
Van nu af aan hoeft u niets meer te missen. Hun liefdesleven, de kleur van hun nieuwe Trabant, de meningsverschillen achter de schermen of wat ze die avond eten.

Geef uw mening
Natuurlijk kunt u dit al doen op de reguliere site. Maar deze app kan gebruikt worden als tweede scherm.
Bij ieder artikel vind u het duimpje omhoog en het kotsende mannetje. Door één van deze twee knoppen tijdens het lezen ingedrukt te houden kunt u direct uw gevoelens vergelijken met die van andere Krapuullezers. Na het lezen van het artikel krijgt u een persoonlijke uitslag waarbij u kunt zien of u vrolijker of depressiever bent geworden van het artikel.

De speciale PVV knop
Door deze knop in te drukken zullen moeilijke woorden automatisch worden omgezet in Jip-en-Janneke-taal. Door deze twee maal in te drukken zal een lang artikel worden omgezet in 140 tekens.
Tevens kunt u uw eigen verhaaleinde kiezen. Is het de schuld van de Polen, de Grieken of de Moslims? U heeft zelf de sleutel in handen met deze interactieve mogelijkheid.

Krapuliteitenalarm
Komt u tijdens het surfen iets tegen waar uw nekharen van overeind gaan staan, dan kunt u dit met de app eenvoudig doorgeven aan de redactie, zodat deze uw irritatie kan overnemen. U bent nog nooit zo makkelijk van uw frustraties afgekomen.

Heeft u zelf nog ideeën of suggesties voor deze geweldige aanvulling voor deze levensverrijkende en vernieuwende app, dan zijn uw suggesties zoals gewoonlijk zeer welkom.

4 gedachten over “De Krapuul app”

Reacties zijn gesloten.