Krapuliteitenalarm

Weet je een krapuliteit waarvan je vindt dat die wel op de site geplaatst kan worden? Zet hem dan in deze draad.

Een melding in deze draad garandeert echter niet dat er een individueel bericht op de site verschijnt over jouw krapuliteit. Niets garandeert dat.

Wat misschien helpt is als je je (unieke, dus geen copy-pasta) artikel van 400 à 600 woorden stuurt naar openpodium@krapuul.nl.

Of hier klikken als je redactielid bent.

Voor snelle communicatie hebben wij ook een de chatbox. Als je daar een gebruikersnaam/wachtwoord voor wil neem dan even contact op middels het contactformulier.

Ook kan je in deze draad je algemene (al dan niet technische) vragen over de site kwijt.

NIEUW:
Verzoek: maak van je reactie een leuk pakkend tekstje; dan kunnen we dat integraal overnemen in een bericht. Scheelt ons weer werk.

Vorige krapuliteitenalarmdraden staan hier.

60 gedachten over “Krapuliteitenalarm”

 1. Weer een traditie in de Katholieke Kerk naar de Filistijnen. Normaal gesproken blijft een paus tot aan zijn dood in functie.

 2. @3 – Heb je ook dat commentaar eronder gelezen van deze bestuursvoorzitter?
  Zo kijken die lui er dus tegenaan, scherpe inkoop leidt tot lagere premies.
  Maar het basispakket moet er hoe dan ook aan geloven. Da’s toch allemaal niet te rijmen.

  Overigens die lagere premies gaat nergens over dan ga je van 285 naar 283 per maand of zo, o ja en je eigen bijdrage gaat omhoog.
  Slapen doe we ’s nachts, stelletje 2e hands auto verkopers.

 3. @8 Heeft onze Koningin door terug te treden een trend gezet? Zo ja dan kunnen we nog meer terugtredingen verwachten.

 4. VVd en PvdA doen het vandaag 100 dagen samen met elkaar. Mogen we al gaan aftellen naar de scheidingsdatum?

 5. @25:

  En dat vindt de Bruine Bode dan schande? Ik zou ook zeggen dat hij op kan zouten. wat niet wil zeggen dat ik wil gaan theedrinken met Jorritsma hoor.

  Meer een kwestie van de ene idioot tegen de andere.

 6. mevrouw Jorritsma is nogal kieskeurig met wie ze wil omgaan. PVV-malloten in Almeerse raad die de vergadering verstieren omarmt ze alsof ze de beste vrienden zijn. Aan “Hardwerkende journalisten” heeft ze een broertje dood aan. Voor je het weet komen ze weer met onthullingen over haar privé leven of privé belangen.

  Of de Volkskrant verontwaardigd is haal ik niet uit het bericht. De Nederlandse pers zou dat wel moeten zijn. Of mogen alleen journalisten als Julius Vischjager voor de vrolijke noot zorgen omdat die “te handelen” zijn.

 7. Ik zit zo even de video op http://www.joop.nl/media/detail/artikel/19543_jorritsma_bant_pownews_uit_almeerse_stadhuis/ te bekijken. Op ong. 10 minuten, krijgt Martin Bosma (PVV) een lelijk roze plofkap onder zijn neus. Let vooral eens (fullscreen!) op zijn snel heen en weer schietende ogen, gedurende dat gesprek en luister naar wat hij exact zegt. Herhaal indien nodig/ gewenst. Dit is notabene een gesprek over de nieuwste waan van de dag aka ‘peiling’.

  Wat is het toch ook een zielig mannetje.

  Jhim, zou jij een stukkie kunnen/ willen schrijven over dit personage? #dtv enzo

 8. @29 Nou Jhim leuk gemaakt (mede mogelijk gemaakt van ons belastinggeld, 8 k per maand, niet slecht) maar een baan bij een reclamebureau zal het niet opleveren, vrees ik. Ik zou er mijn baan niet voor opgeven, ow nee, die heb je niet.

 9. Wat een prachtig filmpje. Ik denk dat dat wel het best betaalde filmpje is dat ooit over ons gemaakt is. Mooie midi erbij ook.

 10. @32, jahoor geluid van schuivende roest. Mijn computer geeft sowieso geen PVV geluid weer.

  Daarom gratis die soundtrack aangeboden.
  D’r zitten geen kosten aan en mensen zullen het prettiger vinden.

 11. @28, Amstel, we zitten maar hier ondertussen met Jhimhh te foppen terwijl d’r gebeuren belangrijke dingen in deze wereld die commentaar vereisen.

  Vanochtend heeft de baas van de Franse Rekeningkamer op teevee aangekondigd dat Frankrijk kan naar verwachting niet binnen de 3% afgesproken begrotingsgrens blijven.

  De verwachting is dat de Franse begroting gestaag boven de 3% komt. Vandaag hebben aantal Franse politici reeds aangegeven dat ze het geen enkel probleem vinden in tijden van crisis. (He, Rutte, hoor je dit?)

  De Fransen gaan zeker afzien van eindeloze wurgende bezuinigingen en gaan hun economie STIMULEREN om het uit de dal te trekken.

 12. Geweldig heer van Bemmel, ik heb uw video-CV op alle zes schermen in mijn cockpit staan. Het is hallucinerend goed. > Terug naar het LSD tijdperk.

  Voor de jonkies onder ons:
  LSD was een chemische drug die in combinatie met het projecteren van vloeistofdia’s (shit dat moet ik waarschijnlijk ook uitleggen) op een muur in een ruimte waar de Patchouli en Afghaanjassen, die meuren naar dood schaap, het ademen bemoeilijken. (Beiden moet ik waarschijnlijk ook uitleggen) je een onvergetelijke trip geven (Trip? ook uitleggen zeker?)

  Kortom heer van Bemmel maakt met zijn CV zeker kans op een baan bij overjarige hippies. Ik kan die focus, op voor wie je wilt werken, bijzonder waarderen.

 13. Leuk om te zien dat die creavacature bij Krapuul intussen vervuld is en op kosten van de hardwerkende Nederlander nog wel.

  Moeten een zootje oudjes voor van de 24-uurs naar de 36-uurs luier maar dan heb je ook wat.

 14. FNV eindelijk (klaar)wakker: http://www.fnv.nl/themas/arbeidsparticipatie/nieuws/veel-misstanden-bij-werken-met-behoud-van-uitkering/:
  ” Twee citaten uit zwartboek:

  ‘De baan die ik nu met behoud van uitkering moet/mag doen, daar ben ik een week eerder voor afgewezen. Het betrof een reguliere vacature met normaal loon.’
  ‘Ik ging ervan uit dat het een betaalde baan zou zijn. Maar het is een participatieplaats. Twintig uur werk ik voor mijn uitkering en de andere twintig uur krijg ik door een uitzendbureau betaald. Ik kan hier echter nauwelijks van rondkomen, dus ik heb gevraagd of ik niet veertig uur aan de slag kan voor het uitzendbureau. Maar dat kan niet, omdat dat niet volgens de afspraak met de gemeente zou zijn.’”

 15. @22 Wie gebruikte als eerste de term ” verantwoordelijkheid nemen”

  Het duurde even maar het was de minister Stef Blok toch maar zelf die in het Journaal deze holle term bezigde.

  Van der Staaij kon uiteraard zijn stopwoordje “evenwichtig” niet achterwege laten.

 16. De Franse Minister van Economische zaken heeft vandaag aangekondigd dat de lanen van de Eurozone zullen naar alle waarschijnlijkheid in de Recessie 2013 blijven zitten.

  Spanje is – 0,7%
  Voor Duitsland valt te verwachten dik – 0,5%.

  En voor Nederland, Rutte?

 17. De rechter blijkt zeer selectief te werk te gaan in het geval van erge maatschappelijke problemen en vooral in het geval dat Politie en Staat terecht aangesproken moeten worden:

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3393832/2013/02/14/Rapport-over-Tristan-van-der-Vlis-niet-vrijgegeven.dhtml

  Niet te vergeten: in dit geval is een belangrijk document/vergunning binnen de Politie “verdwenen”, net als in bananestaten en vervolgens mogen de slachtoffers geen recht op inzage krijgen.

  Terwijl de zaak van deze psychopathische seriemoordenaar van enorm maatschappelijk belang is. Men zou zorgvuldig alles onder het licht moeten krijgen om zulks in de toekomst te doen voorkomen.

  Nu is de mogelijkheid grotendeels door deze besluit van de rechter weg genomen.

 18. http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3385459/2013/01/30/Schutter-Tristan-tekende-wapencontract-met-vader.dhtml

  Dr Tarantolo : Joseph Tarantolo, M.D. Chairperson of the Board, ISEPP.

  Bovenstaande persoon met internationale reputatie legt in een documentaire op Belgisch tv rustig uit dat mensen met psychische aandoeningen en/of onder psychiatrische medicatie mogen in geen enkel geval wapens in hun handen krijgen.

  “Het is crimineel om zulk een persoon toegang tot wapens te verschaffen”, aldus dr Tarantolo.

  Nu weten we waarom de toegang tot het dossier is geweigerd.

Reacties zijn gesloten.