Krapuliteitenalarm

Weet je een krapuliteit waarvan je vindt dat die wel op de site geplaatst kan worden? Zet hem dan in deze draad.

Een melding in deze draad garandeert echter niet dat er een individueel bericht op de site verschijnt over jouw krapuliteit. Niets garandeert dat.

Wat misschien helpt is als je je (unieke, dus geen copy-pasta) artikel van 400 à 600 woorden stuurt naar openpodium@krapuul.nl.

Of hier klikken als je redactielid bent.

Voor snelle communicatie hebben wij ook een de chatbox. Als je daar een gebruikersnaam/wachtwoord voor wil neem dan even contact op middels het contactformulier.

Ook kan je in deze draad je algemene (al dan niet technische) vragen over de site kwijt.

NIEUW:
Verzoek: maak van je reactie een leuk pakkend tekstje; dan kunnen we dat integraal overnemen in een bericht. Scheelt ons weer werk.

Vorige krapuliteitenalarmdraden staan hier.

54 gedachten over “Krapuliteitenalarm”

 1. Kerk zorgt voor winteropvang asielzoekers Amsterdam

  http://www.nu.nl.proxy.piratenpartij.nl/binnenland/2980237/kerk-zorgt-winteropvang-asielzoekers-amsterdam.html

  Leuk, dacht ik. maar toen:

  [ De nieuwe bewoners hoeven geen huur of andere vaste lasten te betalen. “Het gaat niet om een huurcontract, maar om een verbruikovereenkomst. Je zou het een soort anti-kraakconstructie kunnen noemen”, aldus Karel Smouter.]

  Een soort anti-kraakconstructie. dusss….

 2. Tuurlijk, dat is het punt niet.
  Maar in een gekraakte kerk te praten over een soort anti-kraakovereenkomst? Zijn ze bang dat het pand bezet blijft? Wil de eigenaar zo’n overeenkomst? Wat kan de protestanten dat nou schelen? Het is niet eens van de diaconie. Laat het maar eeuwig een bolwerk van verzet blijven. Een leegstaande kerk, en waarom maar tot maart? Mooi blijven zitten met zijn allen.
  Wie is trouwens die geheime eigenaar, weet iemand dat?

 3. OK, en daarna echt, Mooi, ik volg nu gewoon jou als Leider van de POLP (Partij Oprecht Linkse Politiek).

 4. hmmmm, PVV weer grootste partij in de peilingen van De Dog ……. 24 zetels of zo. Weer tijd op de “afgebrande” PVV te richten ……….. de domheid houdt niet op in dit land.

 5. Iman Haselhoef blijkt goed geïntegreerd. Kan zo bij de VVD en of PVV: eis drie jaar wegens fraude

  Haselhoef vroeg voor het gastouderbureau Family House voor ruim 2 miljoen euro kinderopvangtoeslag aan. Daarvan verdween volgens justitie ongeveer 1 miljoen euro in de zak van Haselhoef of naar door hem gerunde bedrijven. Het Openbaar Ministerie wil die 1 miljoen euro in een aparte procedure terugvorderen.

  http://www.parool.nl/parool/nl/224/BINNENLAND/article/detail/3362267/2012/12/12/OM-eist-drie-jaar-tegen-imam-Haselhoef.dhtml

 6. @13, bijzonder leerzaam. Dit artikel is anrader voor iedereen want er zijn paralellen met ons land en West-Europa in zijn algemeen.

 7. @1:

  Ze lezen Krapuul blijkbaar en schrikken zich rot:

  [ De vastgoeddivisie van de beursgenoteerde bank-verzekeraar SNS Reaal heeft beslag gelegd op tientallen Nederlandse gebouwen die privébezit zijn van de Amsterdamse vastgoedondernemer Jurriaan de Reijer.]

  [..]

  [ Het beslag rust op 20 woningen, 25 bedrijfspanden, een school en een KERK ]

  DE KERK ?

  http://www.nu.nl/beurs/2981462/sns-legt-beslag-bij-reijer.html

 8. Na een marathonsessie is er in Dubai alsnog een resolutie aangenomen die meer internetmacht geeft aan ITU en overheden. Zonder formele stemming, maar door de ’temperatuur in de ruimte te peilen’.

  […]

  De focus op concurrentie, informatievrijheid en onafhankelijk toezicht zijn uit het verdrag geschrapt.” Bovendien zou de tekst van de omstreden resolutie zijn gewijzigd zonder dat de definitieve tekst openbaar werd gemaakt voor overeenkomst. Een verkapte internetcoup dus. Vandaag en morgen wordt er nog koortsachtig vergaderd en gelobbyd over een compromis.

  http://webwereld.nl/nieuws/112778/nachtelijke-machtsstrijd-om-internet-bij-itu.html

 9. @28, de Minister van Veligheid heeft meteen aangekondigd dat de STRAFFEN voor voetbalgeweld gelijk met 200% worden verhoogd?

 10. @ 32 .. Gaan ze dat bij alle illegale dingen met slachtoffers doen .. een illegale bijthond … Dronken achter het stuur ect ect ???

 11. @38: Andreas.

  Viel echt van mijn stoel. Is allemaal nog veel enger dan ik ooit voor mogelijk heb gehouden.

  Wat kunnen we hier toch mee?

 12. @41:

  Ja, en? Moeten we nu brieven gaan schrijven aan Japan of het Witte Huis?

  Ik ga hier echt niet over nadenken hoor.

 13. Een groep Nederlandse en Israëlische burgers is een petitie gestart om Yuri Honing op te roepen gehoor te geven aan het culturele boycott (PACBI) door zijn optreden op het Red Sea Jazz Festival in Eilat te cancellen.
  De boycot van Israël wordt onderschreven door o.m. Bisschop Desmond Tutu en sinds vorige week ook door het African National Congress.
  het ‘Portico Quartet’ annuleerden reeds hun concerten op het Eilat-festival om moreel-politieke redenen.

  Teken hier de petitie!
  http://www.activism.com/nl_NL/petitie/yuri-honing-cancel-red-sea-jazz-festival-in-israel/41493

Reacties zijn gesloten.