Krapuliteitenalarm

Weet je een krapuliteit waarvan je vindt dat die wel op de site geplaatst kan worden? Zet hem dan in deze draad.

Een melding in deze draad garandeert echter niet dat er een individueel bericht op de site verschijnt over jouw krapuliteit. Niets garandeert dat.

Wat misschien helpt is als je je (unieke, dus geen copy-pasta) artikel van 400 à 600 woorden stuurt naar openpodium@krapuul.nl.

Of hier klikken als je redactielid bent.

Voor snelle communicatie hebben wij ook een de chatbox. Als je daar een gebruikersnaam/wachtwoord voor wil neem dan even contact op middels het contactformulier.

Ook kan je in deze draad je algemene (al dan niet technische) vragen over de site kwijt.

NIEUW:
Verzoek: maak van je reactie een leuk pakkend tekstje; dan kunnen we dat integraal overnemen in een bericht. Scheelt ons weer werk.

Vorige krapuliteitenalarmdraden staan hier.

67 gedachten over “Krapuliteitenalarm”

 1. Rutte heeft volgens een enquête van het Bureau Consumenten Onderzoek in opdracht van De Telegraaf het meest aansprekende karakter. ‘Dat is een fijne opsteker voor Rutte’, reageert Samsom, ‘dat kon hij ook wel eens gebruiken’.

  humor ((-;

 2. #CDA #Peetoom: het zal duidelijk zijn dat wij ons richten op toekomstige verkiezingen. #Buma Samen doen later.

  We zitten niet meer op de eerste rang. We zitten op de tweede, misschien wel de derde rang. We doen er niet meer toe. Dat doet pijn. Dat valt niet te ontkennen.” Dat zegt hij met een schuine blik op de peilingen, die opnieuw een forse nederlaag voor het CDA voorspellen.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4500/Politiek/article/detail/3310261/2012/09/03/Niemand-kijkt-nog-naar-Sybrand-Buma.dhtml

 3. Voor Staatssecretaris Weekers #VVD gelden geen vergunningen. Teruggefloten door Stadswacht

  VVD-staatssecretaris Frans Weekers van Financiën is zaterdag in Maastricht aangehouden omdat hij zonder vergunning verkiezingsfolders uitdeelde.

  Op last van de stadswacht moest staatssecretaris de folders terug in de tas doen. Weekers voorkwam op die manier dat hij een boete kreeg.

  De VVD had geen vergunning gekregen om folders uit te delen, omdat het quotum voor zaterdag al was bereikt. Dat meldt het Limburgs Dagblad

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12886825/__Staatssecretaris_Weekers_aangehouden__.html

 4. Ton Elias als opvolger van clown Aptroot #VVD. Nog een dorp over die burgemeester nodig heeft?

  Wat een gezeur over de “verwarring” inzake 130 km! Automobilist let echt liever een weekje goed op, dan dat-ie achterlijk langzaam moet.
  Ton Elias ‏@TonElias

 5. Geachte redactie. Als ik op de RSS-feedknop rechtsboven “druk”, werkt dat niet meer met als melding:

  XML-verwerking mislukt: syntaxfout (Regel: 1, Karakter: 2)

  Ligt dat aan mijn stommigheid? ( operabrowser).

 6. #Rutte geen voorstander van negatief campagnevoeren: Freek de Jonge is van gisteren

  Maar met wie er straks ook onderhandeld wordt, aan de persoonlijke verhoudingen zal het niet liggen. Die zijn tussen alle lijsttrekkers goed, aldus Rutte. En ondanks zijn scherpe bewoordingen voor de PvdA is hij ‘geen voorstander van negatief campagnevoeren’: „Ik benoem de feiten.”

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/verkiezingen2012/12914592/___Afspraak_staat_al_in_potlood___.html

 7. #VVD 35-35 #PvdA #Rutte wordt niet zenuwachtig, heeft vertrouwen in de kiezer om zijn baan te redden

  Premier Mark Rutte wordt niet nerveus van de nieuwste peiling waaruit blijkt dat de PvdA – om in voetbaltermen te spreken – de gelijkmaker heeft gescoord. Zowel de VVD als de PvdA staan op 35 zetels.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/11364/Verkiezingen-2012/article/detail/3313395/2012/09/09/Gelijkmaker-PvdA-doet-Rutte-niets-Vertrouwen-in-oordeel-van-de-kiezer.dhtml

 8. @ 37: Leuk die baan van Rutte van 400 euro netto per maand. Waarom pakt niemand hem hier toch op? Politici zijn slecht in hun vak.

 9. #DPK Hero Brinkman let op! domeinnaam hero-brinkman.nl door teleurgestelde fan weer vrijgegeven

  Kans voor Hero om een eenmanspartij te beginnen na de teleurstellende fusie met Trots en de nul zetels bij de verkiezingen.

  Het geloof in Hero is opgegeven. De domeinnaam hero-brinkman.nl is sinds gisterenavond weer vrij.

 10. Bij de PvdA houden ze van verrassingen. Ze hebben kennelijk belastingplannen met ZZP-ers die zó te gek gaan uitpakken, dat ze het nu nog niet willen verklappen:
  “Kandidaat-kamerlid voor de PvdA Mei li Vos heeft ZZP Nederland bericht dat de plannen om de arbeidskorting af te schaffen deel uitmaakt van een groter plan om de belastingen voor ZZP’er te vereenvoudigen. Wat dat grotere plan is, kan ze nog niet zeggen.”
  (http://www.nrc.nl/carriere/2012/09/10/onrust-onder-zzpers-over-pvda-plannen/)
  Vreemde taktiek, want for the time being lijkt het er op dat ZZP-ers er zo’n € 600 à 800 p/j op achteruit gaan met de PvdA aan het roer.

 11. Columnist Sylvain Ephimenco #Trouw schrijft #Rutte terecht volledig af. #Pinokkio #VVD

  Zijn gedaanteverwisseling, die tijdens de campagne met talrijke blunders gepaard ging, is zo opzienbarend, zo sensationeel, zo verbijsterend dat je er bijna van gaat duizelen. Weg is de jeune premier die over voldoende gladheid beschikte om de zuurste aanvallen langs zijn elegante voorkomen te laten afglijden. Een innemende glimlach, een vriendelijke arm om je schouders, een mop, en het mes viel uit je hand. Je was ingepakt, lamgelegd, je smolt. Hij bezat de eeuwige jeugd, dachten we. De gave om ingewikkelde problemen weg te praten totdat ze op een rimpeling in een teiltje water begonnen te lijken. Hij straalde de onbezorgdheid uit van het geboren en getogen zondagskind.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/6849/Sylvain-Ephimenco/article/detail/3314417/2012/09/11/Rutte-pannekoek.dhtml

 12. Acteurs anti-Mohammedfilm wisten van niets

  Medewerkers aan de film “Innocence of Muslims” voelen zich ziek, gebruikt en belazerd. “De film ging helemaal niet over godsdienst, maar over hoe bepaalde zaken 2000 jaar geleden in Egypte gingen,” aldus een moeder van wie het dochtertje in de film zei “Is jouw God een kindermisbruiker?” wat bij de nabewerking werd veranderd in: “Is Mohammed een kindermisbruiker?” De werktitel van de film was “Desert Warriors”; deze naam stond ook in het script dat de acteurs kregen en in de casting-advertentie.

  Ondertussen wordt er steeds meer getwijfeld of filmmaker Sam Bacile wel een bestaand persoon is. Dit zou er op kunnen wijzen dat de film bewust gemaakt is om rellen uit te lokken. Volgens de Israëlische autoriteiten bestaat er in ieder geval geen Israëlisch staatsburger met die naam.

  http://gawker.com/5942748
  http://www.al-monitor.com/pulse/originals/2012/al-monitor/the-filmmaker-who-wasnt.html
  http://frontpage.fok.nl/nieuws/562649/1/1/50/twijfels-over-identiteit-maker-mohammed-film.html
  http://nos.nl/artikel/418226-cast-antiislamfilm-we-zijn-misleid.html

  Fitna 2?

  De film vertoont opvallende overeenkomsten met de plannen die Wilders voor Fitna 2 had, wat een “echte” productie moest gaan worden met echte acteurs, regie en cameramensen en die “het barbaarse leven van de zieke geest Mohammed” (althans, volgens Wilders) zou laten zien. Het was de bedoeling dat Fitna 2 ergens in 2012 zou uitkomen.

  http://www.nu.nl/politiek/2481878/fitna-2-volgend-jaar-in-premiere.html

 13. Ambteloos burger, de weleerwaarde zeergeleerde heer prof.dr. mr. ir. Richard de Mos, vanavond in 1 voor de Verkiezingen Nederland 1, ca. 23.00 uur.

 14. @56, de helderste conclusie over deze verkiezingen is van Von den Dunk: “. Maar het zegt vooral iets over de geestelijke leegte en stuurloosheid van Nederland.”

 15. #Rutte sluit combinatie #SP en #PvdA uit. Tegen #PVV bestaat nog steeds geen bezwaar

  Rutte gaf ook aan dat de VVD niet zal deelnemen aan een coalitie met de SP en de PvdA. Wel zei hij dat een derde coalitiepartner beter is voor de stabiliteit van het aanstaande kabinet omdat het dan ook een meerderheid heeft in de Eerste Kamer.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/10637/VK-Dossier-Verkiezingen-van-2012/article/detail/3316345/2012/09/14/Rutte-kabinet-met-in-ieder-geval-VVD-en-PvdA.dhtml

 16. Roger just spent a year in prison in Cameroon. His so-called crime? He sent another man an SMS that said “I’m very much in love w/u.” Roger’s got a new appeal hearing on Monday, but is facing another 2 years in prison unless we act.

  http://www.allout.org/Roger

  10 seconden van je tijd.

Reacties zijn gesloten.