Krapuliteitenalarm

Weet je een krapuliteit waarvan je vindt dat die wel op de site geplaatst kan worden? Zet hem dan in deze draad.

Een melding in deze draad garandeert echter niet dat er een individueel bericht op de site verschijnt over jouw krapuliteit. Niets garandeert dat.

Wat misschien helpt is als je je (unieke, dus geen copy-pasta) artikel van 400 à 600 woorden stuurt naar openpodium@krapuul.nl.

Of hier klikken als je redactielid bent.

Voor snelle communicatie hebben wij ook een de chatbox. Als je daar een gebruikersnaam/wachtwoord voor wil neem dan even contact op middels het contactformulier.

Ook kan je in deze draad je algemene (al dan niet technische) vragen over de site kwijt.

NIEUW:
Verzoek: maak van je reactie een leuk pakkend tekstje; dan kunnen we dat integraal overnemen in een bericht. Scheelt ons weer werk.

Vorige krapuliteitenalarmdraden staan hier.

78 gedachten over “Krapuliteitenalarm”

 1. Volgens een anonieme bron binnen de PVV dient de Nederlandse Taal per omgaande te worden gedenaturaliseerd en het land uitgezet, omdat bij de asielaanvraag Turkse voorouders zijn verzwegen en het Nederlands dus mogelijk over meerdere nationaliteiten beschikt.

  Een diep geschokte Geert Wilders (PVV) deelde vrijdagavond na afloop van zijn feestelijke opening mede dat hij hier niet tijdig van op de hoogte was gesteld. “Anders had ik mijn toespraak natuurlijk in het Limburgs gehouden,” aldus de noordafrikaas gebruinde parlementariër.

  http://www.limburger.nl/article/20120824/ANPNIEUWS01/308249944/1321
  uitgebreid: http://eoswetenschap.eu/artikel/anatoli-bakermat-van-onze-taal

 2. de pvv ’trapt af’
  en twitter speelt verder tijdens nieuwsuur
  bloemlezing:

  Pfoi! Staan de kleuren van mn tv goed? Waar ist testbeeld als je het nodig hebt? Is Wilders echt zooooo bruin?

  @baspaternotte: Iedereen heeft het over PVV, opening Nieuwsuur. Missie geslaag. EN een leuke band. (HAHAHAHAHAHAHAHAHA!, JR)

  Het begin van het einde: Slechte presentatie, regie, belichting, inhoud, amateuristisch.

  Zelfs niet eens een beetje spektakel bij de #pvvaftrap van de #TK2012 verkiezingen. Geert heeft definitief afgedaaan. Wat een sneu verhaal.

  t enige nieuwe was de teint van Geert

  Net op #politiek24 laatste kwartier van #PVVaftrap gezien. Ziet er griezelig uit. #Wilders met schuim in mond. Hopelijk zijn kiezers wijzer.

  ach rode lippen hadden niet misstaan

  Wie is die slechte verkoper daar op de huishoudbeurs in Ahoy?

  De camera laat nu zien dat er heel veel stoelen leeg zijn gebleven #pvvaftrap de band speelt toepasselijk you’ll never walk alone haha

  Wat een armoe, knulligheid en treurnis bij de PVV campagne-aftrap. Ongelofelijk dat mensen op deze partij stemmen.

  Een reusachtige rood-wit-blauwe vlag en een oranje geertje.” De magie is weg

  Lege zaal was het leukste, het is net een feestje van de nerd van de klas

  hopelijk zijn de lege stoelen een goed voorteken – verlies & minder Pvvstemmers. Zielig met die vlaggetjes!

  Wat een zielige vertoning

  Er staan bijna meer mensen op dan voor het podium bij de #pvvaftrap. Verder dezelfde nonsens als altijd.

  #pvvaftrap hopelijk zijn de lege stoelen een goed voorteken – verlies & minder Pvvstemmers. Zielig met die vlaggetjes!

 3. Al is het onderwerp ‘hypotheek niet betalen’ niet van vandaag, het is natuurlijk wel actueel. (Weet overigens niet of het op Krapuul aan de orde is geweest). Wel op Welingelichtekringen, zo zag ik, dus voor de volledigheid: http://goo.gl/3VAB2

  Een fraaie daad van verzet tegen het heersende corrupte kapitalistische geldsysteem dat de economie en samenleving finaal naar de KLOTE aan het helpen is.

  Dit alles onder de bezielende leiding van Socialistenjager, Slechtste-MP-van-NL-Ooit, tevens omhooggevallen, pianospelend moederskindje, vroeger buitengewoon langdurig studerende Roverhoofdman van de FLB (Firma List en Bedrog, voorheen Volkspartij Verlakkerij en Dedain), in samenwerking met Bernhard W. eveneens socialistenjager pur sang.

 4. Laatste colomn Peter Middendorp:

  Jeanine Hennis (VVD), het Kamerlid dat bekendheid geniet sinds de dag dat zij door haar partij werd gedwongen om tegen haar geweten in voor weigerambtenaren te stemmen, schrijft op haar verkiezingsposter dat we voor de uitingsvrijheid bij haar moeten zijn.

  Naast het nieuwsartikel plaatste De Telegraaf een fraaie foto: Rutte met gedecideerde kin, gedecideerde blik en een gedecideerd handgebaar. Dat was even geluk hebben voor Rutte. Ze hadden zomaar voor die foto kunnen kiezen waarop hij met grote ogen, hoge schouders en blote tepeltjes op de voorplecht van de boot van Jort Kelder zat; een topless bakvisje, onderweg naar ongewisse avonturen.

  http://goo.gl/PDSz1

 5. Om maar even vooruit te lopen op de rechtsbrallerige euforie als reactie op de conclusie van het nationaal gokinstituut cpb (http://goo.gl/hUKFQ) dat de flb (firma list en bedrog, voorheen volksartij verlakkerij en dedain) voor de meeste banen ‘zal gaan zorgen op basis van hun partijprogram:
  http://ruttesbanenmachine.nl/

  Om de cijfertjes van het cpb op basis van partijvisioenen vandaag zowieso op de korrel te nemen, omdat eenvoudigweg de dynamiek van de economie, zeker die op lange termijn, zich niet laat vatten in cijfertjes.

  Maar een ding is wel zeker, dat is tussen de vage cijferregeltjes door duidelijk te lezen: de flb komt als slechtste keuze in het stemhokje uit de bus. Dus wie daarop stemt komt er bij mij niet in. U zijt gewaarschouwd!

  Dus: STEM WIJS, STEM SOCIAAL!

 6. VVD-fractievoorzitter Stef Blok op BNR: “De combinatie van belastingen verlagen en blijven investeren, zorgt dat de banenmachine steeds harder gaat draaien.” 😆 😆
  banenmachien: http://goo.gl/6jFN1
  gespreuken weurden mat geleud http://goo.gl/qLvUS

  PVV-leider Geert Wilders: “Ik denk dat wij met ons programma met stip bovenaan staan.” 😆 😆 😆 😆
  ik denk!!!, met stgip: http://goo.gl/VJP30

 7. Nederland als merk 696 miljard waard

  http://www.nu.nl/economie/2894161/nederland-als-merk-696-miljard-waard.html

  Zelfs een land is een merk tegenwoordig en heeft waarde. Ik zou zeggen: verkopen dat merk nu het nog kan.

  696.000.000.000 / 15.000.000 inwoners = 40.000 per persoon. Wat mij betreft prima, weg met dat merk.

  Kan Pechtold mooi doen die heeft ervoor gestudeerd om met een hamertje op een tafel te slaan en er gewichtig bij te kijken.( moeilijke studie). . Eenmaal andermaal: merk NL= verkocht.

 8. @19 staat die middelste 9 niet ondersteboven , Rutte zou best eens het beest kunnen zijn …

 9. @21:

  Nee, want daar schijnt dit land op te verdienen. Gratis geld van de markt of zoiets, uitgeleend aan de Grieken voor 7%. Slim hè van die boekhouders?

 10. Een hakkelende gezondheidsheks Schippers over ‘vertrouwen in verkiezingssysteem’.

  Waarom die toon, waarom links zo bejegenen, is dat nodig?

  “Waar wij bang voor zijn: dat de SP de grootste zal worden het voortouw krijgt in de formatie en dan MET EEN LINKS BLOK EEN REGERING WIL GAAN VORMEN. Dat heeft Mark willen schetsen.”

  “…een stad als Rotterdam meer werkgelegenheid regelt” (????)

  😆

  http://goo.gl/B6N45

 11. [ Volgens SGP-lijsttrekker Kees van der Staaij is er na een verkrachting maar een ‘heel kleine kans’ dat het slachtoffer zwanger raakt. De SGP is hoe dan ook tegen abortus. ]

  ” The thing ” . Weet je nog?

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/10637/VK-Dossier-Verkiezingen-van-2012/article/detail/3307457/2012/08/28/Van-der-Staaij-kleine-kans-op-zwangerschap-na-verkrachting.dhtml

  [ “It seems to me, first of all, from what I understand from doctors, that’s really rare. If it’s a legitimate rape, the female body has ways to try to shut that whole thing down, ]

  http://www.arabnews.com/us-lawmaker-won’t-quit-senate-race-over-rape-remarks

 12. Minister Liesbeth Spies van Binnenlandse Zaken wil een onderzoek naar de Limburgse woningcorporatie Vitaal Wonen. Volgens NRC Handelsblad heeft de directeur van de corporatie privé 184.000 euro verdiend aan een vastgoedtransactie van Vitaal Wonen met aannemers.

  en dan het raarste:

  De minister heeft de raad van toezicht van Vitaal Wonen opdracht gegeven een onderzoek in te stellen. Ze zal erop toezien dat dat onafhankelijk gebeurt. ( sic)

  […]

  http://www.nu.nl/economie/2894946/spies-wil-onderzoek-limburgse-corporatie.html

  Om te gillen als het niet zo goor was. Het openbaar Ministerie moet dit utizoeken, net als bij andere fraudezaken. Moet je eens proberen als je ind e bijstand zit, en dan voor 100 euro ofzo. Smeerpapen zijn en blijven hiet die CDA-ers en de reswt van die rec htse brallers.

 13. Werkelijk, plaatsvervangende schaamte vanwege enkele troglodieten in Nederland. Dom & Roze komen spontaan in mijn hoofd. Vreemd hè?

  http://www.nrc.nl/verkiezingen/2012/08/29/sgp-geschrokken-van-grove-reacties-op-inmiddels-beveiligde-van-der-staaij/

  Nadat relnicht Pimmetjûh een paar kogels had gekopt, moest er vanwege de dreiging van mogelijke “lynchpartijen”, enkele politici in bescherming worden genomen. Bepaalde primaten aka “Nederlanders” waren namelijk “boos”.

  Een kunstenares, Tinkerbel, die een – overigens prachtig – handtasje van een kat gemaakt heeft, kreeg zo’n lading bagger over zich heen, dat ze is gaan onderzoeken wie haar bedreigde. Mede via Internet kwam ze daarachter, aangezien meerdere van hen die haar bedreigden op een ‘bijzondere wijze’ actief waren op Internet. Geweldig samengevat in een boek. Voor enig beeld van deze troglodieten, zijn er o.a. opnamen van P& W, waar ze mede ter promotie van dit boek te gast was.

  Enkele bloggers, krijgen dagelijks meerdere bedreigingen (met de dood!) aan hun adres, enkel en alleen maar vanwege hun vrijheid van meningsuiting. Peter Breedveld en zijn geliefdeN is daar bijvoorbeeld één voorbeeld van. [ zie: http://www.frontaalnaakt.nl/ ]

  Ik hoop -oprecht- dat er een gedegen justitieel onderzoek gaat komen, naar de bedreigingen aan het adres van van der Staaij. Of ieder ander SGP-lid, die mogelijk ook bedreigingen ontvangt.

  Het is werkelijk zot, dat sommige idioten hun emoties uiten middels het dreigen met geweld.

  I.v.m. “wetenschappelijk” onderzoek (kuch), zou het interessant kunnen zijn, om te kijken hoeveel van deze beperkte bavianen PVV-adepten zijn. Mafketels zoals Friedrich Eckhardt/ Martin Agema. Ik waag het te betwijfelen, dat deze zich enkel beperkt tot kinderen (zoals die van Femke Halsema).

  Extra leesvoer:
  http://hollandsehufters.blogspot.nl/2012/08/doodsbedreigingen.html
  http://hollandsehufters.blogspot.nl/2012/08/drijvende-krachten.html
  http://hollandsehufters.blogspot.nl/2012/08/bedreiger-femke-halsema-gaat-doorrrr.html

  /geweld is nimmer een oplossing gebleken; verbaal geweld evenmin. Achterlijke troglodieten! 🙄

 14. Frontaalnaakt is gewoon een hysterische jankende aansteller die met iedereen ruzie zoekt. Zijn doodsbedreigingen, voor zover aanwezig, heeft hij voor een groot deel aan zichzelf te danken. Ik heb hier duizenden anti-PVV artikelen geschreven en het aantal doodsbedreigingen is op de vingers van 4 handen te tellen. Het kan ook zijn dat de een iets een doodsbedreiging noemt, wat de ander geen doodsbedreiging noemt. Daar al eens over nagedacht?

 15. Wat dat betreft is Frontaalnaakt net Wilders. Die jankt ook altijd over doodsbedreigingen. Ik heb nog nooit 1 realistische geloofwaardige doodsbedreiging aan Wilders gezien. Wel max 1 marrokkaans puber rappertje per jaar.

 16. JvdH, mijn reactie gaat dus niet over digitaal ver pissen. /Freud, of w/e

  http://www.nrc.nl/verkiezingen/2012/08/29/sgp-geschrokken-van-grove-reacties-op-inmiddels-beveiligde-van-der-staaij/

  Lets agree ‘2’ disagree

  “…Ik hoop -oprecht- dat er een gedegen justitieel onderzoek gaat komen, naar de bedreigingen aan het adres van van der Staaij. Of ieder ander SGP-lid, die mogelijk ook bedreigingen ontvangt…”

  “…Frontaalnaakt is gewoon een hysterische jankende aansteller…”

  Peter Breedveld, die niets anders is dan de eigenaar van een bepaalde site, geeft een (digitale) platform, voor meerdere auteurs. Dit via frontaalnaakt.nl. Oh, en reacties zoals die van ene “Stijn” onlangs (herplaatsing graag). Die gezien zijn/ haar reactie ‘het bloed zou willen oplikken‘; nadat Peter Breedveld ‘aan het kruis zou zijn gespijkerd’. .

  Je persoonlijke frustratie m.b.t. FN is verder (m.i. & tot op zekere hoogte) verder irrelevant. De vergelijking, welke je maakt (#38) staat tot geen enkele vergelijking m.i….Chill. Dramaqueen. (kusje)

 17. Nee, dit zinnetje, van jou;
  “Enkele bloggers, krijgen dagelijks meerdere bedreigingen (met de dood!) aan hun adres, enkel en alleen maar vanwege hun vrijheid van meningsuiting. Peter Breedveld en zijn geliefdeN is daar bijvoorbeeld één voorbeeld van. [ zie: http://www.frontaalnaakt.nl/ ]”
  is gelul.

  Dat zeg ik.

 18. [ Op Terschelling beheerst de strijd tussen de twee veerdiensten al jaren de gemoederen. EVT is met Doeksen en het rijk verwikkeld in een slepende rechtsgang. Minister Schultz Van Haegen (Infrastructuur & Milieu) ziet concurrentie op de veerverbinding als ongewenst. Zij wil de komende vijftien jaar een verbod op passagiersvervoer door EVT. ]

  http://www.veerbootinfo.nl/2011/04/evt-rijk-spant-samen-met-doekse/

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3308162/2012/08/30/Uitdager-in-strijd-veerdiensten-Wadden-aan-rand-van-de-afgrond.dhtml

  Wart is de reden dat deze vrouw van VVDai-huize een andere veerdienst wil verbieden te kunnen varen??
  wie weet meer? Lang leve de “vrije markt!

 19. Vaart Eigen Veerdienst Terschelling! Steun ze in hun strijd!
  Boycot Doeksen! ( dat afschuwelijk dure ding).

 20. Meerderheid Parool lezers die deelnamen aan De Stelling van Amsterdam zien een kabinet Roemer niet zitten.

  De Stelling van Amsterdam
  Een meerderheid voor een kabinet-Roemer is door de uitspraak van Pechtold ver weg

  Ik zie een kabinet-Roemer ook niet zitten
  5200 (66%)
  Jammer
  2639 (34%)

  Totaal: 7839

 21. JOVD vindt uitkeringstrekker lui en afhankelijk geworden van hand ophouden. Bestuurslid Robin van der Wal weet het zeker

  JOVD Rijnmond Algemeen Bestuurslid Politiek Robin van der Wal: ”het toont aan dat de Rotterdamse uitkeringstrekker lui en afhankelijk is geworden en dat is zorgelijk. Mensen moeten in de basis deelnemen aan het economisch verkeer en niet de hand ophouden bij de rest van werkend Nederland.”

  http://www.jovd.nl/nieuws/681/

 22. La Sap, de Grote Verkwanselaar van het ” groene” en” linkse” , gaat links aanvallen in plaats van rechts.
  Goed gedaan tante Sap! Zet hem op! Lekker meedoen met de rechtse club !

  [ Ze noemt de argumenten van SP-leider Emile Roemer en PvdA-voorman Diederik Samsom waarmee ze deze cijfers verdedigen ‘smoesjes’. ]

  [ De PvdA en de SP ‘vernietigen’ in de ogen GroenLinks-leider Jolande Sap banen.]

  De Grote Vernietigers aan het werk ! Weg met de socialisten!

  http://www.nu.nl/nieuws/2897170/sap-valt-pvda-en-sp-banenverlies.html

 23. Rutte nieuw kijkcijferkanon van WNL Aankomend #VVD fractievoorzitter op zoek naar nieuwe baan

  Rutte presenteert Half Acht Live!
  Premier Rutte is vanavond medepresentator van het WNL-televisieprogramma Half Acht Live. Samen met de vaste presentatrice Merel Westrik ontvangt hij Willeke Alberti en Gerard Joling.
  De minister-president praat ook over de verkiezingscampagne. Politiek commentator Paul Jansen van De Telegraaf schuift daarbij aan.

 24. Wanneer #Rutte van Pinokkio imago wil afkomen krijgt hij een Draaikont imago OOK #VVD

  Rutte had het gisteren zichtbaar moeilijk in het verkiezingsdebat bij Knevel & Van den Brink. Hij wist de beschuldigen van Samsom aan zijn adres niet te pareren. Rutte en zijn team moeten dus aan de bak. Ze zullen er in de rest van de campagne alles aan gaan doen om het ‘Pinokkio-beeld’ weg te poetsen.

  http://www.nrc.nl/verkiezingen/2012/08/31/rutte-zit-met-een-probleem-hij-komt-maar-niet-van-zijn-pinokkio-imago-af/

 25. http://www.nrc.nl/verkiezingen/2012/08/31/rutte-zit-met-een-probleem-hij-komt-maar-niet-van-zijn-pinokkio-imago-af/

  Pinokkio-imago? Het is geen imagoprobleem, Rutte is gewoon een intrinsiek gemotiveerde leugenaar die de VVD en het program in iedere gewenste situatie een draai kan geven zodat het in zijn eigen straatje past, niet gek als je dat dan ook uitstraalt.

  Dat is zoals -ie is, was hij de vorige verkiezingen ook al en dat is in de praktijk gebleken.
  Wie wil zich voor de 2e keer aan dezelfde steen stoten?

 26. http://www.telegraaf.nl/binnenland/verkiezingen2012/12868822/__Schippers__SP-minister_gruwel__.html

  De zorgafbraakheks heeft ook weer wat.
  Bij de SP plannen gaan de rijke mensen naar Spanje voor een nieuwe heup.
  Bij de snode plannen van de VVD moet je überhaupt afwachten of een nieuwe heup nog wel rendabel genoeg is.
  En dan durven ze ook nog te zeggen dat de SP niet goed is voor Europa, rijke mensen die zelf in Spanje hun operatie betalen, klinkt als de ideale oplossing voor stijgende zorgkosten en de EU crisis 😉

 27. Ministerie weet al jaren dat #NS belasting ontwijkt via Ierland. #marktwerking #VVD #Melanie Schultz

  De NS heeft sinds 1999 voor zeker 250 miljoen euro belastingen ontweken via een constructie in Ierland. Het Nederlandse staatsbedrijf richtte daarvoor in 1998 het Ierse dochterbedrijf NS Financial Services op. Het Ierse bedrijf kocht voor 1,7 miljard euro materieel en verhuurde dat aan de NS, schrijft de Volkskrant vanochtend.

  http://www.nrc.nl/nieuws/2012/09/01/ns-ontwijkt-belasting-via-ierland/

 28. notarissen bieden hulp huwelijk #PVV en #VVD conform #marktwerking tarieven. Er is niets onherstelbaar kapotgegaan

  Een tijdje geleden klapte het behoorlijk tussen de twee. Maar vanmorgen bracht Ingrid een heerlijk ontbijt op bed. Ook lag de Volkskrant erbij. Henk begon na zijn eerste beschuitje met dampende koffie te lezen: “ Ondanks het klappen van het overleg in het Catshuis is er in de persoonlijke verhoudingen tussen VVD-leider Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders niets veranderd. ‘Er is niets onherstelbaar kapotgegaan’, aldus Wilders in de Volkskrant.

  http://notaristarieven.nl/blog/index.php?entry=entry120901-102536

Reacties zijn gesloten.