Krapuliteitenalarm

Weet je een krapuliteit waarvan je vindt dat die wel op de site geplaatst kan worden? Zet hem dan in deze draad.

Een melding in deze draad garandeert echter niet dat er een individueel bericht op de site verschijnt over jouw krapuliteit. Niets garandeert dat.

Wat misschien helpt is als je je (unieke, dus geen copy-pasta) artikel van 400 à 600 woorden stuurt naar openpodium@krapuul.nl.

Of hier klikken als je redactielid bent.

Voor snelle communicatie hebben wij ook een de chatbox. Als je daar een gebruikersnaam/wachtwoord voor wil neem dan even contact op middels het contactformulier.

Ook kan je in deze draad je algemene (al dan niet technische) vragen over de site kwijt.

NIEUW:
Verzoek: maak van je reactie een leuk pakkend tekstje; dan kunnen we dat integraal overnemen in een bericht. Scheelt ons weer werk.

Vorige krapuliteitenalarmdraden staan hier.

63 gedachten over “Krapuliteitenalarm”

 1. Verbeet pleit voor vertegenwoordiging van Ouderen in de Kamer, een indirecte verwijzing naar 50plus

  ‘Waar burgers zich druk om maken en waar politici zich druk om maken, daar mag niet te veel verschil tussen zitten”, waarschuwt ze. Bepaalde groepen, zoals ouderen, zijn bepaald niet evenredig vertegenwoordigd in de Kamer, net als sommige provincies. Maar ook is er te weinig variëteit op het gebied van opleidingen. ‘Je hoeft echt geen academische opleiding te hebben om in de Tweede Kamer te kunnen functioneren’, aldus Verbeet.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3293108/2012/07/28/Verbeet-bezorgd-om-varieteit-in-Kamer.dhtml

 2. Elsevier en enkele aanverwanten liepen gisteren & eergisteren te juichen dat spaarlampen qua risico op huidkanker net zo gevaarlijk zijn als direct zonlicht. Ik heb net iets erg ongebruikelijks gedaan: ik het het onderzoek erbij gepakt en wat blijkt?

  Het gaat maar om één soort spaarlamp, de zogenaamde CFL-lamp, dus die blote buisjes en kringeltjes waar ze geen peertje of bolletje omheen hebben gedaan en die volgens mij sowieso steeds minder gebruikt worden omdat ze er niet uitzien (ik heb bijna overal spaarlampen, waarvan 0 CFL-lampen).

  Sorry, Elsevier, geen enkele reden om terug te keren naar de gloeilamp. 😛

  *ziet echt de dag nog een keer komen dat media als Elsevier zich voor de rechter moeten verantwoorden wegens misleidende anti-klimaatpropaganda*

 3. Zware stortbui hier. Benieuwd of er zo nog wat auto’s langsspoelen. 😮

 4. Stortbui inmiddels uitgebreid met zwaar onweer dat al minstens 10 minuten in kilometerbreed knoerthard stereo over mijn hoofd dendert en, o ja, hagel.

  Hee, een drijfkoe, die zie je niet zo vaak meer tegenwoordig! :mrgreen:

  Buienradar 3 uur 20: ik zit er dus echt middenin:

  update 3 uur 30: en nu is het droog.

  update 3 uur 42: en daar begint de stortbui weer. Regenstand inmiddels 15.1 mm, gelukkig slaap ik op de 2e verdieping en ik zie morgen wel hoeveel ik plons tijdens het koffiezetten. (Heb in mijn leven 1 keer overstroming gehad omdat het riool alle regen niet meer trok. Was zo slim om meteen in alle afvoerputjes een aardappel te rammen bij wijze van kurk; in huizen die geen aardappel hadden, spoot het regenwater meer dan een meter hoog de doucheputjes uit.)

 5. Rutterecessie zorgt dit jaar voor recordaantal faillissementen van bedrijven. Aantal 1ste kwartaal ruim 2300

  Dat zegt algemeen directeur Gertjan Kaart van Graydon, dat de financiële situatie onderzoekt van Nederlandse bedrijven, in het Nederlands Dagblad.

  Volgens de berekening van Graydon lag het aantal faillissementen in het eerste kwartaal van dit jaar op ruim 2300. Volgens Kaart is dat 20 procent meer dan in hetzelfde kwartaal vorig jaar. Als hij de lijn doortrekt komt hij uit op een totaal van 10.000 bedrijfsfaillissementen voor heel 2012.

 6. Hoeveel GroenLinks Kamerleden waren eigenlijk voor Kunduz-missie? V Gent, Dibi, Braakhuis waren tegen. Alleen Sap voor?

  Begin vorig jaar stemde Braakhuis in met de steun van GroenLinks voor de politietrainingsmissie in Kunduz. Ineke van Gent was het enige Kamerlid dat tegen stemde, maar ook Braakhuis zag de missie eigenlijk niet zitten. “Ik was ook tegen”, zegt hij zondag tegen Novum Nieuws. “Maar ik was een nieuw Kamerlid, en Jolande was net fractievoorzitter. Daarom heb ik toen niet tegen gestemd.”

  http://www.metronieuws.nl/nieuws/kamerlid-braakhuis-speculeert-over-opvolging-sap/IWIlgC!kIhG0y290dbrjUM6wgjBUA/

 7. GeenStijl adviseert GroenLinks Jesse Klaver naar voren te schuiven als redding van de partij. Anders Kathalijne Buitenweg tot lijsttrekker te bombarderen.

  De mediagenieke campagneleider gooide hoge ogen tijdens het eerste lijsttrekkersdebat tussen Jolande Sap en Tofik Dibi. Als een soort Blanke Obama – incluis opgerolde mouwen – wist hij het in Amsterdam verzamelde GroenLinksvolk voorafgaande aan het debat op grootse wijze te enthousiasmeren. Een leuke jonge vent om te zien, een goed verhaal, de complimenten waren niet van de lucht. Qua lijst hoeft er niets te veranderen. Sap blijft gewoon op de eerste plaats staan maar adviseert het electoraat – in het belang van de partij – op Klaver te stemmen. Het zou een spektakel van ongekende omvang worden. Interviews met Klaver all over the place, profielen over deze jonge en verrassende nieuwkomer in dag- en weekbladen.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/07/exit_sap_en_enter_klaver.html

 8. In Ethische discussie binnen CVZ is €200.000 per jaar voor patiënt te duur. Wat is het leven voor zorgverzekeraars waard is volgende stap

  Patiënten, artsen gespecialiseerd in beide ziekten en de producenten van de medicijnen zijn op de hoogte van de plannen van het CVZ. Het college is zich bewust van de gevoeligheid van zijn voorgenomen besluiten. In beide rapporten worden daar opmerkingen over gemaakt.

  Het gaat ver om patiënten voor wie geen alternatief medicijn beschikbaar is een werkend middel te onthouden vanwege de prijs. Dat staat ook op gespannen voet met de beroepscode van artsen waarin het belang van de patiënt vooropstaat.

  http://nos.nl/artikel/400207-advies-stop-met-dure-medicijnen.html

 9. Volgens Jesse Klaver staat positie Sap ook NA 12 sept niet ter discussie. Kiezers weten wel beter die zorgen voor noodzakelijke discussie VOOR 12 sept

  Campagneleider Klaver pleitte vrijdag nog in het radioprogramma Tros Kamerbreed voor eenheid in de fractie. Over de uitspraken van Van Gent zei hij: ‘Ik zou dat niet doen, ik heb liever dat ik met plannen in de krant kom over wat we hebben bereikt.’ Klaver herhaalt vandaag wat hij vrijdag al zei: ‘Sap is de leider van GroenLinks.’ Haar positie staat volgens hem niet ter discussie, ook niet na 12 september.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/10637/VK-Dossier-Verkiezingen-van-2012/article/detail/3293822/2012/07/30/GroenLinks-blijft-worstelen-met-interne-critici.dhtml

 10. Filmtipje

  De mensen weer politiek bewust maken, dat is wat Robert Guédiguian met zijn films beoogt.

  Hij is niet zomaar links, erkent Guédiguian. Hij is communist. En ja, hij weet dat het in Oost-Europa niet gelukt is. Maar is het kapitalisme dan beter? Dat systeem typeert Guédiguian, met dank aan Victor Hugo, als ‘de ijskoude wateren van de egoïstische berekening’.

  Met Les neiges du Kilimandjaro won Guédiguian de Lux-Prijs 2011 van het Europees Parlement. De jury zag in zijn film een ‘bevraging van onrecht’ en een ‘pleidooi voor tolerantie en goedheid’. De prijs houdt in dat de film in alle landen van de Europese Unie wordt uitgebracht.

  http://goo.gl/4cPXx

 11. GroenLinks Sap deelt visie op de samenleving met CDA. Opzichtige toenadering. Pro-actief draaien is meeregeren later.

  Traditionele rechtse partijen willen een zo klein mogelijke overheid en laten individuele burgers alles zelf maar opknappen, terwijl de ouderwetse linkse partijen juist alle heil van de overheid verwachten. GroenLinks en CDA zitten daar precies tussenin. Mensen moeten met de netwerken om hen heen dingen voor elkaar krijgen. Samenredzaamheid is belangrijk voor GroenLinks, en dat herken ik ook bij het CDA.”

  http://www.hpdetijd.nl/2012-07-25/jolande-sap-flirt-met-cda-en-met-samsom/

 12. #14 hee Joey,

  FLB, Firma List en Bedrog, voorheen VVD, vandaag de dag ook wel genoemd: PIJWEB, de Partij van de IJskoude Wateren van de Egoïstische Berekening)…

  Je neef,je Joey

 13. Richard Mos nog de enige die overtuigd is dat er geen broeikaseffect bestaat. Maar die is hopelijk voor altijd uitgeluld.

  Een bekende Amerikaanse natuurkundige die tot nu toe niet in het broeikaseffect geloofde, is van gedachten veranderd. Richard Muller zei maandag dat hij denkt dat broeikasgassen die door menselijke activiteiten in de dampkring terechtkomen, de meest waarschijnlijke verklaring zijn voor de opwarming van de aarde.

  „Ik had dit niet verwacht, maar als een wetenschapper vind ik het mijn plicht om me door het bewijs te laten overtuigen”, zei Muller.

  Muller deed met ruim tien onderzoekers van het Berkeley Earth Surface Temperature project onderzoek naar de oorzaken van klimaatverandering. De temperatuur op aarde is de afgelopen 250 jaar met 1,5 graad Celsius gestegen. Volgens de wetenschappers komt dat voornamelijk door broeikasgassen die vrijkomen bij menselijke activiteiten als landbouw, veeteelt en transport.

  Volgens de onderzoekers van Berkeley is de bijdrage die bijvoorbeeld de zon heeft op het broeikaseffect „verwaarloosbaar”.

 14. @18 Het was inderdaad op een maandag, maar dan wel een maandag in oktober vorig jaar. 😉

  http://www.motherjones.com/kevin-drum/2011/10/climate-skepticism-takes-another-hit

  We kijken hier op Krapuul inmiddels reikhalzend uit naar de BEST-oceaanoppervlaktedata (tot nu toe zijn alleen de landoppervlaktedata klaar), zodat ik ze in ons setje met NASA/GISS, NCDC/NOAA en HadCRUT3-gemiddelden (zie o.a. hier) kan meenemen.

  Maar het blijft natuurlijk altijd goed om iedereen er aan te blijven herinneren dat een dataset die mede in opdracht van Big Oil is gemaakt om voor eens en voor altijd een eind aan de “opwarmingsmythe” te maken (al zijn veel conservatieve Amerikanen die zich nu al maanden bij 30 tot 40 graden kapot lopen te puffen op de 1 of andere manier niet meer 100% overtuigd dat het echt een mythe is) als eindconclusie had dat de bestaande datasets zo gek nog niet waren. :mrgreen:

 15. belangrijke dag voor de nieuwe partijen zoals DPK, 50plus, Piratenpartij, SOPN, Libertarische Partij
  600 verklaringen per partij inleveren

  Politieke partijen die op 12 september willen meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen moeten dinsdag hun kandidatenlijsten inleveren bij de Kiesraad. Ook moet die dag een verklaring worden ingediend als partijen een zogeheten lijstverbinding willen aangaan. Met zo’n afspraak wordt de kans op het behalen van een restzetel vergroot.

 16. Meer mensen in de bijstand dankzij Rutterecessie Ook het ook het aantal werklozen en ww-uitkeringen.
  stijgt

  Aan Nederlanders boven de 27 jaar werden in maart juist 4.000 bijstandsuitkeringen meer verstrekt, in totaal 286.000 uitkeringen. Ten opzichte van een jaar eerder is er zelfs een stijging van 8.000 uitkeringen. Net als het aantal bijstandstrekkers steeg tussen eind 2011 en begin 2012 ook het aantal werklozen en ww-uitkeringen.

  http://www.telegraaf.nl/overgeld/arbeid/12658221/__Meer_mensen_in_de_bijstand__.html

 17. Tuinders en boeren ruilen CDA en PVV in voor de VVD en SGP. Bleker toch minder aantrekkelijk dan Rutte voor agrariërs.

  De VVD is onder tuinders en boeren bijna net zo geliefd als het CDA. Bij de verkiezingspeiling 2012 van AgriDirect blijkt bijna 40 procent van de tuinders op de VVD te stemmen, en 43 procent op het CDA. In 2003 lagen de verhoudingen heel anders: toen kreeg het CDA 67,5 van de stemmen, en de VVD 17,8 procent.

  PVV lijkt op retour
  AgriDirect ziet ook een verschuiving plaatsvinden vanuit de PVV. Twee jaar geleden wilde 6,2 procent van de tuinders en boeren op de PVV gaan stemmen, dat zijn er volgens de peiling dit jaar 2,3 procent. Van de PVV-stemmers uit 2010 zegt 36,4 procent nu over te stappen naar de VVD, en en 15,3 procent naar de SGP.

  http://www.vakbladvoordebloemisterij.nl/nieuws/10200/vvd-steeds-groter-onder-tuinders-en-boeren?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

  Aan de verkiezingspeiling van AgriDirect deden 400 boeren en tuinders mee.

 18. PvdA in doodsstrijd begint op de rand van het graf te trappelen naar de grootste in de peilingen. Roemer brengt onze economie in de ellende

  Peilingen
  Het is de eerste keer dat er vanuit de top van de PvdA zo hard wordt uitgehaald naar de SP. En niet voor niets: de partij van Roemer dreigt voor het eerst veel groter te worden dan de PvdA.

  Terwijl de partij van Spekman in de opiniepeilingen tussen 16 en 23 zetels schommelt, staat de Socialistische Partij in alle peilingen boven de dertig zetels.

  http://www.ad.nl/ad/nl/10640/Dossier-Verkiezingen/article/detail/3295913/2012/08/03/Roemer-brengt-onze-economie-in-de-ellende.dhtml

 19. Extreemrechtse Duitse roeister-politieagente mag opskiffen van de Duitse Olympische Sportbond

  De Duitse roeister Nadja Drygalla (23) heeft het olympisch dorp in Londen moeten verlaten nadat bekend is geworden dat ze in extreemrechtse kringen verkeert.
  Drygalla kreeg in de nacht van donderdag op vrijdag te horen dat ze kon vertrekken. Dat heeft de Duitse Olympische Sportbond (DOSB) laten weten, meldt Bild.
  De roeister, die in Duitsland opmerkelijk genoeg werkt als politieagente, zou bovendien een relatie hebben met een vooraanstaand lid van de extreemrechtse partij NPD. Toen daarover in maart 2011 geruchten de ronde deden, nam Drygalla ontslag.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/12680541/__Schandaal_rond_Duitse_roeister__.html

 20. VVD en CDA draaien weer eens met hun kontjes. Vorige verkiezingen nog tegen. Tot 12 sept voor opnemen van homoseksualiteit in de grondwet vanwege 1 miljoen stemmers

  Symbolische waarde

  De VVD en het CDA waren bij de vorige verkiezingen nog tegen het opnemen van homoseksualiteit in de grondwet. Nu zijn deze partijen voor, net als de SP, D66, GroenLinks, PvdA en de Partij voor de Dieren.

  http://www.nu.nl/politiek/2874214/meerderheid-wil-verbod-homodiscriminatie-in-grondwet.html

 21. stopdeeuropesezakkenvullers resultaten zullen voor de EU Top van 18 okt aangeboden worden aan premier Mark Rutte? Is dat al bekend dan?

  De resultaten van deze website zullen voor de Europese Top van 18 oktober 2012 aangeboden worden aan premier Mark Rutte en aan de voorzitter van de Europese Raad Herman van Rompuy.

  http://stopdeeuropesezakkenvullers.nl/

 22. En wie stond er laatst op 9 juli 2012 naast de beursgong mede te grinniken?
  Precies: http://goo.gl/6nHO3

  Douwe Egberts heeft voor heel 2012 een winstwaarschuwing afgegeven vanwege boekhoudkundige onregelmatigheden.
  http://goo.gl/PSxfY

  Vantevoren lovende woorden – Trots op DE! – om de belegger gerust te stellen…
  Douwe Egberts wordt een koffiejuwelier waar particuliere beleggers nog veel plezier aan zullen beleven. Maar wel pas na 9 juli, als de officiële handel van start gaat.

  Het woord ‘trots’ viel vaak bij de soort-van-beursgang van Douwe Egberts vanmorgen. Premier Mark Rutte, CEO Michiel Herkemij, Beurs-baas Cees Vermaas en Joop Wijn (ABN Amro): allemaal waren ze trots op de terugkeer van het koffiebedrijf naar de Nederlandse wortels. D.E. is weer ‘thuis’, daar is zelfs een speciale reclame voor gemaakt die vanaf vanavond te zien is.
  http://goo.gl/mVUoF

 23. @37 Hey Peter zit je lekker te spammen? Of ben je eigenlijk een vooruitgeschoven pvv-marketing-pion? Eén keer zo’n berichtje over een klaagsite is toch voldoende, niet?

  Of ben je hoogst verontwaardigd (of jaloers?). Wat Barry M. van de PVV kan, kan jij toch ook. Wordt aleen dringen voor dat baantje…

  Nu zit vrouwe hysterica zelf daar, Laurence S. daar. Zat vast diep in de schulden. “Weet je wat? Ga jij Barry maar aflossen”, zei Geert.

  Ben benieuwd hoeveel Barry m. van de pvv daar allemaal heeft weggesleept met z’n gezeik…

  http://goo.gl/ZOpL7

 24. In de VS wordt mogelijk de noodtoestand uitgeroepen. Niet vanwege de aanhoudende droogte en hitte, maar omdat miljoenen Amerikanen ernstig getraumatiseerd zijn geraakt toen tijdens de live TV-uitzending van de waterpolowedstrijd VS-Spanje plotseling een blote borst uit een badpak floepte. De precieze schade is nog niet bekend, maar “er wordt rekening gehouden met minimaal 200 miljard dollar aan therapiekosten voor de getroffen gezinnen,” aldus de advocaat van één van de voor het leven getekende slachtoffers.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2694/Internet-Media/article/detail/3295534/2012/08/02/Ontblote-borst-tijdens-waterpolo-weer-heeft-NBC-het-gedaan.dhtml

 25. BREKEND: Half8Live werd wel beter bekeken dan That 70′s Show op Veronica en iCarly op Nickeleodeon

  “66.000 kijkers, dan is je journalistieke carrière net zoveel waard als die van Martijn Koolhoven”

  http://goo.gl/leYx9

  😆

 26. met VVD kroegtijger Hennis-Plasschaert heb je een stabiele draaikont voor homobelangen in de Tweede Kamer

  Als eerste reageert Hennis-Plasschaert (VVD): ‘Wij hebben omwille van stabiliteit in de coalitie tegen afschaffen van de weigerambtenaar gestemd. Het is waar en ik ben er niet trots op. Het goede nieuws is dat er na het reces snel gehandeld kan worden.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2824/Politiek/article/detail/3296203/2012/08/03/Roze-Verkiezingsdebat—Cohen-sloot-eerste-huwelijk-Dittrich-maakte-de-wet.dhtml

 27. Nr 15 op de DPK lijst, Sylvain Jonkergouw schreeuwt zich alvast de Tweede Kamer in en blijkt vooruit op nieuwe carriere

  Sylvain Jonkergouw, de nummer 15 op de DPK-lijst van Hero Brinkman, heeft zich afgelopen woensdag ernstig misdragen in een KLM-vliegtuig van Bonaire naar Amsterdam. Volgens een getuige was hij dusdanig luidruchtig dat hij een last was voor de passagiers en het grond- en cabinepersoneel.

  „In de vertrekhal van Bonaire en aan boord deed hij zich voor als een lid van de Tweede Kamer. Hij was zeer luidruchtig. Aan boord schold hij een passagier uit en hij was uitermate onbeleefd en beledigend tegen het cabinepersoneel. Passagiers weigerden naast deze persoon te zitten.”

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12686039/__Kamerlid_Brinkman_misraagt_zich__.html

 28. Eric van der Burg solliciteert naar opper draq queen van #gaypride. Homo’s tegen #VVD imitatie van geaardheid

  Eric van der Burg ‏@ericvanderburg
  Op weg naar de #gaypride, sta op de boot van Amsterdam. En zal daarna vanaf VIP dek alle boten toezwaaien.Tweet me als je er aan komt.

 29. niet doorschuiven maar aanpakken orkest klinkt op boot 38 #gaypride zo vals als een het maar kan

 30. *VVD loopjongen-tot-Kamerlid Bas van ’t Wout pleit alvast voor Olympische Spelen in 2028. Weet zeker: investeringen vallen lager uit.

  Is het een goed idee dat de Olympische Spelen in 2028 in Amsterdam georganiseerd worden? Ook als het 8 miljard euro kost en de Amsterdammers er nog niet warm voor lopen? VVD kandidaat Kamerlid Bas van ‘t Wout vindt van wel!

  http://vragenvuur-amsterdam.nl/

 31. Het is geen sport, geen vrijetijdsplezier, het is een vleesch noch visch-bezigheid: snelwandelen.
  Ik vind dat nou typisch een sport voor FLB’ers (firma list en bedrog, voorheen vvd).

  Ik bedoel: je spreekt regels af: steeds 2 voeten aan de grond houden.
  Al is het geen gezicht, het publiek vind het toch knap om zo gek te gaan lopen (zie je mark r. al gaan…).

  Maar wat blijkt: JE BELAZERT DE KLUIT met z’n allen en je krijgt gewoon je ‘verdiende loon’…
  Ik snap wel waarom de FLB die spelen zo graag naar nl wil halen…

  http://goo.gl/kqCQ6

 32. @18 (Peter)

  Achteraf blijkt het dus in zoverre wél nieuws te zijn (sorry) omdat Muller een iets minder voorlopige versie ter publicatie heeft aangeboden en de media wat onduidelijk waren over het feit dat de voorlopige voorlopige versie al sinds oktober bekend was.

  Vooral in de VS is deze publicatie nieuws omdat bloggers als Anthony Watts er bovenop zijn gesprongen met “onthullingen” dat de onder andere in het artikel van Muller genoemde temperatuurstijgingen voor wat betreft de VS (toch wel helemaal 2% van het aardoppervlak) in werkelijkheid maximaal de helft daarvan zijn. Watts deed deze ontdekking bij het bestuderen van de “ruwe data”, dwz. niet gecorrigeerd voor niet-klimaatinvloeden zoals bijvoorbeeld het tijdstip waarop gemeten wordt. (In de VS zijn daar -in tegenstelling tot de meeste andere landen- geen vaste regels voor.)

  Mede-auteur (hoewel, hij zegt zelf alleen op het laatste moment met het statistische gedeelte te hebben geholpen en heeft de rest van het artikel amper gezien) McIntyre heeft zich inmiddels van de publicatie gedistantieerd, hij vraagt zich af of Watts écht niet begrijpt dat het in de ochtend gemiddeld kouder is dan in de middag. :mrgreen: Ook de als mede-auteur genoemde Pielke Sr. is er niet echt blij meer mee.

  meer: http://www.skepticalscience.com/watts_new_paper_critique.html

  PS. een ander aardigheidje van Watts’ onderzoek (een aardigheidje dat we wel vaker tegenkomen in publicaties van sceptici) is dat de data niet verder gaan 2008 (het op 1 na koudste jaar van deze eeuw). Mede-recordjaar 2010 staat er dus niet bij, terwijl hij daar toch 1½ jaar de tijd voor heeft gehad.

  Watts weigert overigens bekend te maken van welke stations hij de data heeft gebruikt, dus helaas zijn zijn conclusies niet na te rekenen.

  PS2. Watts’ oorspronkelijke claim (inmiddels verbeterd) was “New study shows half of the global warming in the USA is artificial”. (Zoek de fout.)

 33. kijk nou es an, de gristenhondenunie neemt het stokje van de fuhrer der lage landen over

  Sommige stromingen binnen de Nederlandse islam zijn “een risico voor de maatschappij”. Dat zegt Gert-Jan Segers, kandidaat-Kamerlid voor de ChristenUnie, vanmiddag in NRC Handelsblad.

  http://goo.gl/IP521

 34. O , maar als Moslim kan ik bevestigen dat “Sommige stromingen binnen de Nederlandse islam “een risico voor de maatschappij” zijn ” .. Net zoals sommige Christelijke stromingen dat zijn , en sommige Liberale , en bijna alle Nationalistische .. en sommige wederdopers ( nooit van de Mennonite Hitmen gehoord zeker ) en wat dacht je van de Radicale Steinerianen met hun BDB’s ( biologisch dynamische bommen , 100 % natuurlijk kruit met salpeter van met volle maan gevoedde vleermuizen )

 35. Rara, waar gaat dit over?

  De onderneming beheert 65 ****** met een totale capaciteit van 88 duizend ******. Tezamen met Geo Group (GEO), dat een marktaandeel heeft van zo’n 30%, vormt men feitelijk een duopolie. Deze sterke marktconcentratie maakt de kans op het uitbreken van een prijzenoorlog relatief laag wat voor beide bedrijven uiteraard een positief gegeven is.

  ‘Goede vooruitzichten’
  In de Verenigde Staten geldt dat ongeveer 1 procent van alle volwassenen ******. Enkel het simpele feit dat de Amerikaanse bevolking de komende decennia gestaag verder groeit, maakt dat verwacht mag worden dat ook de ****** zal toenemen.

  Bijzonder gunstig ****** is dat de reguliere ****** nu al overvol zitten. ****** die onder toezicht van individuele Amerikaanse staten vallen, hebben met een gemiddelde capaciteitsbezetting van 108 procent hun limiet eigenlijk wel bereikt. Nog extremer is de situatie in Amerikaanse ****** die met een capaciteitsbezetting van 140 procent eigenlijk overvol zitten.

  Niet over bioscopen in elk geval: http://goo.gl/8mguS

  Volledig doorgeslagen marktdenken, Redje T. likt er z’n vingers bij af.
  Joey’s reistip: blijf er weg!

 36. @66: Joey:

  Dank je Joey. Ik kan me helaas niet goed meer concentreren, had er graag een artikeltje over geschreven, wat een stinkzooi inderdaad.

 37. @65 “De onderneming beheert 65 smurfendorpen met een totale capaciteit van 88 duizend smurfen. Tezamen met Smurfo Group (SMU), dat een smurfaandeel heeft van zo’n 30 smurfcent (1 smurfcent = 1/100 smurf), vormt men feitelijk een smurfopolie. Deze sterke smurfconcentratie maakt de smurf op het uitsmurfen van een smurfenoorlog relatief laag wat voor beide smurfen uiteraard een positief gegeven smurft.

  In de Versmurfigde Smurfen geldt dat ongeveer 1 smurfcent van alle volwassenen smurfen. Enkel de simpele smurf dat de Smurficaanse bevolking de komende decennia gestaag verder smurft, maakt dat versmurft mag worden dat ook de smurf zal toesmurfen.

  Bijzonder gunstig smurfsel is dat de reguliere smurfendorpen nu al overvol smurfen. Smurfen die onder toezicht van individuele Smurficaanse staten smurfen, hebben met een gemiddelde capaciteitsbesmurfing van 108 smurfcent hun smurf eigenlijk wel besmurft. Nog extremer is de situatie in Smurficaanse smurfen die met een capaciteitsbesmurfing van 140 smurfcent eigenlijk overvol smurfen.”
  Zoiets? 🙂

Reacties zijn gesloten.