Kortenoeven mist vliegtuig door linkse mafkezen

Wim Kortenoeven (PVV, oranje blanje bleu, Israël) staat voor zijn zaak. Hij gaf in een tweet onverbloemd ruimte aan zijn ergernis dat hij ‘dankzij de linkse mafkezen die het hele parlement gijzelen voor de individuele zaak van een illegale immigrant’ zijn vliegtuig had gemist (naar Kirgizië, om de gang van zaken bij verkiezingen waar te nemen).

Wie nu op de twitterpagina @WimKortenoeven gaat kijken, mist die tweet over Mauro. Die is door Kortenoeven wijselijk verwijderd.

Maar @AbdulwadudLouws bewaarde een kopie:

Kortenoever

Het is niet voor het eerst dat Wim Kortenoeven via Twitter blijk geeft van enige vooringenomenheid.

38 gedachten over “Kortenoeven mist vliegtuig door linkse mafkezen”

 1. meneer noemt zich een Midden Oosten specialist, waarschijnlijk alleen omdat hij het woord geopolitiek in zijn lobbylulkoek verwerkt

  waaarom stuurt de OVSE in hemelsnaam een parlementariër van een partij met nul democratisch gehalte om toe te zien op democratische verkiezingen?

  Kortenoeven is een zionfascistische geschiedvervalser van de ergste soort

 2. drinkman als voorzitter
  drinkman als uitlokker
  dubbele functies bij de pvdbr (partij van de bruine ratten)
  kortenhoeve naar kirgizie

  ‘volkommen salonfähig geworden’ noemen ze dat in een ver land
  het interesseert de goegemeente en de oppo’s geen fluit
  geen lastige vragen met kuitenbijtermentaliteit
  waar zijn wilders’ miljoenen bijvoorbeeld? (we wachten nog steeds op een antwoord)

  gif sluipt en kruipt!!
  bruine ratten dienen bestreden te worden
  met wortel en tak uitroeien
  ze planten zich als gekken voort onder gedoog- en wegkijkogen

  joey gaat zn messen slijpen dit weekend

 3. “Kortenoeven mist vliegtuig door linkse mafkezen”

  Deze PVV ambtenaar heeft geen respect voor Nederlandse Parlamentaire democratie.
  Onze democratie is door PVV en hun bruine aanhang in gevaar gebracht.

 4. Hij zal in ieder geval goed kunnen slapen op de vlucht naar Bishkek. Ik kan me wel voorstellen dat Kortenoeven het jammer vond van de gemiste vlucht, na het jammerlijke toneelstuk van gisteravond. Het was ook een prima tweetje. ‘Mafkezen’ is echter nog te veel eer voor jokers als Spekman.

 5. @6

  “parlementariërs” van de PVV slapen nooit lekker in het vliegtuig, ze zijn als de dood dat er een voorzorgs- of noodlanding in bv Jordanië gemaakt moet worden

 6. Nicky Schreef:

  Het was ook een prima tweetje. ‘Mafkezen’ is echter nog te veel eer voor jokers als Spekman.

  Dat PVV-ejaculaat per tweet onderbuiks reageert is al ordinair genoeg. Het zou zelf alles bijelkaar krijsen als de oppositie dit zou doen.
  Gelukkig representeert progressief Nederland genoeg beschaving in een walmende vloed van bruine drek.
  Kortenoeven gedraagt zich als een minderwaardige ondersoort. Nietzsche zei het al: `Wie zich minderwaardig gedraagt, is minderwaardig! ‘

 7. @7
  Kortenoeven slaapt als een roos 🙂
  Jordanië kent hij trouwens niet, je bedoelt waarschijnlijk Palestina.

 8. @8 Je verwijt aan mijn adres is niet terecht. Ik heb er geen enkele moeite mee als je de PVV of mijzelf voor mafkezen wilt uitmaken.

  En vergis ik me of zei “Spek” “Man” nu echt tegen minister Leers dat de minister “de keel van Mauro al half had doorgesneden”, of iets in die trant? Mocht ik dat goed gehoord hebben, dan is het inderdaad een ongelofelijk schandaal.

 9. @9

  Je slaapt zeker met een gesigneerd exemplaar van het fabeltjesboek van Martin onder je kussen?

 10. @12

  “parlementariërs” van de PVV slapen nooit lekker in het vliegtuig” was de bewering waarop ik reageerde. Blijkbaar ga je er van uit dat de ander Krapuul-poster dus met de hele PVV slaapt 🙂

 11. @14

  een heteroseksuele moslim wordt niet opgewonden van de PVV fractie

  als ik tegelijkertijd in het vliegtuig zou zitten zouden ze geen oog dicht doen 🙂

  dat ze het met elkaar doen zou mij niets verbazen

 12. @18
  Dion Graus pakt het probleem van de bio-industrie m.i. verkeerd aan, maar ik geef hem nog het voordeel van de twijfel.

  Eric Lucassen! Inderdaad vind ik die man geweldig en wel om één reden: als LinksKerkelijken schreeuwen over “NSB’ers”, “Bruin I”, “Fascisten” etc., wordt altijd te berde gebracht dat …wait for it….Lucassen ooit door een brievenbus heeft geplast 🙂

 13. @19

  Je hoogzwangere vrouw mishandelen is heel stoer. Voordeel van de twijfel?

  Ondergeschikten neuken is vast heel romantisch. Geweldig?

  Misbruik maken van overwicht is een parlementariër onwaardig.

  Een criminele organisatie is de enige correcte omschrijving van de PVV.

 14. @20
  Dat slaan is behoorlijk erg, maar aangezien dat het enige is wat de rabiate PVV-haters konden vinden, is het duidelijke dat het heel erg meevalt.
  Of ga je nu beweren dat de politici van de andere politieke partijen zo tot op het bot zijn nageplozen? Natuurlijk niet, want de PVV krijgt altijd een ‘bijzondere behandeling’.

  Krakers enzo, dat zijn criminele organisaties, gelukkig is daar nu passende wetgeving voor.

 15. Nicky ik weet niet of je ongeinformeerd bent of gewoon kwaardaardig en eerlijk gezegd interesseert het me geen lor. Ik adviseer je wel dringend om op zeer korte termijn iets aan de kwaliteit van je reacties te gaan doen.

 16. @21

  als het “heel erg meevalt” als iemand zijn hoogzwangere vrouw mishandelt, ga dan niet klagen over het niet respecteren van vrouwenrechten en homorechten in Afghanistan of hier

  je mentaliteit is net zo erg als die van een achterlijke Afghaan die zijn vrouw met zuur overgiet

  misschien moet je hier maar eens een inburgeringscursus volgen

 17. @22
  Of anders? De kwaliteit van mijn reacties is prima. Ze sluiten naadloos aan bij de kwaliteit van de andere reacties die ik hier lees.

  @23
  Dan hebben we een meningsverschil, hij is tnl. al erecht publiekelijk aan de schandpaal genageld.
  Overigens wordt er in Afghanistan relatief weinig met zuur over vrouwengezichten gesmeten. In Iran doen ze dat veel vaker en beter.
  Ik ben in Nederland geboren en ben volledig ingeburgerd, een gratis cursus zat er dus sowieso niet meer in en ervoor betalen is in mijn geval niet nodig.

 18. `k Ben dan toch wel weer benieuwd op wiens kòsten de figuur Kortenoeve zijn dubieuze vliegreisjes onderneemt, zal ook vast wel geen economy-class zijn.

 19. Wat moeten NL-parlementsleden bij de verkiezingen in Kirgizie?
  Weten ze trouwens bij de PVV waar dat ligt?

 20. @24

  Een partij van knieschoten voor vermeende overtredingen en administratieve detentie wegens vermoedens doet er goed aan om zelf vrij van criminele smetten te zijn en te blijven. De PVV fractie lijkt wel een soort groepstherapie van de reclassering. De resocialisatie wil alleen niet echt lukken…

 21. @24 Nicky daar verschillen wij ernstig van over van mening. Wat jij hier debiteert, geef ik elke woensdag met het grof vuil mee. Maar ja, PVV-aanbidder zijn én zelf na kunnen denken gaat nou eenmaal niet samen. Je hebt de spreekwoordelijke balk in je oog nog niet gevonden, je ebnt ziende blind. Dat mag je helemaal zelf weten, maar ik word wel erg moe van je eindeloze domme gedram en gefulmineer hier.

 22. @ Nicky:

  Het feit dat jij het schandelijke gedracht van enkele PVV kamerleden goed probeert te praten of te bagataliseren als zijnde niet zo belangrijk is je goed recht. Iederen mag een mening hebben. Jij dus ook. Je mening laat ook gelijk zien wat voor mensen tot de achterban van de PVV behoren.

  Ben blij dat in de rest van Europe de snelheid bij extreem rechts er een beetje aan het uitraken is. Nederland loop hierin wel achter de feiten aan, maar ik ben hoopvol gestemd dat de PVV langzaam ook haar hoogte punt ook heeft bereikt. Ben benieuwd of je over een paar jaar nog net zo enthousiast de PVV verdedigd als de Goeroe uit Genooi van de achterste bankjes in de 2e kamer naar de interuptie microfoon stiefelt om te verklaren dat ie toch mooi de mening van 150.000 Nederlanders verkondigd.

 23. Hadden ze piloot Julian Poch niet even vrij kunnen roosteren voor een persoonlijke speciale vlucht voor Kortenoeven?

 24. Nicky Schreef:

  @16 Zoals je ziet was het een reactie op nr. 12, voor mij is het geen enkel probleem

  Dus hiermee geef je uiteindelijk toe dat je regelmatig met hem seks heb (“voor mij Is het geen enkel probleem”) waarna hij door jou toegetakeld in slaap valt.

  Nu even iets anders – hoe doe je het met Lucassen? Voor de rest komen we er later op terug.

 25. kaaskop Schreef:

  @24
  Een partij van knieschoten voor vermeende overtredingen en administratieve detentie wegens vermoedens doet er goed aan om zelf vrij van criminele smetten te zijn en te blijven. De PVV fractie lijkt wel een soort groepstherapie van de reclassering. De resocialisatie wil alleen niet echt lukken…

  Zie je, nu weet iedereen waar het om bij PVV gaat en we krijgen nooit meer enige grappige antwoord van Nicky. Slaapt ze zeker nu lekker naast Kortehoeven.

 26. #Kortenoeven profiteert van de OVSE. Dat is de organisatie voor veiligheid en vrede die ooit eens in Helsinki is gesticht. Door de VS, de USSR en Europa. Vorige week nam hij deel aan de OVSE-missie in Tunesië (verkiezingen) en nu gaat hij blijkbaar naar Kirgizië.
  Hij maakt van die reizen gebruik, om, tot ontzetting van zijn Nederlandse partners, overal de idioterieën van zijn apocalyptische geloof te verkondigen. Voor christenzionisten als Wim, moet de Tempel met kracht van wapenen herbouwd worden in Jeruzalem. Al wie dat tegenhoudt, is van den duivel.
  Daarom is het voor Wim zo klaar als een klontje, dat links expres het debat heeft gerekt, om hem, boodschapper des heils, het vliegtuig te doen missen. Ze zullen branden in de Hel.
  Maar niet heus.
  Lange neus.

Reacties zijn gesloten.