Komt je kind thuis met een allochtone partner

En dan? Tja, DE schrik van Henk & Ingrid dat hun Kimberley niet met een Patrick (of hun Patrick niet met een Kimberley) thuiskomt is natuurlijk gigantisch groot. Nog een angst er bij voor deze arme, arme mensen die het al zo moeilijk hebben in dit Nederland van Wilders. Met al die gevaren die elke dag op ze loeren en waar ze helemaal niks aan kunnen doen!

Nu even serieus.
Het blad J/M heeft een onderzoek gedaan naar wat ouders er van zouden vinden als hun kind met een allochtone partner thuis zou komen.
De Telegraaf heeft daar uiteraard een lekker hapklare racistische titel en inleiding voor bedacht voor Henk & Ingrid. Die lezen toch niet verder, noch zoeken ze artikel op op de website van J/M.

Lees hier wat er in het artikel op de website van J/M staat:

Een paar uitkomsten:
Een allochtoon vriendje? Geen punt zegt 57%. Zoon met allochtoon vriendinnetje? Niet erg antwoordt 62%. Meedoen aan het Suikerfeest? Geen bezwaar voor ruim twee derde. Wat ouders pas echt erg vinden is als hun kind discrimineert (90%) of straattaal (83%) spreekt. Een docente met een hoofddoekje lijkt meer wel (55%) dan niet (45%) geaccepteerd. (Multicultureel opvoeden: Ouders willen wel, maar weten niet hoe – J/M)

Lees hier wat de Telegraaf er van heeft gemaakt:

‘Liever geen allochtone schoonzoon’
AMSTERDAM – Bijna de helft van de Nederlandse ouders zit er niet op te wachten dat hun zoon of dochter thuiskomt met een allochtone partner.(‘Liever geen allochtone schoonzoon’ – de Telegraaf)

67 gedachten over “Komt je kind thuis met een allochtone partner”

 1. “Komt je kind thuis met een allochtone partner”…

  ….gaat de Telegraaf ze dan bruin bakken. Bruingraaf.

 2. Worden de getallen op een presenteerblaadje gegeven, maken ze er nog wat anders van.
  Dit is geen eens ‘Fact Free Journalism’ maar ‘Fact Buring Journalism’

 3. De kop op Fok! is: “Docente met hoofddoekje kan volgens meeste ouders”

  (het hangt er op Fok! nogal vanaf welke nieuwsredacteur een bericht plaatst, soms is het daar net de Telegraaf, soms ook heel erg weer niet)

 4. @5: Kaaskop:

  Istie nou wel of niet ‘ zo’ zou ik me dan afvragen 🙂 als hij met mijn dochter die ik niet heb thuis zou komen.

 5. @5 en @7

  Ik heb begrepen dat “het” een Nederlandse vriendin heeft die tevens modeontwerpster is ofzo.

 6. Sjef Schreef:

  @5 en @7
  Ik heb begrepen dat “het” een Nederlandse vriendin heeft die tevens modeontwerpster is ofzo.

  Inderdaad , we hebben r hoogst boos hier langs gehad , liep zo hoog op dat onze alomgewaardeerde hoofdredacteur alles waarin zij genoemd werd moest verwijderen omdat wij haar smadelijk beregende ( of was dat bejegende )

 7. Sjef schreef:
  “Ik heb begrepen dat “het” een Nederlandse vriendin heeft die tevens modeontwerpster is ofzo.”

  Als u met deze zin doelt op de vriendin van Ehsan Jami dan kan ik u vertellen dat zij geen modeontwerpster is, maar een meisje dat op een website probeert zich te verhuren als fotomodel. Daar is Ehsan Jami overigens niet zo erg blij mee, want hij is vreselijk jaloers als mensen naar zijn vriendin kijken. Wel overigens eigenaardig van Ehsan want als je met iemand om gaat dat zich verhuurt als fotomodel dan licht het in de lijn der verwachtingen dat zij letterlijk uitgekleed wordt voor vele camera’s en wie weet wat de camerama die haar fotografeert of degene die haar inhuurt voor voorstellen doen als de hormonen beginnen op te spelen.
  Wat ook eigenaardig is dat een zich intelligent noemende jongen en zoon van hoogopgeleide ouders thuis komt met de dochter van de eigenaar van een frietkot en het meisje staat ook niet bekend om als een intelligent of hoogopgeleid meisje. Een blik op haar website leert dat het meisje een aardig woordje steenkoolengels spreekt en over zichzelf niet meer te vertellen heeft als wat voor kleur ogen en haar zij heeft.
  Ik denk als je net als Ehsan die graag van de toren blaast hoe “ontwikkeld” hij wel is dat dan logischerwijs de keuze gevallen zou zijn op een meisje waar je een beetje op niveau mee kan filosoferen in plaats van hoeveel bipsvet je al dan niet moet hebben om fotomodel te kunnen zien. Misschien heeft Ehsan de keuze dan ook niet gemaakt door een verstandelijke overweging, maar meer door opspelende hormonen. Vraag me af als die hormonen afsterven of Ehsan nog steeds wat kan voelen voor het meisje.

 8. Overigens denk ik dat de gemiddelde Telegraaflezer zodra dochterlief niet thuiskomt met het spiegelbeeld van haar ouders dat zij daar ook niet zo blij mee zijn. Ongeacht of het nu een allochtoon of autochtoon is. Ze zal maar thuis komen met iemand van de milieubeweging of gewoon links is.

 9. Bijna de helft van de Nederlandse ouders zit er niet op te wachten dat hun zoon of dochter thuiskomt met een allochtone partner.(‘Liever geen allochtone schoonzoon’ – de Telegraaf)

  Link Telegraaf verbeterd: http://is.gd/uAcVtV

 10. De Telegraaf houdt er merkwaardige verdelingen op na.
  Opvallend is dat een allochtone partner meer wordt geaccepteerd voor jongens dan voor meisjes. Bijna de helft (43 procent) zou het ‘heel erg’ vinden als een dochter zou thuiskomen met een allochtoon vriendje. Ruim driekwart (38 procent) heeft er moeite mee als een zoon kiest voor een allochtone vriendin.
  43% is “bijna de helft”
  38% is “ruim driekwart”

 11. Dus eigenlijk is het enige dat ontwikkeld is aan mevrouw Jami dat zijn haar foto’s 🙂

  En als de relatie stuk loopt dan weet Ehsan voor het eerst in zijn leven hoe het is om een ex watdanook te zijn

 12. Ach stel je voor dat je dochter thuiskwam met een Italiaan of een Spanjool, tis geen nieuws dat Hollandse meidschen in de jaren 60 en 70 graag naar Spanje of Italie gingen vanwege het “mooie weer”. Julio en Gustavo waren maar al te gewillig.

  Dat Spaanse en Italiaanse vrouwen dit land vermijden als de pest , ach… ze hoeven niet. Daar is het al caliente genoeg. De Nederlandse man heeft een swoeng voor romantiek, als die van een knol.

 13. Hoe zou dat onderzoek zijn uitgepakt onder ¨allochtone¨ ouders. Dat zou pas schrikken zijn voor de multi-culti beweging.

 14. @16 Sjef, nog sterker de Spanjaarden en Italianen kwamen naar Nederland als gastarbeider, Portugezen ook. Mooi jongens met donkere ogen, alle moeders in Nederland super waakzaam dat hun blonde dochter niet thuis kwam met zo’n buitenlander. Dus er is niks nieuws onder de zon. Hoewel, dat het zo uitgeschreeuwd wordt in het openbaar dat een bepaalde groep niet gewenst is, was voor het laatst in 1945.

 15. ger Schreef:

  Hoe zou dat onderzoek zijn uitgepakt onder ¨allochtone¨ ouders. Dat zou pas schrikken zijn voor de multi-culti beweging.

  Beweging?
  Ik dacht dat slechts de PVV een bewéging was, obscuur gesticulerend de oudste beweging ter wereld makend, het bekken a-ritmisch en obsceen met bijbehorende obese onderbuik wulps naar voren gestoten op cadans van hekel aan de naaste. . 😥

 16. Weet je wat dit onderzoek en een evt. onderzoek zoals #17 Ger voorsteld betekend?
  Helemaal niets.
  De ouders van mijn 1e liefde en vrouw waar ik 20 jaar mee samen ben geweest moesten mij niet en accepteerden niet dat zij met mij thuis kwam. Het vreemde was dat mijn ouders (allochtonen) precies het zelfde dachten over haar! Dit was in 1982! Wat gebeurde er toen? Mijnn vriendinnetje en ik hadden schijt aan onze ouders!
  Wij deden ons ding en zij hadden het nakijken. Na verloop van tijd werd het van beide zijden geaccepteerd! Zij werd bij ons thuis op handen gedragen en ik bij haar thuis! Over en weer werden we gewoon als eigen kind beschouwd en behandeld!
  Onzinnige onderzoeken die alleen maar uitspraken uitlokken die mensen vanuit hun onderbuikgevoel zeggen en waar ze vaak op terugkomen zodra het zover is en ze erachter komen dat het helemaal niet zo’n vaart loopt! Als de kids maar gelukkig zijn! Ik zou tegen die onderzoekers zeggen.. ga lekker onderzoeken hoe we de financiele crisis door kunnen komen!

 17. @13
  [43% is “bijna de helft”] is met een beetje fantasie nog recht te praten.
  Maar [38% is “ruim driekwart] heb ik toch echt drie keer gelezen. Overdrijven is een vak.

 18. @17: Die ervaring heb ik ook. Mijn kinderen maken geen onderscheid tussen autochtone en allochtone kinderen. Toch: op verjaardagpartijtjes laten de allochtone kinderen het altijd met een smoes afweten, mogen nooit blijven eten, gaan niet mee op schoolkamp, komen niet op schoolfeestjes. En dit gaat niet om een enkel geval, dit maken we vele keren per jaar mee.

 19. Ik heb geen moeite met allochtonen zolang ze het maar niet met mijn dochters doen, het loopt namelijk meestal verkeerd af, die jongens zijn heel lief en meegaand maar nadat er getrouwd is en er kinderen zijn worden ze het haantje en beginnen ze met het onderdrukken en of slaan van hun vrouw en of ontvoeren hun kinderen naar het buitenland, immers ze zijn allemaal opgevoed met het idee dat pappa de baas is. Het zal niet altijd zo gaan maar ik heb toch geen vertrouwen in die buitenlanders en ik heb het er nu al soms over tegen mijn dochters 13 en10 dat ik het niet leuk zou vinden als ze met een alloctoon thuis kwamen, het is jammer dat links zo veel kapot heeft gemaakt met dat multiculti gedoe hier in nederland, kijk eens naar amerika , gettos,jeugdbendes, drugsgeweld, komt allemaal door die multiculti fanaten en hun softe beleid.
  En hier in nederland zijn we op de zelfde weg, wij zeggen, weg met alle politieke partijen in nederland want dat zijn nu alleen maar profiteurs, mooipraters en graaiers, en terug naar een volk een leider , er moet druk de bezem door, en onkruid wieden helpt meer ,soms moet je radicaal de boel onderspitten.

 20. Mijn Indische schoonouders wilden voor hun beide dochters juist geen Indische vriendjes. Want dat waren players in hun ogen. Nee, het moest een degelijke Nederlandse vent zijn. Omgekeerde discriminatie dus.
  Mijn door en door burgerlijk Nederlandse ouders hadden er wel grote moeite mee dat ik met zo’n ‘buitenlandse’ aankwam.
  Na mijn scheiding koos mijn familie overigens voor mij ex en mijn schoonfamilie voor mij.
  De praktijk is dus veel complexer en valt niet in cijfertjes uit te drukken.
  Mijn beide kinderen hebben vrienden in alle geledingen, zowel auto- als allochtoon. Omdat ze gemengdbloedig zijn hebben ze van nature de mogelijkheid zich te verplaatsen in verschillende culturen.

 21. jan van brienne Schreef:

  het is jammer dat links zo veel kapot heeft gemaakt met dat multiculti gedoe hier in nederland

  Er is geen multicureel probleem in NL!! Dat bestaat slechts in de geperverteerde hersenmassa van Wilders- en Breivik-aanbidders.

 22. jan van brienne Schreef:

  Ik heb geen moeite met allochtonen zolang ze het maar niet met mijn dochters doen, het loopt namelijk meestal verkeerd af, die jongens zijn heel lief en meegaand maar nadat er getrouwd is en er kinderen zijn worden ze het haantje en beginnen ze met het onderdrukken en of slaan van hun vrouw en of ontvoeren hun kinderen naar het buitenland, immers ze zijn allemaal opgevoed met het idee dat pappa de baas is. Het zal niet altijd zo gaan maar ik heb toch geen vertrouwen in die buitenlanders en ik heb het er nu al soms over tegen mijn dochters 13 en10 dat ik het niet leuk zou vinden als ze met een alloctoon thuis kwamen, het is jammer dat links zo veel kapot heeft gemaakt met dat multiculti gedoe hier in nederland, kijk eens naar amerika , gettos,jeugdbendes, drugsgeweld, komt allemaal door die multiculti fanaten en hun softe beleid.

  Nee inderdaad, vooral in Amerika zijn ze altijd heel soft omgegaan met de zwarte bevolking. Racisten zoals jij, daar hebben ze er daar ook niet genoeg van. Misschien dat als je je aanmeldt bij de Ku Klux Klan dat je dan automatisch een green card kunt krijgen en op kunt rotten naar Arizona, daar kom je meer mensen tegen met jouw fijne ideeën.

 23. Kevin Schreef:

  Komt je kind thuis met een Oh OH cherso type..oja dat mag wel soort zoekt soort

  En dan is slaan geen probleem , maar Duindorpse / Scheveningse traditie ..

 24. Klaas Schreef:

  @17: Die ervaring heb ik ook. Mijn kinderen maken geen onderscheid tussen autochtone en allochtone kinderen. Toch: op verjaardagpartijtjes laten de allochtone kinderen het altijd met een smoes afweten, mogen nooit blijven eten, gaan niet mee op schoolkamp, komen niet op schoolfeestjes. En dit gaat niet om een enkel geval, dit maken we vele keren per jaar mee.

  wat raar dan dat ik als Nederlander met een Marokaanse getrouwd ben , en dat ik nog veel meer van die gemengde huwelijken ken … Veel Moslims doen trouwens ( net als Jehova getuigen ) niet aan verjaardagen .. en eten , je weet waarom dat een probleem is ….

 25. Stel je voor,ben je een nette allochtone man of vrouw en leer je je Schoonouders kennen..Tiny en lao bijvoorbeeld,of Moe Tokky,of pa tokky….dus ik denk dat Henk en Ingrid heus wel met een PASSENDE vriend of vriendin thuiskomt hoor

 26. Er kan ook bij de PVV beweging een relatiesite komen toch?zo krijg je dat ZUIVERE scheldende vloekende hatende boze ziedende respectloze galg en rad opgegroeide vogelvrije ras? bij elkaar…in een ghettoachtig wijkje met voetbalvlaggen,barbecues buiten met oranje vlaggen,de pitbullhonden los,durven politie enkel met ME binnen te vallen daar,ja leuke wijk wordt dat

 27. Nou jullie moeten gewoon ook eens allemaal een avondje door gouda fietsen. oja vraag ook eens aan die juwelier met zn dwarsleasie zn mening over marokanen.

 28. jan van brienne Schreef:

  Nou jullie moeten gewoon ook eens allemaal een avondje door gouda fietsen. oja vraag ook eens aan die juwelier met zn dwarsleasie zn mening over marokanen.

  Komt het nou door de verregaande leegte in je kop dat je je beweringen maar blijft echoen ?? of heb je dit gister in de kroeg gehoord en moeten we tot je volgende kroegbezoek wachten op nieuwe plattitudes …

 29. jan van brienne Schreef:

  Nou jullie moeten gewoon ook eens allemaal een avondje door gouda fietsen. oja vraag ook eens aan die juwelier met zn dwarsleasie zn mening over marokanen.

  Tsja, zo hoor ik wel vaker mensen praten over het nichtje van een collega van hun buurmans schoonmoeder wat het een en ander heeft meegemaakt. Als ik als kaaskop kijk wat ik in 46 jaar zelf meegemaakt heb…. kom ik niet verder als 1 superklein incidentje wat 3 uur later tot tevredenheid van alle partijen opgelost was.

 30. Jan van briene schreef:
  Nou jullie moeten gewoon ook eens allemaal een avondje door gouda fietsen. oja vraag ook eens aan die juwelier met zn dwarsleasie zn mening over marokanen.

  Je blijft wel fietsen zeg, terwijl je het zelf niet zo goed vond dat abdel alhazred een rondje ging fietsen. Want iemand volgens jouw bruine dogma’s is per definitie fout met zo’n naam.
  Ken de stad zeer Gouda en ben daar vaak en er is daar geen enkel juwelier ooit beroofd- laat staan dat hij daar een dwarsleasie aan over gehouden heeft. Die ideeen van jou zijn voornamelijk oprispingen uit de onderbuik. Als er iets gebeurt dan is het wel een paar knaapjes die wat rondhangen en dat de Henk & INgrids er zeer hysterisch op reageren. Terwijl een paar Henks in de wijken altijd lopen te zeuren over die allochtonen kunnen ze het zelfs niet laten om gestolen goed door te verhelen of er een wietplantage opna houden. Of iets onschuldigers door zelf drie parkeerplaatsen in te nemen om daar zijn aanhanger met oudijzer (zodat hij zijn uitkering kan aanvullen) op te parkeren en voor zijn auto neemt hij twee parkeerplaatsen in beslag. Maar wel zeiken over die buitenlanders.
  Ach man, ga toch fietsen naar je bruine kroeg om daar zielig lopen te doen en je klaagzang te laten horen.

 31. jan van brienne Schreef:

  Nou jullie moeten gewoon ook eens allemaal een avondje door gouda fietsen. oja vraag ook eens aan die juwelier met zn dwarsleasie zn mening over marokanen.

  Tip: We houden hier niet van ge ‘jullie’ ! Dat impliceert een bruin-populistische aanspreekmethode die hier niet op prijs wordt gesteld.
  Ten tweede is Gouda jóuw probleem, je mutste er in een ander draadje hier ook al over, voel me niet geroepen om er iéts mee te schaften te hebben. Aandacht voor huiligere `Leidenschaft’ is hier misgeschoten! Beklaag je elders waar publiek zit dat open staat voor valse sentimenten en misleidende stemmingmakerij.

 32. @40 Je hebt het er maar druk mee …..
  Handig v an die Breivik, kun je de kras op je plaat een beetje verbloemen

 33. Jan van briene schreef:
  “Ik heb geen moeite met allochtonen zolang ze het maar niet met mijn dochters doen, het loopt namelijk meestal verkeerd af, die jongens zijn heel lief en meegaand maar nadat er getrouwd is en er kinderen zijn worden ze het haantje en beginnen ze met het onderdrukken en of slaan van hun vrouw en of ontvoeren hun kinderen naar het buitenland, immers ze zijn allemaal opgevoed met het idee dat pappa de baas is.”

  Waarom is dit nou zo’n standaardzin van elke xenofoon? De allochtoon wordt hier neergezet als tiran die thuis zijn vrouw alle hoeken van de kamer laat zien. En alsof dat niet erg genoeg is ontvoeren ze ook nog eens hun kinderen naar het buitenland. Het standaard riedelte van xenofoben. Terwijl die xenofoben niet inzien dat die “buitenlander” vaak zich meer verwant voelt aan een autochtoon dan aan een allochtoon, dat hij of zij eerder kiest voor iemand buiten zijn “groep”. En hoe wil je tegenhouden dat je dochter meer gaat voelen voor een “buitenlander”. GA je dan net als de blankes doen in voorbije tijden in de VS die “zwartes” die het durfden om een “blankes” aan te spreken te lynchen of op te hangen?

  jan van briene schreef:
  “Het zal niet altijd zo gaan maar ik heb toch geen vertrouwen in die buitenlanders en ik heb het er nu al soms over tegen mijn dochters 13 en10 dat ik het niet leuk zou vinden als ze met een alloctoon thuis kwamen,”

  Blijf vooral enge verhalen vertellen van buitenalndse mannen die hun vrouwen elke dag slaan om zich te kunnen bewijzen bij hun papa om zo voor de machotest te kunnen slagen. Vertel ze ook dat ze bezit van hem worden en ten allen tijde verkocht kunnen worden aan de eerste de beste vrouwenhandelaar. VErtel ze dat blanke mannen nooit hun vrouwen slaan. De toevallige vrouwenmishandelingen waarbij hollandse autochtone mannen betrokken bij waren zijn natuurlijk een verzinsel van de linkse multicultibeweging.

  jan van briene schreef:
  “het is jammer dat links zo veel kapot heeft gemaakt met dat multiculti gedoe hier in nederland, kijk eens naar amerika , gettos,jeugdbendes, drugsgeweld, komt allemaal door die multiculti fanaten en hun softe beleid.”

  Dat vindt de KKK, de nazipartijen en Breivik ook. Je bent dus niet eenzaam in je gedachte. Allemaal stuk voor stuk mensen en partijen die een helder en evenwichtig wereldbeeld hebben (althans dat geloven ze zelf).

 34. Klaas Schreef:

  Handig v an die Breivik, kun je de kras op je plaat een beetje verbloemen

  Goh, ben je nog niet verwijderd uit het spamfilter? Mij best hoor. Droom lekker van Breivik.

 35. #36. Om Marokkanen tegen te komen, hoef ik niet door Gouda te fietsen, ik kom ze hier in Venlo ook tegen. Ik moet zeggen dat het nu minder is, maar er is toch een tijd geweest dat de Marok’s het hier behoorlijk ‘versaut’ hebben. Schelden en als je er wat van zei meteen een grote bek openzetten, dreigen met geweld, etc. Anders dan bij een groep Chinezen, Amerikanen of Europeanen zal ik dan ook niet meer zo snel op een groep Marokkanen aflopen om te vragen hoe laat het is. Eerlijk gezegd zou ik af en toe graag de kop van zo’n eikel af willen rukken.
  Maar het waren wel altijd de loslopende jongetjes van 15-20 jaar die de mensen provoceerden, ik heb daarentegen toch ook veel moslims gekend waaraan Nederlanders zich een voorbeeld zouden kunnen nemen. Toen ik zonder geld zat, was het wel een Marrokkaan die mij het geld voorschoot om sigaretten te kopen, de Nederlanders hadden ’toevallig’ geen geld. Toen een Afrikaan mij van een fiets wilde beroven, was het een Marokkaan die het voor mij opnam, de Nederlanders wilden zich er niet mee bemoeien. Van ‘Nee’derlanders krijg ik steevast te horen: “Tot maandag.”… van Marokkanen krijg ik wel eens te horen: “Wat doe je zaterdag?”
  Met name vanwege dat laatste kan ik geen PVV’ers vertrouwen, zij verdedigen een cultuur die koud en afstandelijk is… ben er gelukkig mee, ik wil er niet mee geassocieerd worden…

 36. Al Bakrastani Schreef:

  Veel Moslims doen trouwens ( net als Jehova getuigen ) niet aan verjaardagen .. en eten , je weet waarom dat een probleem is

  @31: Probleem is dat de moslimkinderen en de niet-moslimkinderen in de klassen van mijn kinderen weinig interactie met elkaar hebben. Dit komt niet doordat mijn kinderen (en de andere niet-moslimkinderen) geen toenadering zochten en af en toe nog zoeken, maar met elkaar omgaan is vanuit de moslim-ouders niet toegestaan buiten schooltijd. Geen verjaardagen vieren is een smoesje, en het eten, natuurlijk verrassen we ze niet op varkensvlees of alkohol.

 37. Klaas schreef:
  “Handig v an die Breivik, kun je de kras op je plaat een beetje verbloemen”

  Goh. Rechts heeft nooit de daden van een enkel waarschijnlijk links persoon gebruikt om die lelijke kras op haar plaat te verbloemden? Terwijl van Volkertvan der Graaf niet eens vanbekend was dat hij links is. Wel een fanatiek dierenrechtenactivist, maar die zitten vaker bij extreem-rechts dan bij links. Brigitte Bardotte- de knuffelpop van het extreem-rechtse Front National is ook een bekende fanatieke dierenactiviste. En HItler en andere nazi’s hadden ook een sterke liefde voor de dieren.

  Klaas schreef:
  “Probleem is dat de moslimkinderen en de niet-moslimkinderen in de klassen van mijn kinderen weinig interactie met elkaar hebben. ”

  Goh, ik zou ook geen toenadering zoeken bij kinderen van xenofoben die mij eraan herinneren hoe geweldig “ze” wel niet zijn en wat er allemaal mis is met mij. Lijkt me niet echt gezellig om mee om te gaan. En zeker niet die de wereld zo simpel verdelen in twee kampen: moslims- niet-moslims.

  Klaas schreef:
  “Geen verjaardagen vieren is een smoesje, en het eten, natuurlijk verrassen we ze niet op varkensvlees of alkohol.”

  Wat is je probleem dan? Je had het toch al niet zo op op die mensen en het lijkt me alleen maar in je voordeel als je een groep die je al bij voorbaat niet kan verdragen niet over de vloer krijgt. Je duldt al iemand al niet eens in de openbare ruimte- laat staan op de meest intieme plek: je eigen huis. Het scheelt je ook in de extra afweging van hoeveel varkensvlees, halalvlees, alcohol of niet alcohol. Overigens wel een raar verjaardagspartijtje voor kinderen waar alcohol aanwezig is.

  KLaas schreef:
  “maar met elkaar omgaan is vanuit de moslim-ouders niet toegestaan buiten schooltijd.”
  Voor een xenofoob moet hij God danken op zijn knieen voor zulke ouders, want je gaat mij niet vertellen dat de Henk & Ingrids graag zouden willen dat hun kinderen met allochtonen omgingen? En je gaat me toch ook niet vertellen dat de Henk & Ingrids hun kinderen er niet voor waarschuwen niet met allochtone kinderen om te gaan?

 38. Harry F. Kriele,
  Je beschrijft een maatschappelijk probleem dat helaas aanwezig is en eigenlijk triest voor woorden is. Het maatschappelijk probleem van de “vervelende Marokkaanse jongetjes” zorgt voor overlast voor zowel de Nederlandse autochtonen en ook voor allochtonen. Alleen zijn allochtonen dubbel slachtoffer van dit
  gedrag. Ze ondervinden niet alleen hinder in de buurt van dit vervelende gedrag, maar ook kijkt de maatschappij de gehele Marokkaanse en Islamitische gemeenschap hier voor aan en acht men hun collectief daarvoor verantwoordelijk. De gehele Marokkaanse en Islamitische gemeenschappen moeten zich verantwoorden voor iemands gedrag waar zij slechts een enkele kenmerk mee hebben- dat zij ooit uit hetzelfde land zijn gekomen. Het probleem wordt helemaal groter als er zaken bijgehaald worden om het probleem ingewikkelder te maken dan het is. Er wordt dan allerlei zalen bijgehaald die geen rol spelen zoals
  islam en cultuur. Terwijl het hier jongens zijn, die niet zoveel tot niets weten over de islam of uberhaupt over hun oorspronkelijke cultuur. De PVV en de xenofoben willen toch wel graag de associatie maken om bevestiging te vinden voor hun aloude racistische stereotypen.
  In tegenstelling tot de xenofoben weet je wel de nuance te kunnen zien en kan je redelijke mensen en onredelijke mensen van elkaar onderscheiden op grond van gedrag en niet op grond van religie of ethniciteit. Want het zijn inderdaad pleurisjongen die zich asociaal gedragen.

 39. Getto’s en bendes zijn niet ontstaan door de linkse cultuur, maar door andere exponenten. In Amerika hebben ze n.l. een ziekte die met stip op op 1 staat; racisme. En een ieder die daar wat tegen doet is ‘links’.

  Als je wil weten waarom the hood er is, er is op geografic tv een uitstekende serie over de gevangenis, waarin het juist gaat over bendes. Ik denk als je die serie hebt gezien dat het gezeur over ‘links’en bendes wel anders zal zijn. Het n.l. keihard en ook de andere opponent de racisten, die klan aanhangers zijn of neo nazi’s die ook in dezelfde gevangenis zijn komen in beeld. heel verheffend zal ik maar zeggen.

  Maar goed degenen die loopt te zeiken over de allochtonen, kijkt niet naar de autochtone aso’s die aan poten rammen doen, de ehbo verbouwen in het weekeinde onder invloed van, banden van auto’s door snijden en ga zo maar door. Al gehoord dat er meer autochtone incest plegers zijn, de Fritzels zijn tegenwoordig niet aan te slepen. Nee, dan mag je blij zijn als je dochter thuiskomt met assertieve boer.

 40. Klaas Schreef:

  Probleem is dat de moslimkinderen en de niet-moslimkinderen in de klassen van mijn kinderen weinig interactie met elkaar hebben.

  Je moet wel ver heen zijn als xenofoob om zo’n opdeling te maken! Hoe weet jij of ze `moslim’ zijn?
  Jouw gedachtengoed zou niet hebben misstaan in voormalig Zuid Afrika of in hedendaags Israël.
  Jammer hè dat apartheid hier nog geen Rijksvoorschrift is?

 41. @ Gozer en Abdul zullen gelukkig nooit de wereld opdelen in simpele zwart-wit tegenstellingen. Daarbij hebben ze maar een half woord nodig om iedereen in het juiste hokje te plaatsen. Geweldige mannen.

 42. Klaas Schreef:

  @ Gozer en Abdul zullen gelukkig nooit de wereld opdelen in simpele zwart-wit tegenstellingen. Daarbij hebben ze maar een half woord nodig om iedereen in het juiste hokje te plaatsen.

  Gut, wat een zionistisch aandoend slachtofferig gejank! Bah. Je zit hier op het verkeerde blog vent!
  Beklaag je bij cidi of pvv.

 43. Nogmaal Klaasfiguur, je hebt hier geen platform, je zet jezelf te kijk als schrepele sado-masochist.
  Wat zoek je hier nog? 😆 Wat drijft je? Er is hier niemand die het met je eens is!
  Is het neiging tot flagellantisme? Je zet jezelf bij de vuilbak, triest, ik kan hoogstens een wenkbrauw optrekken over zoveel tentoongespreide kleinmenselijkheid, daar waar die elders geventileerd zou moeten worden, op blogs als Elsevier waar ze je tenminste nog beklagen. Voel je je nou een held dat je hier alsmaar slachtofferig durft lopen mutsen? Gatsamme, het wordt me te veel, zo;n hardnekkige bruine trolreaguurder met slakkenneigingen.

 44. hoe komt het dat jij zo schamteloos bent en verderfelijk en het nog leuk vind ook?ben je dan voor niets uit je moeders….gepoept?is die kwartier poepen dan voor niets geweest ?had jouw moeder dan echt geen zin om je op te voeden tot normale eervolle zorgzame burger? of ben je ergens te vondeling gelegd?er is hoop Klaas..maar je vind die hulp niet bij pvv.Triest dat er zoveel verschoppelingen zijn met hun ziel onder de arm en nergens welkom zijn,ik zag gister nog programma over euthanasie,dan toch wel weer iets dat er ook mensen zijn die bij geert wilders steun voelen,maarja jezelf in de zeik nemen houd je dan wel op de been voor voorlopig om de ellende door te komen.@ Klaas:

 45. Klaas Schreef:

  @ 52: Reageer dan niet telkens op me maar negeer me. jouw mening kan ik zo uittekenen.

  Dan zal ik in het vervolg maar blijven vragen wat je hier zoekt. Genoegdoening kan het niet zijn.

 46. @55 Ik heb geen missie, verborgen agenda, of zo iets, ik vind het gewoon leuk om met mensen van gedachten te wisselen, oa over de PVV , multiculturele samenleving en hoe hier mee om te gaan.
  Genoegdoening? Weet werkelijk niet wat je bedoelt. Ik denk dat je me in het verkeerde hokje geplaatst hebt. Ik zie de multiculturele samenleving als een verrijking, heb een aantal moslims in mijn kennissenkring, moedig het contact tussen mijn eigen kinderen en moslimkinderen in hun klassen aan en heb op mijn werk regelmatig contacten met mensen die het moslimgeloof aanhangen.

 47. @55

  Geschiedenis gaat bijna altijd over slechte mensen, waarover men later niets dan goed zegt.

 48. dat wil jij toch ook Jan?bovenstaand bericht staat toch het volgende: je kind zal maar met een allochtone partner thuiskomen..DUS als abdul zijn kideren uithuwelijkt waar jij tegen ben toch uithuwelijken hahahahahaah je zou dan eigenlijk BLIJ moeten zijn toch?

  Wat een ruggegraat jan je weet niet eens wat je wiljan van brienne Schreef:

  @56
  Klaas, bespaar je de moeite, Abdul, heeft al zijn kinderen al uitgehuwelijkt

 49. Kevin Schreef:

  Klaas, bespaar je de moeite, Abdul, heeft al zijn kinderen al uitgehuwelijkt

  Had je het over mij? Je toont je wel een rastrol zeg. Laatste waarschuwing, on topic blijven, regels respecteren of opkrassen naar de bruine krochten onder je mestvaalt! ➡

 50. @60

  Breivik alert

  en ga dan ook niet janken als je mensen tegenover je treft voor wie het doel eveneens alle middelen heiligt

 51. Ik ken iemand die zijn dochter altijd waarschuwde dat ze niet met een allochtoon thuis mocht komen.
  Gelukkig kwam ze met een tokkie thuis en barsten ze nu van de problemen

 52. Abdul Alhazred Schreef:

  Kevin Schreef:
  Klaas, bespaar je de moeite, Abdul, heeft al zijn kinderen al uitgehuwelijkt
  Had je het over mij? Je toont je wel een rastrol zeg. Laatste waarschuwing, on topic blijven, regels respecteren of opkrassen naar de bruine krochten onder je mestvaalt!

  Hallo Abdul… ik quotte iemand anders hoor die dit schreef hiero…les even de eerdere berichten aub voordat je mij beschuldigd oke?dankjewel

 53. Abdul Alhazred Schreef:

  Kevin Schreef:
  Klaas, bespaar je de moeite, Abdul, heeft al zijn kinderen al uitgehuwelijkt
  Had je het over mij? Je toont je wel een rastrol zeg. Laatste waarschuwing, on topic blijven, regels respecteren of opkrassen naar de bruine krochten onder je mestvaalt!

  Bericht @59 even lezen Abdul daarna reageren op de JUISTE persoon…

 54. #66 Kevin. #61 van mij was verkeerd geadresseerd, heb je soms, verkeerde quoute gepoakt, die van meneer Brrrrr die jij aanhaalde. Ook sorry. 😆

Reacties zijn gesloten.