5 gedachten over “Ik kom namens het incassobureau…”

  1. En dan te bedenken dat op de insunierende reacties van de goegemeente, nl. de slechte ‘betalingsmoraal’ van de reageerders, een poging werd gedaan, om dergelijke aantijgingen te fileren, het reaguursel van een bepaalde persoon + reactie is verwijderd bij LC.nl, naar ik mag aan nemen door ditzelfde lafhartig persoon, die meende de maat te mogen nemen van de ‘clienten’ van betreffend incassobureau, die door het asociale beleid van bruin 1 en bruin 2, met de rug tegen de muur staan, maar wat die persoon niet weerhield om dergelijke ‘wanbetalers’ nog een trap na te geben, aangezien geheel volgens de ‘visie’van deze ‘mevrouw’, succes en gezondheid een eigen keuze is en daaruit voortvloeit dat een totaal gebrek aan empathie in die kringen ‘gerechtvaardigd’is.

  2. Het is te gek voor woorden .Maar nu blijkt wederom ,dat ook de incasso bureau,s misgrijpen indien de opdrachtgevers uitgekleed zijn ,mischien dat er een potje voor ze is in den haag ,uiteindelijk zitten daar de schuldigen .Uiteindelijk daar is het grootste incassobureau gevestigd .

  3. @4 Dat betekent dat het echt erg gesteld is met sommige mensen (en bedrijfjes), als zelfs incassobureaus ze niet meer uit kunnen knijpen. Want reken maar dat die tot de laatste druppel kunnen gaan.

Reacties zijn gesloten.