Kom in verzet tegen de PVV!

‘Willen we meer of minder Marokkanen?’ roept Geert Wilders. ‘Minder! Minder! Minder!’ schreeuwt de meute. #kominverzet twittert Geert Wilders. En zijn volgelingen bekladden (beoogde) AZC’s met hakenkruizen en racistische kreten, vallen schreeuwend raadsvergaderingen binnen, dreigen op de sociale media massaal met brandstichting en erger.

Geert Wilders laat zich niet horen. Hij neemt geen afstand van deze door hemzelf opgehitste extremisten, die bijna exponentieel in aantal lijken toe te nemen de laatste maanden, om precies te zijn sinds de vluchtelingenstroom uit Syrië ook ons land steeds vaker bereikt. En Wilders is niet gek. Die begrijpt heus wel welk effect zijn woorden hebben op de volgzame meute die hij vakkundig stapsgewijs heeft bang gemaakt en vol haat heeft gepompt. Het kan niet anders dan dat wat er nu gebeurt en nog gaat gebeuren precies de bedoeling is van Geert Wilders.

Het gebeurt allemaal opzettelijk en er is geen politie of justitie te bekennen die er iets aan doet. Over die duizenden aangiften tegen Wilders naar aanleiding van zijn ‘minder minder’ hatespeech horen we niets meer. Waarom niet? Geert Wilders is een gevaarlijke crimineel die bewust en opzettelijk dit land in grote problemen brengt, onrust veroorzaakt onder de bevolking, haat zaait en bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet. Geert Wilders zou moeten worden opgesloten, en snel ook.

Het gebeurt iedere dag in alle openheid en er is geen politicus die Geert Wilders  ter verantwoording roept voor zijn compleet onverantwoordelijke gedrag. Het gebeurt iedere dag en er is vrijwel geen krant, tijdschrift of omroep die niet kritiekloos achter Wilders aanhobbelt. Als de geblondeerde gek iets roept, is het nieuws. Hoe gekker hoe beter. Als een redelijk politicus iets zegt is het dat niet. Dan is het geen nieuws. Dan is het saai. En het volk wil geen saai. Saai ligt niet goed in de markt.

Intussen scharen politieke partijen waarvan je in je naïviteit nog iets goeds zou verwachten zich enthousiast achter het door de racisten van GeenStijl opgezette initiatief ‘GeenPeil’. Net zoals CDA en VVD doodgemoedereerd een gedoogconstructie aangingen met de PVV en die ‘partij’ daarmee in feite legitimeerden. ‘Een heel gewone partij waarmee je prima kunt samenwerken,’ aldus Mark Rutte, minister-president van alle Nederlanders, tevens de grootste oelewapper die ooit het torentje heeft betrokken. Een onbenul, een kletskous, een clown die geen flauw idee heeft wat hij met dit soort uitspraken heeft bewerkstelligd. Ik kan er niets beters van maken.

Als Wilders morgen zijn hordes oproept om de brand te steken in AZC’s gaat dat morgennacht gebeuren, daarvan ben ik overtuigd. En reken maar dat dan de rapen gaar zijn.

Ik weet een ding: veel liever driehonderd asielzoekers in mijn wijk dan driehonderd agressieve PVV-fans. Die zijn honderd keer enger. Ik zou willen dat veel meer mensen zich dat zouden realiseren. Het zijn niet de vluchtelingen die agressief zijn, die gebouwen bekladden, raadsvergaderingen verstoren, oproepen tot brandstichting en de meest waanzinnige bedreigingen uiten op de sociale media. Het zijn ook niet de moslims. Het zijn Wilders’ volgelingen.

Vandaag (6 oktober) heeft de blonde gek een meldpunt voor overlast van asielzoekers ingesteld. Een totaal zinloze actie met maar een doel: het verder ophitsen van zijn fans. Want wat gaat Wilders doen met alle meldingen die gaan binnenkomen? Antwoord: niets. Misschien denkt de doorsnee PVV-stemmer dat Wilders en Bosma hoogstpersoonlijk orde op zaken gaan stellen in die AZC’s, maar dat is dus niet zo. Het is een middel om meer haat te zaaien. Enkel en alleen dat. Precies zoals het Polenmeldpunt van destijds, waarvan we ook verder nooit meer iets hebben vernomen. Het is simpelweg misdadig wat Wilders doet.

Politici van de reguliere partijen zouden nu keihard afstand van de PVV moeten nemen. Zich openlijk, glashelder en op dagelijkse basis moeten distantiëren van wat Wilders uitkraamt en op geen enkele manier meer moeten samenwerken met de PVV. Media zouden hun verantwoordelijkheid moeten nemen en deze gevaarlijke malloot keihard moeten aanpakken. Redelijke mensen, de mensen die normaal gesproken zwijgen, zouden niet bang moeten zijn en als tegenwicht van al het agressieve geschreeuw hun mening moeten geven, op internet, op het werk en binnen hun familie en hun vriendenkring. Nu. Voordat het te laat is en de boel ontploft. Het is de enige manier om die bulldozer van haat en agressie die PVV heet te stoppen. Kom in verzet! Tegen Wilders en de PVV!

1 gedachte over “Kom in verzet tegen de PVV!”

  1. Pingback: Oranje: bruin tegen bruin omdat haat niet te sturen valt | Krapuul

Reacties zijn gesloten.