Kom bij ons

2014-03-22 van der Laan

Kom bij ons ‘medestrijders’ voor één vaderland van vreemde smetten vrij.

Kom bij ons, dan gaan we samen, uitgeprocedeerde asielzoekers terroriseren, gevangen zetten, de straat opjagen, vernederen, criminaliseren, medische hulp onthouden,…, met geweld het land – ons mooie, multiraciale land – uittrappen.

Kom  bij ons, dan gaan we samen de mensen hun banen afpakken, hun salarissen verlagen, hun pensioenen verkwanselen, hun huren onbetaalbaar maken, hun arbeidsvoorwaarden slopen, de zorg en de cultuur afbreken, de mensen hun privacy afnemen, ze ontrechten, vernederen en de dwangarbeid intrappen.

Kom bij ons, dan gaan we samen uitrekenen hoeveel Polen we per vierkante meter kunnen ophokken teneinde jullie fascistische buren ’te helpen.’

Kom bij ons, dan gaan we samen van de Antilliaanse landgenoten tweede, derde of vierderangs burgers maken.

Kom bij ons, dan jagen we eendrachtig de toekomst van de jeugd de vernieling in.

Kom bij ons, dan gaan we samen schedels meten.

Kom bij ons want voor de fascistische dwangmaatschappij hebben wij nog heel, heel veel kampbewakers nodig!

Welkom lieve, beste, trouwe, vaderlandlievende PVV-medefascisten!

Met een welgemeend Heil Geert!

Eberhard van der Laan.

PvdA- Gauleiter Amsterdam

20 gedachten over “Kom bij ons”

 1. Nou Ralph, je mening in ere, maar volgens mij wil je de politiek helemaal geen kans geven zich te beteren.

 2. Ach kom Cornelis, sorry hoor: wie geloven wil dat het paradijs op Aarde met der Untergang van Wilders nu is gekomen mag van mij maar al die Wendehalsen en na-oorlogse verzetsstrijders hebben een dusdanig beroerde reputatie dat ze volstrekt ongeloofwaardig zijn.
  Het is niet Wilders maar van der Laan die op een verschrikkelijk vunzige manier met uitgeprocedeerde asielzoekers in zijn stad omgaat. En daar heeft meneer Eberhard van der Laan ook helemaal zelf, uit eigen vrije wil voor gekozen dat te doen. Hij had zich ook bij Joke Kaviaar kunnen aansluiten bijvoorbeeld (al betaald dat hoogstwaarschijnlijk een stuk slechter). Kortom: Eberhard van der Laan is een huichelaar die zelf verantwoordelijk is voor zijn daden als machthebber en PvdA-mannetje (van een racistische PvdA bovendien ‘etnisch monopolie’, ‘we moeten ze tot op het bot vernederen’ over Marokkanen, uitvoerder van een racistische vreemdelingenwet) en hij is volstrekt ongeloofwaardig met zijn geblaat over anti-racisme.

 3. Helemaal met je eens Ralph!
  En meer dan dat: ik begin steeds sterker te geloven dat dit een vooropgezet plan was om de fascistische krachten te bundelen.

 4. Wat een ongelofelijke belediging van de NSDAP is dit zeg !

  Schande !

  😉

 5. Wilders is verre van ondergegaan en het zal nog lang duren voordat dat gebeurd. Wilders ondervindt nu echter meer tegenwind en tegengeluid dan ooit tevoren, juist en vooral uit het midden van de bevolking van Nederland. Natuurlijk doen politiek en media mee uit opportunisme, dat is mij ook duidelijk, maar dat kan me even geen reet schelen. Ik doe niet aan meteenisme. Ik neem “slechts” waar dat er EINDELIJK, op een naar Nederlandse begrippen ongekend grote schaal, handen uitgereikt en aangenomen worden. En daar gaat het om. Dat is de hoopvolle ingang om eindelijk dat stompzinnige racisme in te dammen.

 6. Juist Cornelis, volledig mee eens. En Krapuulers, we moeten niet door op alles en iedereen te zeiken, inclusief het establishment onze glazen ingooien door afbreuk te doen aan het feit dat er een enorme volksmassa aan het opstaan is tegen Wilders en consorten en dat duidelijk aan het worden is dat zijn, maar ook het Neo-Liberale racisme en uitsluiting van andere volken, mensen, asielzoekers, niet meer gepikt wordt.

 7. Ik ben het met Cornelis eens. Er is in elk geval 1 ding duidelijk geworden: er is een grote groep Nederlandse burgers die racisme afkeurt en die nu de gelegenheid heeft aangegrepen om hun afkeur kenbaar te maken. En dat grotere deel van de bevolking heeft niet zo’n grote mond, maar blijkt in staat om, ondanks problematische tijden, nuchter te blijven en het redelijk verstand te verkiezen, boven de hetzerij en kleinzieligheid van Wilders en zijn aanhang.
  Het is dan wel jammer en triest dat louche figuren, pvda-ers voorop, daar misbruik van proberen te maken voor hun privé-belangetje. Ik geloof dat dat nauwelijks van betekenis is. wie of wat is van der Laan nou helemaal?

 8. @Duif, van der Laan en soortgelijke figuren in dergelijke posities zijn van heel veel betekenis. Als eentje slechts van hen zou zeggen ‘verrek maar, ik voer het vreemdelingenbeleid van Schreibtischmörder Teeven niet meer mee uit en ik ga de plannetjes van Klijsnma tegenwerken’…dan is dat van enorme betekenis. Het zou het einde zijn van dat vunzige kabinet dat nu dankzij hen in stand gehouden wordt.

 9. Ja ja, met z’n allen hebben we nu opeens de moed om ‘in verzet te gaan’. Zelfs dat stukje geschiedenis herhaalt zich.
  Prima tekst van Ralph van der Geest.

  één aanvulling
  Kom bij ons, dan blijven we eendrachtig de vergeten slachtoffers van de dierenindustrie de vernieling injagen voor onze collectieve egotrip.

  Maar ja, ’t zijn geen mensen hè. Eigen soort eerst. Pardon voor ’t cynisme.

 10. De moed om in verzet te gaan duurt altijd wat langer. Neem de februaristaking of de algehele treinstaking tijdens de oorlog. Of zij die in verzet kwamen.

  In ons land zijn er groepen die structureel verzet plegen maar zij zijn niet zo groot dat ze een daadwerkelijk verschil kunnen maken. Nog niet.

 11. @Ralph Als van der Laan zegt verrek maar dan zegt pvda a’dam vertrek maar; en er komt een andere stropop. Natuurlijk is het altijd beter dat iemand weigert uit te voeren wat niet deugt. Vooral voor het eigen zielenheil van die persoon. Er zijn simpelweg te veel opportunisten. Het is niet de politiek die de wereld regeert. Politici zijn echt alleen maar onbeduidende stropoppen in de handen van mensen met geld. (Echt héél héél veel geld).

  Het leuke is dat de massa (redelijk en ontwikkeld) uiteindelijk sterker kán zijn.

 12. @JJB Mee eens m.b.t. structureel verzet van kleine groepen. De voorspellende woorden ”Nog niet.” betreft, laten we ’t hopen, en dan niet alleen voor de bühne.

 13. @Duif, ten eerste is het slechts een veronderstelling want noch van der Laan noch wie ook in een soortgelijke positie heeft iets dergelijks ooit gedaan en ten tweede, als er simpelweg teveel opportunisten en stropoppen zijn kunnen we Krapuul net zo goed opdoeken, kan Breedveld net zo goed stoppen of Peter Storm van Ravotr en niet te vergeten Joke Kaviaar alsook ieder ander die nu juist een wereld wensen met minder, heel veel minder cynische, gewetenloze opportunisten als juist van der Laan.
  Wilt u meer cynische, gewetenloze, racistische opportunisten als van der Laan, schedelmeter Asscher, Diederik Samsom of wilt u minder cynische, gewetenloze, racistische opportunisten als van der Laan, schedelmeter Asscher, Diederik Samsom?

 14. Van der Laan voor zijn spiegel in de woonkamer: “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand – ben ik links of ben ik echter rechts?”

 15. Met dit soort ongenuanceerde verhalen kan ik niet veel.
  Een uitgeprocedeerde asielzoeker blijkt volgens onze regels geen recht op asiel te hebben. En wat dan ? Niet uitzetten, dus de deur wagenwijd openzetten voor alle economische migranten ?
  En dat over de pensioenen kan ik al helemaal niet volgen. Zonder EU en euro was er geen enkel probleem met de pensioenen. Het is de Brusselse wens de pensioenen te verlagen, met de rekenrente van rond één procent, gevolg van de mislukte euro, die verlaging heeft veroorzaakt, en prijsaanpassing verhindert.
  Verder, je kunt wel van mening zijn dat iedereen overal welkom moet zijn, maar een dergelijke utopie was nog nooit ergens.

 16. @pietfries, “Het is de Brusselse wens de pensioenen te verlagen” – ook pensioen leeftijd te verhogen enz.

  Nu de vraag: Weet je wie sinds oudsher de toon in “Brussel” aangeeft?

  Even een poging om aantal namen te noemen: Bolkestein, Neelie Kroes, Van Baalen enz…die de politieke gezicht van Brussel en zijn eisen hebben bepaald. Krijg nou wat, het begint te lijken alsof we overal onder VVD dictaat zitten – thuis maar ook hetzelfde in Brussel.

  Nu mag jij met namen doorgaan, of andere voor Europa kiezen om van de neoliberalen af te komen….ook thuis.

 17. Mooi om te zien hoe dit stuk van Ralph een discussie op gang brengt over hoe we hier bij Krapuul moeten omgaan met de recente ontwikkelingen.

  Het feit dat er nu eindelijk eens flink geageerd wordt tegen Wilders zie ik als een begin. Er is een begin van bewustwording dat wat Wilders allemaal uitkraamt smerige racistische vuilspuiterij is en dat dat niet kan. Het is hoopvol dat een groot aantal mensen dat niet meer accepteert. Het feit dat allerhande media en politici zich nu ook van Wilders afwenden, is ongetwijfeld deels puur opportunisme. Maar toch, het gebeurt, en daar kunnen we m.i. alleen maar blij om zijn.

  Lastiger wordt het om het intussen geïnstitutionaliseerde racisme en de vreselijke verrechtsing in een groot deel van de overige partijen uit te bannen. En het allermoeilijkste is natuurlijk om het uit de mensen, de Nederlandse bevolking – een bevolking die Pim Fortuyn verkoos als grootste Nederlander – te krijgen. Nee, dat gaat nog effies duren.
  Maar ergens moet die ommezwaai komen, en misschien is dat nu. Als er maar genoeg mensen in opstand komen, kunnen we de politiek veranderen. Ook al zullen de meeste politici altijd opportunisten in plaats van idealisten blijven.

  Ik denk dat we zeer kritisch moeten blijven, maar anderzijds positieve ontwikkelingen als deze moeten steunen waar dat kan.

 18. Vergeet de PVDA’rs Dijselbloem en Timmermans niet die op Financieen en Buza het VVD beleid van de EU uitvoeren.

 19. Rutte en de VVD praten altijd over Nederland B.V. Alsof dit een bedrijf is.

  Nu een echt bedrijf is PZ en daarboven de manager/directeur verantwoordelijk voor de keuze van goed personeel. Als je dat niet goed doet gaat je bedrijf failliet. Nu weten we dat Nederland geen B.V. is zoals ze graag willen geloven. Maar we zijn een samenleving. Mens en Milieu.

  Nu vroeg ik me af. Als de VVD het zo ziet dan is Rutte volkomen verantwoordelijk voor de keuze van zijn ministers/personeel. WAAROM doet dan een Edith Schippers Zorg iets wat ons allen aangaat en zo belangrijk is. We kennen allemaal die defensie reclame Geschikt Ongeschikt.

  Edith Schippers …. niet de juiste diploma’s… niet de juiste werkervaring….. niet de juiste intenties (tabakslobby en goedkeuren landbouwgif terwijl dat bijensterfte met zich meebrengt) … verder negeert ze noodkreten van de artsen. En gaat ze blind door alles voor puur eigen belang.

  Heeft PZ in B.V. Nederland hier een slechte selectie gedaan of niet ? En is Rutte daarvoor als Directeur van dit “Bedrijf” niet geheel verantwoordelijk ?

  Dit geld voor het overgrote deel van zijn ministersploeg. En de dames zijn allemaal vrouwen quota opvul figuranten gebleken.

  Tevens zijn er tegen mutsje Schippers veel te veel moties van wantrouwen geweest.

  Je kunt zien dat de VVD geen kaas heeft gegeten hoe een bedrijf te runnen. Wel van graaien.

  1. Bekakt praten Check!
  2. Maat/Mantelpak Check!
  3. Geen kennis van zaken Check!
  4. Brallen Check!
  5. Corrupt Check!
  etc….

  Vraag maar aan de bejaarden die hun zorginstelling moeten verlaten terwijl de directie even zijn of haar zakken vult.

  Nederland is volkomen mesjokke.

Reacties zijn gesloten.