Koenders vindt vrijheid van meningsuiting voor moslims overdreven luxe

Minister Bert Koenders heeft aan een paar mensen visa geweigerd. Het betreft ’toevalligerwijs’ moslims.

Minister Koenders heeft de visa ingetrokken van drie imams die begin maart zouden spreken op een bijeenkomst in Rijswijk. De beslissing is genomen op grond van informatie van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid die Koenders vandaag kreeg.
(NOS)

Een reden voor de weigering is er niet. Informatie van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid is geheim, wat een mooie schaamlap is om geen mededelingen te hoeven doen.

Natuurlijk zijn deze imams geen terroristen, anders zouden ze niet in het openbaar spreken. Evenmin verspreiden ze haatboodschappen, want dan zullen ze op de bijeenkomst worden gearresteerd.

Koenders is de typische sociaal-democraat zonder ruggengraat. Omwille van het smeer likt deze kat de kandeleer. Er ontstaat wat ophef in (social) media over zogenaamde ‘haatimams’ en Bertje kiest de gemakkelijkste weg door hun komst te verbieden. Vrijheid van meningsuiting is per slot van rekening een ongemakkelijke luxe die alleen geldt voor ‘brave’ moslims.

2 gedachten over “Koenders vindt vrijheid van meningsuiting voor moslims overdreven luxe”

  1. Pingback: CDA en CU vinden ook dat niet alle burgers dezelfde rechten hebben | Krapuul

  2. Pingback: Al-Yaqeen: Meten met twee maten inzake het vrije woord | Krapuul

Reacties zijn gesloten.