Koehandel met vluchtelingen

Terwijl in Italië en Griekenland steeds meer vluchtelingen na een helse reis aankomen en de opvang van inmiddels miljoenen in de regio leidt tot mensonterende situaties, is men in Europa handjeklap aan het spelen over het opnemen van een heel klein percentage van die vluchtelingen.
40.000 is natuurlijk maar een peulenschil als je kijkt naar de grote groepen vluchtelingen die in de regio worden opgevangen. Maar Europa piept, krijst, steunt en kreunt. Niemand wil verantwoordelijkheid nemen en men wijst alleen maar naar elkaar.

Ook Nederland.

Nederland is bereid om meer vluchtelingen op te nemen, maar alleen als genoeg andere landen binnen de EU dat ook doen.

(bron)

Allemaal omdat de onderbuik van het volk een heftige darmontsteking heeft. Een diarree aan xenofoob en nazistisch gebral heeft ook de leiders van de Europese landen geïnfecteerd.

In de media wordt de vluchteling gemarginaliseerd tot migrant waarbij de indruk wordt gewekt dat zij niet op de vlucht voor oorlog en geweld zijn, maar slechts om economische reden naar fort Europa reizen. De rechtse goegemeente gebruikt veelvuldig het woord gelukzoekers en onder leiding van haatprediker Geert W. worden vluchtelingen gezien als criminelen die linea recta op dezelfde gammele boot teruggestuurd moeten worden naar de ellende waar ze vandaan komen. Het volk met de zieke onderbuik wordt systematische opgezet tegen de vluchteling. De vluchteling die de huizen inpikt, die ouderen in vieze luiers laat liggen en de arme oer-Hollander massaal naar de voedselbank stuurt.

Azc-alert, de haatorganisatie van de pvv, preekt in iedere gemeente waar vluchtelingen worden opgevangen, dat deze mensen dood en verderf komen brengen. Feitelijk is daar niets van waar.

In het radioprogramma “1 op straat” van donderdag 4 juni jl. werd duidelijk dat de angstzaaierij van pvv hulpje Anita Hendriks gebakken lucht is.

Maar dat maakt niet uit. Het gaat er om dat het zwarte zaad dat dit soort lieden zaaien grond vindt waar het kan ontkiemen. Feiten zijn daarbij totaal onbelangrijk. Medemenselijkheid is allang door dit soort figuren in de verbrandingsoven geflikkerd.

Schaamteloos.

Ter info de cijfers: