Kno’Ledge Cesare: “Ik laat mij niet tegenhouden door politie-intimidatie”

Gisteren kreeg ik een telefoontje van de Korpschef Utrecht Stad. Hij deelde mee dat mijn beveiligingspas met onmiddellijke ingang ingenomen wordt. De aanleiding: ik word door de Goudse politie aangeklaagd voor mishandeling van een agent en verzet tegen mijn arrestatie op 15 november, tijdens de nationale Sinterklaasintocht in Gouda. Het is te gek voor woorden dat juist ik aangeklaagd word voor mishandeling. De beelden en foto’s van mijn hardhandige arrestatie spreken voor zich. Iedere nuchtere Nederlander die deze beelden heeft gezien kan niet om het feit heen dat de politie hun frustratie op mij botvierde en niet andersom. Na een onrechtmatige, gewelddadige arrestatie en onmenselijke behandeling op het politiebureau wil men nu mijn baan afpakken. Dit is een waarschuwingsschot naar alle “activisten”. Ik moet als voorbeeld dienen voor alle andere moedige zusters en broeders. Ik zal alle aantijgingen aanvechten, daar kun je blind op vertrouwen. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via:: Doorbraak