Kijk, dat bedoel ik nou met fascisme faciliteren

2014-12-11 Nanninga AT5

De zender AT5 heeft op twitter een account dat heet ‘@ikben020’ en daarmee geeft de zender van de hoofdstad Amsterdammers de gelegenheid een week lang te twitteren via dat account over wat ze belangrijk vinden of opvalt.
Deze week schijnt dat Annabel Nanninga te zijn.
De nazi die thans bij één of ander Sarah Palin fanblog achter een betaalmuurtje haar bullshit mag neerkrabbelen – waar geloof ik tegenwoordig ook het #ikbeneenjood-jankertje Bart Schut, massamoordverheerlijker, zit – en voorheen bij haatblog GeenStijl zat waar ze lachte om en de spot dreef met de verschrikkelijke dood van bootvluchtelingen in de Middellandse Zee, de nazi’s die voor Hitler moordend en brandschattend door Europa trokken verheerlijkte en, wellicht geïnspireerd door wat diezelfde nazi’s in Auschwitz, Treblinka en Sobibor o.a. flikten een pleidooi hield voor het uitroeien van mensen middels een dodelijk virus.

Maar denkt u niet dat AT5 in het introductie-stukje op haar site ter aankondiging van die nazi als @ikben020’er van de week over al die zaken (waar de redactie van die omroep wel weet van moet hebben) ook maar één vraag aan dat wijf stelde.
Dergelijke praktijken van de zender heten in mijn optiek het faciliteren van nazi’s.
Onno Hoes is de laatste toevoeging aan de lange lijst van slachtoffers die het salonfähig maken van nazi’s door politiek en media met zich meebrengt.
We zullen het onthouden AT5.

2 gedachten over “Kijk, dat bedoel ik nou met fascisme faciliteren”

  1. Pingback: De kerstgedachte van Sieuwke | Krapuul

  2. Pingback: De rotzooi en het antisemitisme van een PVV-minister | Krapuul

Reacties zijn gesloten.