Kees Veerman: CDA moet breken met de PVV

Het CDA moet de gedoogconstructie met de PVV opzeggen en op zoek gaan naar een andere gedoogpartner. Dat zegt CDA-coryfee Cees Veerman zondagavond in het tv-programma Brandpunt.

De 62-jarige Veerman is er niet over te spreken dat PVV-leider Geert Wilders aan de touwtjes lijkt te trekken bij het CDA. Hij wijst naar minister voor Immigratie en Asiel Gerd Leers (CDA), die afgelopen week van premier Mark Rutte (VVD) de opdracht kreeg een conflict met Wilders bij te leggen.

Veerman zal vast de enige niet zijn binnen het CDA die er zo over denkt, maar wel de eerste sinds Ab Klink die zijn mond weer open durft te doen.

3 gedachten over “Kees Veerman: CDA moet breken met de PVV”

  1. Veerman zal vast de enige niet zijn binnen het CDA die er zo over denkt, maar wel de eerste sinds Ab Klink die zijn mond weer open durft te doen.

    Nou, er waren er wel nog een paar meer, hoor. Ernst Hirsch-Ballin bijvoorbeeld heeft zijn kritiek ook nooit onder de bekende stoelen noch banken gestoken, lijkt me…
    😉

  2. Niet het CDA moet breken, de kiezer heeft met het CDA gebroken. En alleen om Rutte in het zadel te helpen mocht, met nadruk op mocht, het CDA nog een duit in het zakje doen. Al haalt het CDA om het tij te keren keer op keer fossielen uit de kast, de kiezer zegt nee! Zij zullen er zich bij neer dienen te legen dat de gouden tijden van het Colijn regentenregiem nimmer terug keren. De generatie die dit pikte is bijna niet meer. Eigenlijk net zoals met de socialisten. En hoe je het ook tracht te camoufleren: buiten de wereld omvattende crisis is wat Nederland betreft de combinatie christelijk links de grootste veroorzaker van de nu benodigde bezuinigingen. Bezuinigingen die overigens weer bij de verkeerde personen wordt neergelegd. Geen dubbeltje bij de generaal pardonners

Reacties zijn gesloten.