Kandidaat-idioten über alles

megafoon_140x180Gisterenavond was de eerste aflevering van Zomergasten met de burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb. De uitzending moet een pijnlijke ervaring geweest zijn voor de fans van Hans Janmaat, Pim Fortuyn en Geert Wilders, als ze al keken. Er werd uit de koran geciteerd, er waren dichtende moslima’s te zien en er waren beelden van hoe Nederlandse ambtenaren 50 jaar geleden voor de werkgevers goedkope arbeidskrachten rekruteerden in Marokko. Maar de kans is groot dat ze niet keken, want Zomergasten is een product van de VPRO, wat synoniem is aan multicultureel communisme, en de Nederlandse televisiezenders bieden ook programma’s met eindeloos veel bekende Nederlanders die bekende Nederlanders bespelen, wat een veel groter publiek trekt. Maar velen keken stiekem toch, zo viel te lezen op sociale media, zelfs nadat ze expliciet hadden verklaard dat ze niet zouden kijken.

Aboutaleb wilde van Geert Wilders nou wel eens weten hoe hij zijn plannen voor minder Marokkanen er precies uit zien. Geert reageerde verontwaardigd en in zijn kielzog reageerden zijn aanhangers verontwaardigd. Die verontwaardiging werd ingeleid door boegeroep op Twitter en Facebook richting Aboutaleb, omdat hij Pim Fortuyn had ‘gedemoniseerd’. In 2002 noemde hij Pim een wolf in schaapskleren en dat mag natuurlijk niet. Het vroegere PvdA-lid Fortuyn wordt namelijk als een heilige vereerd door een belachelijk groot deel van Nederland. Wilders twitterde dus het fragment waarin Aboutaleb zich uitsprak over Fortuyn met als bijschrift “Opdat wij nooit vergeten.” Wilders vervolgde met een fragment waarin hij uitlegt wat hij met zijn plan voor minder Marokkanen denkt te willen bereiken. Maar hoe Wilders dit plan wil uitvoeren is nog steeds een raadsel en dat zal wel zo blijven. Wilders is namelijk afhankelijk van lone wolves die hem vereren maar waar hij afstand van kan nemen.

Echt bizar werd het toen ene Dr. Gert Jan Mulder zich ging uitspreken over Zomergasten. Het begon ermee dat hij zei dat hij niet zou kijken, want Aboutaleb was een moslim die volgens hem niet in het “Hollandse” programma thuishoorde. Mulders grote held Wilders zegt dat hij niks tegen moslims heeft, maar Mulder heeft alles tegen moslims. Meneer Mulder was een voormalig Rabobank-regiodirecteur voor Zuid-Amerika toen de militaire junta’s daar nog de dienst uitmaakten en woont alweer ruim dertig jaar als veeboer in Uruguay. Hij was de afgelopen weken in zijn vaderland en had ontmoetingen met PVV-ideoloog en pro-Apartheidsactivist Martin Bosma, voormalig incasso-interim en medicijnensmokkelaar Machiel de Graaf (PVV-milieuwoordvoerder) en onderwijswoordvoerder voor de PVV Harm Beertema. Die laatste gelooft dat het hijsen van de driekleur, liefst oranje-blanje-blue, en de ochtend beginnen met het zingen van het Wilhelmus zal leiden tot een enorme verbetering van de onderwijsresultaten. Hetgeen wellicht verklaart dat een Doctor in den vreemde zoveel taalfouten kan produceren.

drgjmulder

Mulder schrijft dan ook voor de nationale schedelmeter Joost Niemöller. Hij schreef eerder dat Aboutaleb een wolf in schaapskleren is. Er zijn namelijk Nederlanders die menen dat de burgemeester van Rotterdam eigenlijk een stiekeme terrorist is die de kelen van raszuivere Nederlanders zal gaan doorsnijden. Het goede nieuws is dat Mulder nu kandidaat-minister is voor de PVV. In zijn profiel op Twitter schrijft hij over zichzelf: “Patriottisch correct. Romantisch conservatief Aspirant Minister PVV.” Beertema was in ieder geval enorm onder de indruk van Mulder. Mulder zelf heeft ook al plannen. Hij wil het provinciehuis in Noord-Holland sluiten en opdoeken en hij wil alle subsidies aan organisaties met een islamitische achtergrond onmiddellijk stopzetten, want die “voldoen niet aan de voorwaarden.” Ook heeft hij al enkele personen gewaarschuwd dat ze hun baan zullen kwijtraken, zoals een milieukundig begeleider van bodemsaneringen.

In Duitsland zijn er dit jaar al meer aanslagen geweest op voorzieningen voor asielzoekers dan in het hele jaar ervoor. Voornamelijk in het oosten van Duitsland, maar ook in het Roergebied zijn er ondertussen bijna dagelijkse incidenten onder de bezielende leiding van neonazi’s. Ook in Nederland ging het afgelopen weekend een huisje op een vakantiepark dat onderdak moet bieden aan asielzoekers in vlammen op. Bij elk incident wordt er gejubeld door figuren als Dr Gert Jan Mulder en wordt op sociale media en webfora in gebrekkig Nederlands de hoop uitgesproken, dat er nog meer voorzieningen voor asielzoekers in vlammen zullen opgaan en als het meezit er ook zoveel mogelijk doden zullen vallen. In Duitsland heet die maatschappelijke ontwikkeling Verblödung, die veel gevaarlijker is dan de toename van asielzoekers. In Nederland worden zulke aanslagplegers doorgaans “verontruste burgers” genoemd, die aanslagen plegen omdat er niet naar hen wordt geluisterd. Maar gelukkig gloort er hoop. Dr Gert Jan Mulder gaat samen met zijn held Wilders ervoor zorgen dat alles wat niet bevalt wordt afgebroken en er straks in Nederland geen enkele moslim of communist meer leeft en het duizendjarige rijk met 80 jaar vertraging dan eindelijk kan beginnen.

1 gedachte over “Kandidaat-idioten über alles”

  1. Pingback: Kandidaat-idioten über alles | wltrrr

Reacties zijn gesloten.