Kan de PVV niet gewoon naar Noord-Korea verhuizen?

PVV’er Hernandez vindt dat militairen in het weekend weer in uniform naar huis moeten reizen.
Als Hernandez zich nou zelf eerst eens concentreert op het niet uitdelen (en innemen) van kopstoten in het weekend, dan kunnen we de kleding van die soldaten in hun eigen tijd misschien aan hen overlaten.

De Nederlandse bevolking moet de krijgsmacht meer leren waarderen en trots zijn op de mannen en vrouwen in uniform. De band tussen de krijgsmacht en de samenleving moet worden verbeterd, zo niet hersteld. Patriottisme kan hier een grote rol bij spelen.

Ik zou mij als PVV-kamerlid in het algemeen toch eerder zorgen maken over het waarderen en trots kunnen zijn op kamerleden, gezien een Eric Lucassen (seks met ondergeschikten, dreigen met brievenbuspissen), Hero Brinkman (barmansleuren en bijlzwaaien), James Sharpe (spikemeppen en keurig accountmanager zijn bij bedrijf dat minder keurige diensten verleende), Jhim van Bemmel (faillissementsfraude), Dion Graus (beschuldigd van mishandeling zwangere vriendin), Prof. Mr. Dr. Ir. Richard de Mos (die schoolhoofd had kúnnen zijn). Opdat wij niet vergeten.

De PVV pleit al langer voor meer openbare parades en militaire ceremonies.

Nou, zoals in Noord-Korea zie ik ze het hier in Nederland anders nog niet doen. Ook die van onvoorwaardelijke bezieling en trouw tot in de dood doordrenkte toon hoor ik zelfs de door de rechtse lobby in de plaats van de veuls te scherpe Clairy Polak aangestelde Mariëlle Tweebeke nog niet zo gauw hanteren.

Kan de PVV niet gewoon naar Noord-Korea verhuizen?

2 gedachten over “Kan de PVV niet gewoon naar Noord-Korea verhuizen?”

  1. “Kan de PVV niet gewoon naar Noord-Korea verhuizen?”

    Het is zeer logisch aangezien hun totalitaire intolerantie tegen multiculti, andersdenkenden, buitenlanders en affiniteit voor militaire optreden en vertoon.
    Ik begrijp niet dat ze het nog niet gedaan hebben.

    Hadden we ons leefbaar Nederland wer terug gekregen.

Reacties zijn gesloten.