Kabinet: ‘Homo’s niet onze zorg’

Minister Van Bijsterveldt negeert Kamermeerderheid … Homovoorlichting niet in het onderwijs

Minister Van Bijsterveldt wil voorlichting over homoseksualiteit schrappen uit het kernprogramma van het onderwijs. Dit terwijl een meerderheid in de Tweede Kamer er juist op aandringt voorlichting op te nemen in het programma. De minister is van mening dat het een te zware belasting voor scholen is.

Wanneer gaat de Tweede Kamer nu eens doorkrijgen dat dit kabinet gewoon schijt heeft aan onze volksvertegenwoordigers? En daarmee dus ook aan het volk van Nederland?

Alles is teveel en overal moet in geschrapt worden. We moeten terug naar de jaren dat nergens over gesproken werd en Jan met de pet netjes ‘Ja en Amen’ moest zeggen tegen Meneer en Mevrouw. Terug naar de goede oude tijd dat een enkeling in Nederland het voor het zeggen had en de rest gewoon dom werkvolk was. Nergens is meer subsidie voor, opleidingen alleen nog betaalbaar voor hen die geld genoeg hebben, gezondheidszorg idem dito, etc. etc. Als je niet beter wist zou je denken dat Nederland arm is en nergens meer geld voor heeft.

Het devies is: zelf broek ophouden! En homo zijn zal ook wel een keuze zijn, volgens dit kabinet. 😥

3 gedachten over “Kabinet: ‘Homo’s niet onze zorg’”

  1. Intussen blijkt, dat de PVV ook wat betreft hun zogenaamde homo-vriendelijkheid hier hard door de mand valt. Ze trokken hun ondertekening van de motie in! (Gay Krant).

  2. En de nieuwe migratieregels die paren van dezelfde sekse benadelen zijn ook nog altijd niet terug gedraaid. Leers heeft beloofd van wel, maar ja er is nog altijd niks veranderd.

Reacties zijn gesloten.