De JSF gaat doohooooooor!

De JSF gaat dóóhóóóóór, begrijp dat dan eens eindelijk! De Rekenkamer heeft in opdracht van Hans Hillen uitgerekend dat stoppen duurder is. Er was voor de zomer een kamermeerderheid tegen, bestaande uit PvdA, SP, PVV en GroenLinks, maar die komen nu samen maar op 72 zetels. Ik ben toch benieuwd welk standpunt de PvdA hierover nog gaat innemen.

“Een rapport van het ministerie van Economische Zaken, eveneens in handen van de krant, pleit er ook voor door te gaan met de JSF. De introductie van het toestel zou Nederlandse bedrijven miljarden euro’s extra omzet op kunnen leveren plus 75.000 manjaren werk.

Maar omdat de JSF miljarden euro’s extra omzet op zou kunnen leveren, is doorgaan met de JSF dus gegarandeerd goedkoohoooopeeeer!! Daar hebben VVD en CDA ons gedurende jaren geleidelijk ingerommeld. De JSF gaat dóóhóóóóór!!

4 gedachten over “De JSF gaat doohooooooor!”

 1. Ik denk zeker dat we dit PR trucje reeds eerder hebben besproken.

  Eerst neemt men een dure (lobbyisten) project aan en gaat steeds dit door de 2e Kamer doordrammen, telkens weer omdat ” je kan op elke gewenst moment er vanaf stappen”.

  Daarom stemt elke salaristrekker in de 2e Kamer vrolijk altijd met z’n voorzitter mee. Geen kwaad aan de lucht, toch?

  Daarop bereikt men ooit een moment waarop mede dankzij kunstige PR reclame wordt aangekondigd dat ” nu stoppen duurder is dan doorgaan ermee”.

  Trucje klaar.

  (voor de nadenkers: hoe kan iets wat in de toekomst nog miljarden zeker voor de belastingbetaler zal gaan kosten, tevens “goedkoper” uitkomen?
  Elke normale accountant zal dan zeggen: nu afschrijven – en klaar is Kees!)

 2. JSF = 99 % VVD lobby dus dan weet je het wel.

  Omdat FEIT(wij “linksen” houden van facts) alleen al moet je het JSF programma stoppen en zover dat kan gedane betalingen terugdraaien en nooit meer aanraken.

 3. @1 Nou, daarom meldde ik het maar weer even, zodat we het hele marketingtraject tenminste gedocumenteerd hebben over de laatste paar jaren.

Reacties zijn gesloten.