Joost Eerdmans wordt rechtse versterking voor WNL

Één dag nadat naar buiten kwam dat de TV helemaal niet links is*, komt WNL met de mededeling dat WNL een nieuwe presentator krijgt. Joost Eerdmans (voormalig LPF-fractielid en kandidaatfractie-lid voor EénNl – maar deze partij kwam niet in de TK). Joost Eerdmans is wethouder in Capelle aan den IJssel. En iedere woensdagavond mag hij zijn neo-con praatje gaan houden op WNL. Zo kennen we de Telegraaf omroep weer!

* Over dat de TV helemaal niet links is, komt nog een stuk, maar ben nog aan het schrijven.

16 gedachten over “Joost Eerdmans wordt rechtse versterking voor WNL”

 1. En WNL ook met hun goede aanwinst, eindelijk toch een eigen gezicht, waar we wat mee kunnen!

 2. @Tante Beatrix: precies, dat je ook direct aan de kop van de presentator ziet dat je op de verkeerde zender zit.

 3. Alhoewel WNL wel fijn dat Lucassenverhaal aan het rollen heeft gebracht. Dat zal Bicker Caarten dan ook wel de kop gekost hebben.

 4. Ik moet nu WNL gaan googlen want ik weet niet eens wat het is.
  Eng mannetje trouwens die eerdmans.

 5. @Cat-a-strofe: WNL staat voor Wakker Nederland, ofwel de zelfbenoemde hardwerkende, wakkere lezers van de Telegraaf.

  Deze illusie is waarschijnlijk ontstaan omdat die krant zo simpel geschreven is dat zelfs het braincell-challenged deel van de Nederlandse bevolking het kon volgen, en dientengevolge dacht dat ze wel erg wakker waren, elke ochtend, vergeleken met de tijden dat ze nog een echte krant probeerden te begrijpen.

 6. @Laurent
  Ja de telegraaf is me bekend , ik wist alleen niet dat het wnl ging heten.
  lol @ wakker nederland..

 7. tante Beatrix Schreef:

  Zoals de Volkskrant de Vara en joop.nl heeft, daar zeggen wij ook niets van!

  Eh , De Volkskrant is van oorsprong een Katholiek Dagblad en heeft niets met de VARA of PvdA te maken , als Groen Whatever nog bloedgroepen zou hebben ( Kan je een “bloedgroep’ hebben met grachtengordelwater in je aderen .. de feiten zeggen van niet 🙄 ) kan je zeggen dat de Volkskrant de ontwikkeling met de PPR groep heeft meegemaakt .. Eerst katholiek , toen Linkserig , en nu meehuilen met rechts terwijl onderwijl de pretentie word opgehouden nog iets met het Linkserige verleden te maken te hebben ( Is het niet Ironies dat het de altijd rechts lullende Spitslezers waren die Femke Halsema tot politica van het jaar bombardeerde )

 8. tante Beatrix Schreef:

  De realisten!

  Krapulitisch Realisme , haal de koektrommeltjes maar tevoorschijn het is weer tijd ze met tafreeltjes die de soeprieoere Nederlandse Koeltoer vereeren te beschilderen ….

Reacties zijn gesloten.