Jhim van Bemmel (PVV) is een oetlul

Fijn dat je toch even op deze link klikt. Dit soort koppen doen het toch altijd goed. Je wordt erdoor aangetrokken. Je vond Jhim van Bemmel al een oetlul, maar toch wil je je eigen mening nog even bevestigd zien. Dat is nou de kracht van de Telegraaf en PowNews. Een schreeuwende kop en wat eronder staat is van minder belang. Maar wat je wel weet is dat ze iets gaan schrijven waar je het mee eens bent.

Want waarom zou je iets lezen waar je het niet mee eens bent? Dan maak je je misschien alleen maar kwaad. Dat geldt trouwens voor meer media hoor. Lekker in je eigen zuiltje gaan zitten. Lekker veilig, want stel je voor dat iemand een andere mening heeft. Gelukkig is binnen de redactie van Krapuul iedereen het bijna altijd hartgrondig met elkaar oneens. Wij leven tenminste. De echte Partij van de Vrijheid.

Jhim van Bemmel is een oetlul
Nu vind ik ieder Kamerlid die zich voor het karretje van Wilders laat spannen in principe een dubieus figuur. Als je meewerkt aan de misleiding van het volk met als doel het vullen van je eigen zakken, dan ben je echt fout na de oorlog. Maar ik zeg het er nog maar eens bij. Ik heb het niet over mensen die zich niet goed informeren en niet in staat zijn om te begrijpen waar Wilders mee bezig is. Dat is een hele andere categorie. Als ik het over dubieuze figuren heb, dan heb ik het echt over de handlangers van Wilders.

Is Jhim van Bemmel een oetlul?
De meeste feiten die ik weet over Jhim van Bemmel zijn alweer van een tijdje geleden. Ik lees op Wikipedia iets en zie een tranentrekkend stukje op Youtube, waar mijn held Diederik Samsom trouwens weer erg mooi in schittert. Hier was Jhim eigenlijk meer een figurant. Niet helemaal eerlijk, want naast de oetlul Van Bemmel komt een ander al snel goed over natuurlijk. Verder moet ik het doen met een paar stompzinnige regels via Twitter. Maar de vraag is of ik steeds moet terugkomen op gedrag van vroeger. Zo kreeg ik laatst nog op mijn donder van mijn VVD tante, dat het zeer vervelend was dat ik steeds weer terugkwam op die kerel die de buurt . Mensen veranderen. Tenslotte hoor je Geert Wilders ook niet meer over Moslims die de aarde willen veroveren. Tijden veranderen, mensen veranderen en inzichten veranderen.

Jhim van Bemmel houdt zich tegenwoordig bezig met verboden prijsafspraken bij Telecombedrijven en benzinehandelaren. Nu is het de vraag of je een fraudeur wel dit soort frauduleuze praktijken moet laten onderzoeken. Aan de ander kant zeggen ze ook wel eens dat je dieven vangt met een dief. Dus misschien moet ik hem wel het voordeel van de twijfel geven.
Maar ik blijf het een oetlul vinden. Hij mij trouwens ook.

7 gedachten over “Jhim van Bemmel (PVV) is een oetlul”

  1. Het wachten is nog steeds op de stappen van de bewindvoerder van een van zijn bedrijven die in zijn rapport duidelijk aangeeft dat verder onderzoek gewenst is naar het duidelijke paulineus handelen van Jhim van Bemmel. Voor de rest is het duidelijk dat Dhr, van Bemmel een opportunist is die in de Tweede Kamer er alleen zit voor het geld en het toekomstige wachtgeld.

    http://www.ebh-elshof.nl/media/f06.277_new_tech_partners_b.v.,_verslag_11,_verslag.pdf

  2. Dat met die kop klopt wel.

    Maar verder kijk ik graag eerst even hoe lang het stuk is en wie het geschreven heeft. De lengte valt mee, dus lezen maar. Moet ik aannemen dat de hoofdKrapuul hier voor heeft getekend? Er moet nog een zinnetje afgemaakt, maar verder tof lezen hoor. Al is Samsom niet mijn held.

  3. @2 in principe kun je aannemen dat de hoofdkrapuul voor iedere letter op deze site moet tekenen. Ook jouw reactie is zojuist voor getekend.

  4. “oetlul” heb ik trouwens al een tijd niet meer gehoord,..maar bij Jihmmmhy past ie als een tierelier.

Reacties zijn gesloten.