7 gedachten over “Je geeft ze een vinger …….”

  1. Ja had er eigenlijk ‘bruine vinger’ van moeten maken, maar ja na plaatsing beter niet de titel aanpassen.

  2. Quote:Raymond de Roon wil van het nieuwe kabinet weten of mensen die tussen de 120 en 130 kilometer rijden op wegen waar je straks ook echt 130 km mag, in die tussenperiode nog een boete moeten betalen als ze worden ‘betrapt’.

    Wat een amateurs. Of dit is gewoon symboolpolitiek of de PVV heeft geen enkel benul hoe staatsbestuur werkt. Dit is een voorstel in het regeerakkoord die nog niet aangenomen is. Dus tot de wet is aangenomen is het nog steeds zo dat je een boete krijgt voor te hard rijden. Dure grap deze kamervraag dus, voor een antwoord die ze zelf ook wel hadden kunnen verzinnen. En dat heeft weer onnodig geld gekost van de belastingbetaler.

  3. #3Sjef.
    Dat zal wel niet het enige zijn waar ze een voorschot op nemen, de PPV gedraagt zich als de Schutz Staffel van de VVD. Een vinger? Ze grijpen het liefst de hele arm! Komende weken verwacht ik dan ook dagelijks aanzwellend tromgeroffel van de Bruine Beweging en z’n lobbies, want ze kunnen zich nu eenmaal niet beheersen, men marcheert brallend voor de muziek uit. Het is zelfs de vraag of de oppositie ze durft te stuiten in hun opmars.

  4. Overigens wat is het voordeel van deze maatregel? Wat brengt het voor tijdwinst op, die 10 km/h harder? De gemiddelde NL’er rijd zo’n 50 km per dag heen en weer naar werk. Kom je sneller op je werk met de ochtend- en de middagspits? Is het beter voor het milieu? Is het veiliger? Dit is gewoon een snoepje gooien naar een klein kind. Niks meer en niets minder.

  5. @5, het klopt. Effectief zou zijn de maximumsnel;heid te verlagen naar 75 of 80, ben je in een klap van de files af. Maar ja, zoiets doen ze alleen in Scandinavië, waar de wegen (dus?) knap leeg zijn..

Reacties zijn gesloten.