Je bent oud en je wilt wat!

Er is een nieuwe generatie ouderen opgestaan. De ouderen willen niet meer gezapig oud worden, ze komen in actie. De vernieuwing komt tegenwoordig van de ouderen, dat zou betekenen dat de huidige jongeren de ouderen van nu zijn. Misschien dat dat een hoop verklaart van het huidige klimaat in Nederland, gezapigheid alom. Maar de ouderen gaan daar verandering in brengen! Misschien kunnen ze nog een wat bezieling over brengen op de allerjongsten in Nederland. Is er toch nog een toekomst voor ons land.

1 gedachte over “Je bent oud en je wilt wat!”

  1. Toen ik 16 was moest je nog knokken, er waren nog veel rebellen die ook voor en in de oorlog hadden geknokt. Daar leerde je van. Ik wist niet beter of je ging de strijd aan tegen onrecht en ben ik daar nooit mee gestopt. Ik ben bijna 60 en moet weer veel verklaren, soms begrijpen m’n kinderen de oorzaken en de gevolgen niet! Ik ben nog steeds niet bang. Protesteren maakt dat ik controle houd over mijn leven, dat van mijn kinderen, van weerlozen, ons land en ik protesteer tégen degenen die denken met ons allen te mogen doen wat hen goeddunkt. Corruptie, leugens, racisme en fascisme gaan wat mij betreft nooit geaccepteerd worden. Nooit!

    Copy reactie Trouw.

Reacties zijn gesloten.