Jan Kees de Jager (CDA) liegt; uitspraak Roemer liet rente niet stijgen

“Dat we een lage rente betalen in Nederland op dit moment, de laagste rente ooit, is te danken aan het grote vertrouwen. En die rente liep toch een beetje op, op dat moment, door die uitspraken. En dat kost ons gewoon geld als Nederland”, zo verwees de minister  naar de uitspraken van Roemer. (nrc.next)

nrc.next heeft deze uitspraak van De Jager gechecked, en wat blijkt: niet waar.

Alles wordt in het werk gesteld om de SP in een kwaad daglicht te stellen. Volgens mij zijn de politieke partijen echt bang van ze. Misschien moet dat de kiezers aan het denken zetten, dat die SP misschien wel goed zou zijn voor Nederland. Het CDA heeft er met de VVD en de PVV afgelopen 2 jaar een bende van gemaakt en gaat maar door met slopen. Ik zou zeggen, geef die SP eens een kans, hebben ze nog nooit gehad en veel slechter dan het tot nu toe is geweest kan het niet worden.

4 gedachten over “Jan Kees de Jager (CDA) liegt; uitspraak Roemer liet rente niet stijgen”

  1. Dat was dus een vals bericht van een Minister van Financiën van wie je eigenlijk niets anders kon verwachten.

  2. Zo doet rechts dat altijd. Spindoctor, censuur en propaganda zijn tools van de rechtsdenkende om het plebs in gareel te houden. Zelfreflexie en ruitelijk toegeven dat ze fout zitten dat kan de rechtsmens ook niet. Liever dan liegen en draaien totdat de waarheid de leugen weer inhaalt en dan nog gaan ze het downplayen of glashard ontkennen.

Reacties zijn gesloten.