Jacht op spoken en andere terroristen

In het verlengde van eerdere berichtgeving over KEIHARDE aanpak van bijstandsfraudeurs [die waarschijnlijk meer zal kosten dan hij oplevert] vermelden wij nog de jacht op de spookburger die staatssecretaris De Krom [wie kent hem niet?] geopend heeft. Wat een spookburger is wordt aanzienlijk minder duidelijk gemaakt dan dat er geïnsinueerd wordt dat hij of zij een profiterend fraudeur is. Ook deze jacht zal duurder zijn dan de vangst oplevert, daar kunt u van op aan. Het begint in Nederland steeds DDR-achtiger te worden.

En de bekende democraat tevens christen Leers heeft een nieuw plan: het coderen van iedereen die de grens passeert per vliegtuig. Als u terzijde wordt genomen voor een Grondige Ondervraging waardoor u uw vliegtuig mist binnenkort dan weet u dat u een kleurcode heeft die wijst op neiging tot terrorisme of dissidentie in het algemeen. En zo wordt Nederland weer echt ouderwets veilig!

2 gedachten over “Jacht op spoken en andere terroristen”

 1. Dit kent zijn weerga niet in de geschiedenis.

  Het is een stapsgewijs plan naar de volledige totalitaire droomstaat van DDR.
  Wat ultrarechtsmens zeer sluw doet is dat elke vrijheid en privacy beperkende stap wordt even met goedkeuring van de Parlement vastgezet (alles is mogelijk met de ultra-rechtse zombies en de linkse collaborateurs) en alles bij elkaar werkt als de ultieme politiestaat aan het eind. Prachtig.

  Als je je Gezond Boeren Verstand even gaat gebruiken dan moet je aan de hand van deze gegevens de onvermijdelijke conclusie trekken dat het economisch niet zo florissant zal gaan in de komende jaren wat ze dan ook vertellen, dat er grote sociale onrust wordt verwacht en dat men alvast alle draconische maatregelen bij de hand klaar wil hebben.

  Dan op een gegeven moment alleen op het knopje drukken en alle slapende wetgeving hard activeren..

 2. De regering zal best begrijpen dat mijn reacties op deze en andere sites niet zo bedoeld zijn.
  Wilders is een beste vent, rat rutte is geen rat en maxime..
  Ach laat ook maar,ze zetten er maar een vlaggetje achter in de kleur die ze past.
  Deze regering en hun besluiten komen vanzelf waar ze horen,met een rood vlaggetje in observatie.

Reacties zijn gesloten.