Ivo Opstelten: als je uitgepraat bent, dan ga je maar over op clichés

Samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties bij de aanpak van de georganiseerde misdaad werkt. Dat zei minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie vandaag in een reactie op het eindrapport over het project Emergo.

Zit ik hier toch als verbaasde burger met hele grote ogen over zoveel wijsheid.
Hier word je toch stil van, dat als er samengewerkt wordt dat dat zo goed werkt.

Had ik nou nooit kunnen bedenken!

4 gedachten over “Ivo Opstelten: als je uitgepraat bent, dan ga je maar over op clichés”

 1. Als je heel je leven in “ieder voor zich” geloofd hebt is het voor een VVD’er een hele openbaring dat je samen ook dingen kunt bereiken.

 2. Wat mij echt mijn linkse hart doorwond ( vrij naar Joost ) las ik vandaag in mijn dagblad. Opstelten en Kamp vinden de epistels welke Donner schrijft te “links”!! Hoe rechts-extremistich zijn Opstelten en Kamp eigenlijk als zij uitgerekend Donner te links vinden? ( Donner moet nog steeds een stuk schrijven over ,ik meen, intregatie, verbeter mij als ik het mis heb ) Dit stuk had in Maart al naar de 2e kamer gemoeten. Ik heb het gevoel dat wat en halfwat Opstelten en Kamp volledig van het pad af zijn!

 3. Als je de drugshandel legaliseert of gewoon helemaal gedoogd dan bespaart dit minimaal honderden miljoenen.

  Dat geld kun je gebruiken om vrouwenhandel, zedenmisdrijven en overvallen tegen te gaan. Dan houd je mogelijk nog geld over voor andere zaken.

 4. Ivo Opstelten:
  “Samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties bij de aanpak van georganiseerde misdaad werkt”.

  Een woest geworden nederlandse piloot:
  Om overheidspersoneel juridisch onaantastbaar te maken is in 1996 het Pikmeerarrest aangenomen en sindsdien heeft het justitieapparaat een vrije van gemaakt in corruptie en criminaliteit. Ten gevolge van de aanname van dit arrest bestaat inmiddels meer dan de helft van alle misdaad in ons land uit overheidscriminaliteit. De deelnemers zijn de gevangenen van hun inkomen. Onderzoek hiernaar is uitgevoerd en afgerond door hoogleraar strafrecht Prof. Dr. G. van den Heuvel, Universiteit van Maastricht (zie internet). Daarmee is deze in de criminologie en in de afhankelijke media zorgvuldig verzwegen criminaliteitsvorm een grotere bedreiging voor onze samenleving geworden dan alle “gewone” misdaad in ons land bij elkaar. Hoort u minister Opstelten dààr wel eens over spreken?
  Overheidscriminaliteit (waarbij het gemeenschapsgeld overigens met bakken de lucht in gaat) is een vorm van organisatiecriminaliteit. Ivo Opstelten staat dus aan het hoofd van een criminele organisatie. Dit blijkt ook duidelijk uit het feit dat de heer Opstelten zijn misdadigersbrigade opdracht heeft gegeven een nederlandse piloot die strafbare feiten heeft ontdekt begaan door de gemeente Groningen via een psychiatrische inrichting weg te werken. Als dat mislukt krijgt deze piloot een berg zand naast zijn woning, een paars autowrak voor zijn deur, drie volslagen corrupte rechtzaken, wordt zijn telefoon getapt, wordt hij achtervolgd op de A7, worden burgers ertoe aangezet vernielingen aan te richten om strafbare feiten uit te lokken (van een getuige een verdachte maken!) enz. enz. Er is maar weinig juridische kennis voor nodig in te zien dat zoiets een ernstige misdaad is. Als minister Opstelten de georganiseerde misdaad wil aanpakken moet hij goed in de spiegel kijken!

Reacties zijn gesloten.