29 gedachten over “Islamkritische actie blijkt geen islamkritiek”

 1. Ik denk dat de politie niet zo’n moeite heeft met acties gericht tegen moslims, zo’n 70 jaar geleden had de politie ook al niet zo’n moeite met dit soort acties gericht tegen joden…..

 2. Geeft perfect aan hoe hoog opgeleid de Nederlandse Politie is. Schalkhaar weer openstellen voor de opleiding ?

 3. Dit geeft eerder aan hoe graag de Vaderlandsche Hermandad de weg van de geringste weerstand kiest. Wat laat zich makkelijker verkopen bij geen opsporing van de daders? Een smerige, poltiek gemotiveerde, beledigende en provocerende actie, of een misplaatste grap? Sowieso werd dit racisme, zoals zo vaak, al van tevoren afgedaan als ‘islamkritisch’.

 4. Zelfde district dat een wapenvergunning gaf aan een schrizo PVV’r die vervolgens in een winkelcentrum ging prijsschieten …

 5. Ah mijnheer Bakrastani, hoe weet u dat Tristan een PVV er was ? Hij mocht nog maar net stemmen. En hoe weet u dat het Schizofrenie was ? Ook dat weet u niet.

  Ik zou dus niet zo hoog van de toren blazen, dat deze jongen ziek was is een feit, dat de Politie fouten heeft gemaakt met het verstrekken van zijn verlof is een feit, dat hij mensen doodschoot is een feit. De rest van wat u zegt is klinkklare nonsense.

 6. Ah okee. Dat wist ik niet. Is waarschijnlijk nog steeds niet de reden dat ie zijn schietfeest in die Supermarkt ging houden. In tegenstelling tot het geval van deze trieste knul en de rotzooi en het verdriet dat hij achterliet is de misplaatste grap met de varkenskop in de Moskee veel eerder in de ons bekende dooie kat op je hoofd hoek te plaatsen………

 7. @7 jvdheuvel wist het, Al Bakrastani ook, jij niet. Maar Al Bakrastani wil je niet op zijn woord geloven en van jvdheuvel neem je het ineens zo maar aan?

 8. De discussie om trend het schiet incident is in deze niet van toepassing .Wat wel schrijnend is dat onze handhavers van de wet van hoog tot laag met twee maten meten .Het onderzoeken van vele zaken is een lacher ,en ook indien er al aangifte word gedaan ,behandeld men vaak niet .Zo langzamer hand is deze instelling meer een incasso bureau geworden ,maar dat is niet zo vreemd .Aan gezien zelfs de top van dat bedrijf nu ook niet het goede voorbeeld geeft .En wat de SCHALKHAAR opleiding aan gaat ,die schijnt al enige jaren gebezigd te worden .Zeker als je heden ten dage word aangehouden voor noem maar .

 9. @9 Exact.

  @8 Ik geloof per definitie geen mensen met Arabische namen…………….

  HAHAHAHAHAHA nee hoor, grapje.

 10. @9 De discussie over het schietincident is wel zeker van toepassing , het bewijst dat de politie in Alphen ad Rijn wel heel makkelijk dingen afhandeld ” Witte jongen , geef maar een wapenvergunning , Varkenskop bij gebedshuis Moslims, ” geintje ..”

  @ 10 T’is helemaal geen Arabische naam .

 11. @11 Indien we spreken over makkelijk afhandelen ,dan weet ik er nog wel een paar .En dan vooral de schiet incidenten van de afgelopen tijd op vaak onschuldige burgers ,waarvan enkele zeer jong .

 12. @ 11 : De discussie over het gedrag van de lokale dienders wat de wapenvergunning betreft is zeker valide. Eveneens is een scherpe discussie over de schietgraagheid van de heren in het blauw nodig.

  Gaan insinueren dat het zijn (de heer vd Vlis’) PVV sympathieën waren die hem tot zijn daad dreven is volslagen flauwekul. Dat was dan ook wat ik bedoelde

 13. Beetje links pathetisch gelul allemaal. Vroeger was iedereen maar wat blij met een lekkere varkenskop. Vooral als er nog een appel inzat. Waar is die goede oude tijd gebleven.

 14. @15 Probeer dat die idioten maar eens uit te leggen. ZIJ hebben een varkenskop op straat gedonderd voor een kut-“geintje” en hem daarmee voor consumptie verpest.

 15. @16 Ben mag geen varken eten ?? Toch gewoon een afkorting van Bernard ??? Zonder bijvoegsel als b.v. Laden of Bala is het helemaal geen Arabische naam .. en dan alleen een achternaam .. ” zoon van “

 16. @7, kijk ik toevallig even hier langs en meteen bots ik tegen een terrorist (In spe) uitspraak: “…dat ie zijn schietfeest in die Supermarkt ging houden…”

  Behalve de verwerpelijke smakeloze aard van deze uitspraak nog het volgende.

  Sinds wanneer is er een blanke terroristische daad in een Nederlandse supermarkt ” schietfeest”, behalve voor de (extreem-rechtse) terroristen in spe?

  Hoezo de vergunning van de schizofrene Tristan is uit de politie archief direct verdwenen op het moment dat het erg noodzakelijk was voor het onderzoek?

  Verdwenen uit het archief van de Staatsinstantie die de wethandhaving moet naleven???

  Hoeveel vertrouwen in de Staat wekt deze daad bij de publieke opinie?

 17. @20

  Om even de woorden van Bianca Castafiore aan te halen :

  “Haaaaaaaaaaaaaaaa ik lach, bij het zien van mijn schoonheid in dees spiegel”

  U hebt met uw post, waarin u mij schijnbaar een terrorist acht, dermate de plank misgeslagen dat ik nu vreselijk moet lachen om uw totaal gebrek aan kennis aangaande cynisme, satire, en harde foute humor.

  U kunt zich niet eens verplaatsen in de zieke geest van een jongen die zo ver heen was dat hij zijn favoriete computerspel in het echt wilde beleven, maar dat hij, toen dat echte wereld gedoe anders bleek dan hij vermoedde, zichzelf naast de kassa van nota bene de Albert Heijn, een kogel door de kop joeg.

  U ziet één woord, en deduceert meteen daar uit dat ondergetekende een rechts extremistische terrorist in spé is. Voorts is uw spelling bar slecht, iedereen met enige opleiding weet dat het `Het politie archief´ is, en niet ´de´. Daarna schrijft u het weer wel goed. Dit doet mij vermoeden dat er in uw hoofd een vreemde kronkel aanwezig is, of, wat ik eerder mogelijk acht, dat uw opleiding tekort is geschoten.

  Vertrouwen in de Staat (waarbij ik me af vraag wat u dan als `de Staat` ziet), is er in dit land niet echt meer. Dat is dan ook logisch aangezien dat wat u ´de Staat´ noemt, in feite een conglomeraat van aan de ballen van de rijke industrie bobo’s likkende politieke hondjes is, zonder enige kennis van de departementen waar zij werken.

  Zo hadden wij vorig Kabinet een Minister van Onderwijs die eigenlijk Verpleegkundige was, hebben wij nu een Staatssecretaris van Justitie die Openbaar aanklager was en dus nog nooit iemand heeft verdedigd maar voor wie iedereen per definitie schuldig is tot het tegendeel bewezen is, en hebben wij een Minister van Gezondheidszorg die Politieke Wetenschappen heeft gestudeerd en nog niet eens één dag in de gezondheidszorg heeft gewerkt.

  Dan mag u mij in uw bedenksels wel een terrorist in spé noemen en mijn opmerking smakeloos, maar dan mag ik van mijn kant ook uw gebrek aan intellect alsmede inzicht in de huidige situatie van Nederland abject noemen.

  @19

  Inderdaad. Ben, Benjamin. Joods, mogen geen varkensvlees eten. Ik dacht, gooi er eens een andere richting tussendoor, aangezien vrijwel iedereen schijnt te weten wat Islamieten wel en niet mogen eten, maar mensen van het Joodse geloof, daar weten ze geen bal van. Derhalve deed de opmerking van Ben, dat het zonde was deze kop weg te gooien en dan nog zonder appel ook, mij smakelijk lachen.

  En let even niet op de typefout naast mijn naam. Dat ligt aan het toetsenbord, niet aan mijn opleiding….

 18. @21:

  Reagerend op Nexus @20

  [ uw totaal gebrek aan kennis aangaande cynisme, satire, en harde foute humor. ]

  Dodelijk kan het zijn, dan slaat niet onze Nexus de plank mis maar jij. Over de spiegel:

  “The body is the Bodhi tree, The mind is like a clear mirror standing. Take care to wipe it all the time, Allow no grain of dust to cling to it.”

  “The Bodhi is not like a tree, The clear mirror is nowhere standing. Fundamentally not one thing exists: Where then is a grain of dust to cling?”

 19. Ach heden… U heeft wederom als enige door waarom de spiegel quote werd geplaatst Mon Roi !

  Wellicht bent u, naast Koninklijk, dan toch een bodhisattva.

 20. @23

  Nee, een bodhisatva willen zijn is een streven naar verlichting, en ook dat heb ik losgelaten. Weg ermede!

  Voor mij zit er een groot verschil tussen mensen die idiote waanzin neerschrijven vol met taalgebrabbel ( ik ben zelf door langdurig verblijf in buitenlanden en huidig zwaar medicatiegebruik ook enigszins verward geraakt), én daarbij eisen dat “die buitenlanders” eens leren lezen en schrijven,en mensen die niet het voorrecht hebben gehad te kunnen leren of zelfs studeren, daardoor fouten schrijven maar wél het Hart op de juiste plaats hebben, die reageren hier ook en soms al heel lang.

  Een beetje de kat uit de boom kijken kan denk ik geen kwaad, zoals met Nexus.M en t.de.vries, goeie mensen, je kent ze amper, worden direct aangesproken op hun taalgebruik, maar ze reageren hier al jaren.

  Zoals mijn Zenmeester dikwijls zei: LET GO !
  Eigenlijk wilde ik een stukje schrijven over “het” EGO en Teflonmind, maar misschien hoeft dat nu niet meer ;).

 21. Natuurlijk heeft u gelijk wat dat betreft. Dat de ad hominem aanval in mijn richting beantwoord werd met een even zo giftige zegt inderdaad meer over mij dan over de heer /mevrouw Nexus. Ik zal inderdaad even de kat uit de boom kijken aangezien het voor mij als noob op deze site nog niet helemaal duidelijk is welk hart op welke juiste plek zit.

  🙂

 22. @19 oorsprokenlijk Ben Joram , zoon die verdriet bracht , wat Jamin in Hebreeuws betekend ben ik niet ittellectueeeeel genoeg voor .. Lees Genesis maar 😛

 23. @26
  Ik heb begrepen dat het “zoon van het zuiden” betekent, zoals ook Jemen “het zuiden” is.

 24. vOLGENS WIKIPEDIA :

  Benjamin is in de Hebreeuwse Bijbel de jongste zoon van Jakob en Rachel en was na Jozef de geliefde zoon van Jakob. Moeder Rachel stierf na zijn geboorte. Zij noemde haar zoon aanvankelijk Ben-Oni, wat twee vertalingsmogelijkheden biedt 1. “Zoon van (mijn) smart” of 2. “Zoon van (mijn) rijkdom of groeikracht”. Zijn vader veranderde dit in Ben-Jamin, wat “Zoon van de rechterhand” of “Zoon van geluk” betekent. Naar hem werd de stam Benjamin, één van de stammen van Israël genoemd. De Benjaminieten hadden een gebied van ca. 40 kilometer breed tussen Juda en Efraïm. Saul, Israëls eerste koning, was een Benjaminiet. Na de scheuring van Israël behoorde de stam van Benjamin tot het Koninkrijk Juda.

Reacties zijn gesloten.