7 gedachten over “Is PVV’er Geert Wilders de nieuwe ‘Had-je-me-maar’?”

 1. Voor de duidelijkheid, nu het nog niet verboden is te uiten:
  Wilders is een ordinaire racist en een extreemrechtse volksmenner. Bovendien is hij een slachtofferige zionist alsmede een paranoïde hater van meningsuitingen die hem niet uitkomen. Met zogenaamde vrijheid heeft deze ziekelijke figuur niets van doen!
  Hij is een narcistische plaag voor zichzelf, jammer dat mensen met een lage eigendunk zo’n kleingeestig ego ophemelen. Eén brallerd maakt echter nog geen partij, noch volksbeweging, noch beleid, zoals we bij de LPF reeds zagen. Deze lelijke Limburgse fanfarefascist kan wel veel meer willen, het moet ook maar toegestaan worden door andersdenkenden.
  Off topic: Valt het U trouwens ook op dat Wilders een zuigend mondje (in X vorm) trekt als hem een lastige vraag wordt gesteld? 😉

 2. Het initiatief tot de Lijst Hadjememaar in Amsterdam kwam uit de anarchistische hoek, van wie een van de initiatieefnemers als eerste officiële fascist van Nederland te boek staat, Erich Wichmann,
  Schrijver van het meesterlijke Witte gevaar, dat je hier kunt lezen:
  http://www.dbnl.org/tekst/wich002witt01_01/
  Wichmann is ruim op tijd gestorven om niet “fout” te worden. Het wordt ook wel gezegd dat hij altijd anarchist is gebleven. Hoe dan ook, een groot verschil: wie kan er lachen met Wilders, behalve Meindert Fennema?

 3. Wilders is een verklaarbare reactie van het gewone volk net zoals andere populisten van een politieke stunt dat achteraf allemaal mislukt blijkt te zijn.

Reacties zijn gesloten.